Sunny C serisi 26-11-2007 TPS Otomatik yazılım
Sunny C serisi 26-11-2007 TPS Otomatik yazılım
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
ustam bunları hangi proğramla yükleyeceğiz. ben atm 113 le çalıştım ama olmadı. 8012 d
bu arada cihazda staem yazılımı var yardımcı olursanız memnun oluruz.
atm UP109 usr ile atabilirmiyim?
Model uymadığı için yüklemez
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Ustam fıtık oldum...
Birader sevine sevine sunny'sini getirdi. Dosya elde ben bi türlü yükleyemiyorum. atm UP 100 den tut da 100 bilmem kaça kadar ne varsa indirdim denedim. IIıhhh, Olmuyo. Olmaması bişey değil bi de rezil olduk millete.Hani usta geçiniyoruz ya!
Gözünü sevem bişeyler söyle de acele atalım şu yazılımı, yoksa tefe koyacaklar beni. Valla ben de diyecem ki GEZEGEN usta bunun sorumlusu...:bilardo:
yazılımı AtmUp113Usr ile atacaksın ama hem H/W uyacak hemde Model aynı olması gerekiyor
atmUP113usr.zip buradan indirin
Son düzenleyen GeZeGeN, 28-Kasım-2007 saat 22:28. Sebep: Çift mesaj, Otomatik birleştirildi.
16.c0.a1 H/V
AT 7010 DZ
H/V side tutuyor ama.. Önce connect... 1-2 saniye sonra Disconnet... İdi....
--------------------------------------------------------------------------
Cihazı bir servise götürdüğünü söyledi. Orada kaon yazılım atılmış.
kAON TEAM FF.FF.FF.FFFF
H/W VFF.0C.FF
OLMUŞ...
S/W V.03.00.00
LOADER 6.1.9
Son düzenleyen aprigold, 29-Kasım-2007 saat 07:18.
kup230 ile yüklenen eski bir yazılım bul şimdi yükleyeceğin yazılımın aynısı olsun kup230 ve engineer mod ile yükle şimdi yükleyeceğin model ile aynı yapmış olacaksın sonra bu yeni yazılımı kolayca yüklersin
normal serilerin yazılımı yokmu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin