yaklaşık 12 tane uydu kayıtlı olan cihazın sabah fişini çektim akşam açtığımda kanallar ve uydular tamamen silinmişti bu durumdan nasıl kurtuluruz :?::?:
yaklaşık 12 tane uydu kayıtlı olan cihazın sabah fişini çektim akşam açtığımda kanallar ve uydular tamamen silinmişti bu durumdan nasıl kurtuluruz :?::?:
12 uydu kanalı yüklü 12 tane çanağın mı var.. kullanman gereken kadarını kullan yeter cihaza fazla yüklenme!!
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
fabrıka ayarlarına geri don uydular gelir sonra kanalları ara
fiş çekince uydu ve kanallar gidiyorsa son yazılım yükle düzelebilir düzelmese servise gönder
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
teşekkürler gezegen usta fişi çekince tüm kanallar gidiyo servise götürecem. diğer arkadaşlara eksik bilgi verdim heraldi motorlu çanak kullanıyorum.
motorlu olması fabrika ayarlarına geri döndüğünde tüm motor ayarları gidecek tekrar limit vermen gerekecek tekrar uyduları hafıza laman gerekiyor biraz ustalık gereken bir şeydir fişi çekince kanal bilgileri siliniyorsa servise göndermek gerekiyor
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin