Bulunan 1 den 5 - Toplam 5

Konu: Resim Upload Derdine Son!!

M O D E R A T Ö R BeyMuRaT Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    254

Ok Resim Upload Derdine Son!!

Imageshackert Türkçe

Hiç resim yükleme sitelerine girmeden sadece bu proğramla, resimlerinizi imageshack.us sitesine göndererek paylaşmak isterseniz bu sizin için yeterlidir. Gözat butonuna tıklayarak resminizi ekleyin ve ardından "Yükle" tuşuna basınız.Bu proğram resminizi otomatik olarak link halinde oluşturacak sonra size linki verecektir.

Programın Resimli Anlatımı.
    ilk önce ImageShackert isimli yazılımı bilgisayarınızın örneğin D sürücüsüne taşıyın. ordan Masaüstüne kısayol gönderin.
    Böylece her açtığınızda otomatik olarak masasüstüne gönderip oluşturduğu txt dosyasını silmek zorunda kalmazsın. otomatik gönderip oluşturduğu txt uzantılı dosya programın kendisine ait oluşturduğu ayarların saklandığı bilgileri içerir. Onu silmeyin.

Daha sonra bilgisayarda uygun bir yerde silmeyeceğiniz bir klasör oluşturun. İsmi de örneğin: Resim Linkleri olsun. Siz farklı bir isimde bir klasör oluşturabilirsiniz.

Daha sonra masaüstüne gönderdiğiniz kısayol İmageshackter programını açın. Seçenekler tuşuna basın ve aşağıdaki resimde görülen ayarlamaları yapın. İnternet explorer 7 kullanıyorsanız eğer tüm ayarlamalar aşağıdaki resimdeki gibi olsun. bir önceki sürüm olan explorer kullanıyorsanız eğer "Tarayıcıdan Adresi otomatik aç" seçeneğini mutlaka kaldırın. Kaldırmazsanız eğer açık olan pencere üzerine açılacaktır.

bu ayarlamaları yaptıktan sonra resmi masaüstündeki imageshackert programı üzerine sürükleyip bırakın. o resmi upload edecektir.

Resim linki oluşturduğun Resim Linkleri isimli klasör içindeki oluşan dosyaya yerleşir. o dosyayı açıp resim linkini alabilirsiniz.

Alıntıdır...DDeBBuS usta'ya çok teşekkürler..
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
    Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :

Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderatör uSb Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    128

Varsayılan Cvp: Resim Upload Derdine Son!!

sağol arkadaşım biz burda veb sitesi açmakla uğraşıyordum inşallah aradığım özeliktedir
    eline sağlık teraziyi unutmadım tıkladım
    selamlar

evet açtım ve kurdum güzelmiş eline sağlık

yiğit ölür namı kalır
    Son düzenleyen uSb, 19-Ağustos-2007 saat 19:14. Sebep: Çift mesaj, Otomatik birleştirildi.

Kayıtlı Üye HANİGE Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    57

Varsayılan Cvp: Resim Upload Derdine Son!!

deniyorum ayrıca teşekkür ediorum sağ olasın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)