slm arkadaşlar bende extreme XSC-550 ANVZ (12.03.A5) cihaz ve yazlılmı var
polsat ve multileri seyrademiyorum yeni yazılımı varmı yada alternatif yazılım atabilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar
slm arkadaşlar bende extreme XSC-550 ANVZ (12.03.A5) cihaz ve yazlılmı var
polsat ve multileri seyrademiyorum yeni yazılımı varmı yada alternatif yazılım atabilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=986 buradaki DSC-911AZ_SKY-HW12.03.A5.zip yazılımı kup230 engineer mod ile yükle ve seyret.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
kardeşim çok teşekkür ederim bir iki soru daha kusura bakma pek anlamıyorum da
kup 230 bunu nerden bulabilirim ve bundan sonraki yazılım güncellerken XSC serisini mi yoksa DSC serisini mi yüklücem yeni yazılımları burdan her zaman bulabilirmiyim
yardımların için şimdiden teşekkürler
kaon topıkte kup 230 var bak ve 12 03 A5 olması yeterli moderlere takılma
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
cok tesekkürler gezegen verdigin emuyu cihazima yükledim sorunsuz calsiyor bu arada cihazim xtreme 550 anvz yalniz orjinal aralik emusuna göre kanal gecisleri biraz yavasladi ama gene de ok. Bu siteyi dün kesfettim harika bir site aranilan hersey bulunuyor, sorunlara yardimci oluyorsunuz ve bir cok "Büyük" uydu sitelerine göre cok daha iyisiniz, tüm emegi gecenlere sonsuz tesekkürler sizi tavsiye dostlarima tavsiye edecegim, simdilik sorum yok sadece tesekkür etmek istedim, kolay gelsin...
Bu sitenin farki herkesin bildiklerini digerleriyle paylasmasi.
gezegen kardeşim tavsiye ettiğin yazılımı yükledim çok teşekkür ederim menüler falan çok hoş olmuş bu siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Güle güle kullan
,xtreme 550anvz h/w:12.03.A5 loader 06.01.06 cihaza DSC-911AZ_SKY-HW12.03.A5.zip kup 230 enginer modda yüklemeye çalışıyorum fakat eski versiyon uyarısı veriyor.yükleme yapamadım şimdiden teşekkürler.GeZeGeN Demiş ki:
kup230 engineer mod kullanarak yükle olmadı bir daha dene yine olmazsa kup penseresindeki bilgileri buraya yapıştır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin