redline 10cıx multibox dabulyo w6 çanag sabitir takılı nasıl aktif olur detaylı bilgi verseniz konak 56 saygılar![]()
redline 10cıx multibox dabulyo w6 çanag sabitir takılı nasıl aktif olur detaylı bilgi verseniz konak 56 saygılar![]()
şu anda polsat açıkmı yada nasıl seyr ederiz tşk
redline 10cısx sadec key guncelem var yazılım yok dıyor ne yapmalıyız multibokx bişey açmiyor yazılım fırkans 12729 y 30000 dogruysa lutfen cevap yazın kolay gelsin
Polsatlar artık şeyredilmiyor diye biliyorum
Cihazı tanımıyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.

hocam kimse cevap yazmayinca inan dun iki bucuk saat konuyla ilgili arastirma yaptim elimdeki sonuc sifir birsey bulamadim cihazla ilgili hicbir konuyok .
Artık emu olayı polsatolayı bitti
Bundan sonra sharing yapan receiver veya yasal kart almaktan başka seçenek yok
Emu şifre girme olayı bittiği için atık ilgili konu bulmak çok zor
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.

demekki ararkenbile neyi aradigini bilmek lagzim benimgibi kor kor aramamak lagzim
Yok olurmu öyle
kimse mükemmel değildir sadece benim bildiğimi sen bilmiyon senin bildiğini ben bilmiyom tek fark bu bundan dolayı kimse ben mükemmelim diyemez vede değildir.
kaptan multibox redline 10scx feta varsa yazılım yardımcı olsanız tşk
redline 10csx m6 music black neden açılmıyor yardım lütfen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin