Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerçekten çok güzeller, teşekkürler
* Bilgi doğru olduğu sürece ve paylaştıkça güzeldir.
---------------------------------------------------
* KAON KSC511 CI 2MB 12.01.A5
Bu kadar güzel yerlerden bir türk yer yok üzüldüm
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.

gercekten memleketi mizin heryeri herseyi degerli resimle birakilarak anlatilamaz cunki gonullerdedir
Bizim açımızdan ondan şüphemiz yok ama bu ünlü resimlerin arasına girecek yerlerimiz yokmu? var o zaman bunların arasında niçin yer almıyor (ben forumda yayınladığın resimlerin içinde niye yok demiyorum yanlış anlaşılmasın)
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
@gezegen usta ben bulduğum resimleri sizlerle paylaştım. ÜLKEMİZDE bu resimler arasında olabilecek muhteşem güzelliklerimiz var tabiki!! (yiğidi öldür hakkını yeme) Bu resimler arasında güzel ÜLKEMİZİN, VATANIMIZIN, TÜRKİYEMİZİN resimleri de olsun isterdim bende. :(
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu tip resimlerin olduğu her yerde yani dünyanın en güzel yerleri diye geçen her yerde niye bizim ülkenin resimleri yok? diyorum bunuda bilerek yapıyorlar onu demek istedim.
birde buraların neresi olduğunu yazsaydın bari
En azından uzayforum olarak tur düzenleyip gezerdik buraları![]()
yolda sorarız olmazmı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin