Böyle bir karşılaşma Türk Futbol Tarihinin en kara günüdür. Hemde böyle bir günde(19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI) hiç yakışmadı söyleyebilecek söz bile bulamıyorum...
Böyle bir karşılaşma Türk Futbol Tarihinin en kara günüdür. Hemde böyle bir günde(19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI) hiç yakışmadı söyleyebilecek söz bile bulamıyorum...
çok haklısın ibocum
bir galatasaraylı olarak bu tür görüntüleri ayıplıyorum
bu bence taraftarın Fenerbahçeye değil yönetime karşı yapılan bir tepki olduğuna inanıyorum.
bence yönetim bir an önce toplanıp acil olarak istifa etmesi gerekir
evet istifadan açıklamasından öncede bütün Türkiyeden özür dilemeliler
Bu işler özürle falan olmaz ibo her sene aynı senaryo bu hazımsızlıktır
fener maçınımı bulmuşlar hadi canım sadece galatasaray için değil bu söylediklerim
türkiyede tribün terörü örümcek gibi sarmıştır maalesef artık bundan sonrada
bunları pofpoflayan basın ve ..... futbol federasyonu ne büyük misillemelerle
karsı karşıya kalacaktır göreceğiz ben çok umutsuzum çünkü türkiyede bu işlerden
rant sağlayan çok fazla kurum var yazıklar olsun...
UZAYFORUM

bu bence gs fener olayi degil baska birsey gs de biriken disaridan gelen tepkilerden alkislasin mi alkislamasinmi polomiginden yonetimin hatalarindan hepsi birlesince bu noktaya geldi bir fener gs derbisi zevkimiz vardi icine edtiler sonu futbolun neolacak bilmiyorum ama iyiye gitmiyoruz.
Keşke bu tarz topicleri fenerin sahasındaki olaylarda da açsaydınız... bu olay fenerin sahasındaki çirkin insanlık dışı olaylara verilen bir tepkidir.. sorumlusu fenerbahçe yönetimidir... ve ilk istifa etmesi gereken onlardır... GS taraftarı en azından su atmıştır... hiç bir futbolcuyu yaralamamıştır...
- fenerliler GERETS in kafasını yarmıştır,
- fenerliler Ümit KARANın kafasını yarmıştır,
- fenerliler MONDRAGON un kafasına ses bombası atmıştır,
- fenerliler sahasında HİNDİ gezdirmiştir (bu çok komikti yalnız),
- fenerliler HASAN ŞAŞ ın kafasına yumurta atmıştır... (fenerli yöneticiler buna da bi kulp bulduya güya cimbomlular atmış yumurtayı!!!!)
İşte bu yapılanlara doğru düzgün cezalar verilmediği için GALATASARAY TARFTARI ÇILDIRMIŞTIR... ve fenere ceza verilmemesinde en önemli etken fenerbahce yönetimidir... her fırsatta federasyona yüklenip cezaların indirilmesini sağlamışlardır... işte samiyendeki olaylar da bunun sonucudur... En önemli kısım ise bu olaylar bir grup taraftarın yaptığı olaylar değildir... en korkutucu olan şey bu zaten... bu tüm taraftarın tepkisidir... yani olay toplumsal seviyeye çıktı... fenere verilmeyen cezaları galatasaray taraftarı vermek istedi... yani tüm stad...
Şimdi eğri oturup doğru konuşacağız, Burada tek sorumlu olan GALATASARAY TARAFTARI DEĞİLDİR... iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın demiş atalarımız...
BU arada GALATASARAYA verilmesi gereken ceza FB-GS maçından sonra fenere verilen cezanın AYNISI OLMALIDIR... 2 maç seyircisiz , 1 maç izmir... yoksa bu olaylar malesef BİTMEZ...
Şimdi bu anlattıklarının hiçbirisi fener stadında cumartesi akşamı samiyende yaşanan çirkin taşkınlıkların onda biri bile değildi. ben galatasarayın minimum 5 maç ceza aldığı takdirde bu ülkede futbol terörüne bir katkıda daha bulunacağından yanayım
galatasaray taraftarı sadece fenerli oyunculara taskınlık yapmadı kendi oyuncularınada dünyanın yabancı maddesini fırlattı sende bu davranışları onaylar
bir yazı yazıp o terörist ruhlu insanları onure edersen sana söyleyecek bir lafım yok arkadaşım yazık türk futboluna yazık galatasaraya...
UZAYFORUM

guro arkadasim herkez tasin altina elini koysun bu olaylarda herkezin parmagi var fenerliler olarak yok diye mezsiniz turk futbolunda ne yokki? saibeli bir sezon gecirilmis hukumet yomus gibi goreve diye davet edilmis sampiyon oldular simdi neden devletyok millet yok neden denilmiyor allahinizi severseniz herkez kendine pay cikarsin bu konuda aslinda gs seyir cisini alkislamak lagzim yaptiklari iyi birsey degil ama turk futbolu icin birisi el atmasi gerekiyordu kimse atamadi seyirci nasil el ata bilir onlarda boyle bir eyleme bas vurdular tutupta onlari kimse teror meror diye suclamasin herkez kendine bakip bundan ders cikarsin.
Zaten onu diyorum, fenerin sahasında yaşananlara tepkidir bu... Ben hiç bir zaman galatasaray taraftarını bu kadar çıldırmış görmedim... yani bu galatasaraylı taraftarların her fener maçında yaptığı bir hareket değildi... bir iki kişi bi şey atardı... ama bu çok aşırı bir tepkiydi... bu bazı şeylere karşı verilen bir tepkiydi... ve tepki olduğu için fenerinde beşiktaşında sahasındaki olayların kat kat misli bir sonuç çıktı ortaya...
Bana sorarsan ben 5 değil 10 maç ceza versinler derim Galatasaraya... 10 maç versinler ki saraçoğlunda bu tarz yapıldığı zaman federasyon korkmadan 5 maç ceza verebilsin... Ama benim korkum şimdi Galatasaraya 10 maç verirsin... sonra fenerin sahasında oldumu yine fenerli yöneticiler federasyona laf atar ve fenere 2 maç gelirse o zaman bu taşkınlık çok çok artar... Asıl korkum bu...
Bu arada terörist davranışları benimde takdir etmem mümkün değil... bir örnek vereyim , mesela birisi çıkıp Galatasarayın SAMİYENDEKİ maçında (ki bende oradaydım muhtemelen GS-SAMSUN maçıydı) geliyor elinde bıçakla sahaya giriyor ve fenerbahçe bayrağı dikiyor... ben bir cimbomlu olarak "yazık adam kafayı sıyırmış gelmiş neler yapıyor " diyorum... akşama eve geliyorum bi bakıyorum ANTU.COM manşet atmış " oleeyyy bayrak dikdik işte resmi vaayyy beee " diye şimdi bu haraketi kahramanlık olarak değerlendiren kişilere ne dememiz lazım...
Ben GS_FB maçına gitmedim... CANAYDIN başkanlığı bırakıncaya kadarda gitmeyeceğim... ama GS_FB maçındaki taraftarların oldukça büyük kısmı aklı başında insanlardı... ve asıl düşünülmesi gereken bu insanları kimler bu hale getirdi kimler delirtti bu adamları...
HA benim fikrimi sorarsan küfürsüz efendi gibi yanyana maç izleyebilen taraftarları tercih ederim, ama malesef yöneticiler böyle taraftar istemiyor ve işte sonucunda bu olaylar çıkıyor... Olanda Türk Futboluna oluyor... malesef...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin