8 Aydır aldığım HP marka pc yi kullanamıyorum; müşteri temsilcisinin beni arayıp bilgisayarımı evden aldırıp sorunu gidereceklerini söylediklerinde sevinmiştim.8 ay sonrada olsa kullanabileceğimi düşünürken hayal kırıklığına uğradım.13.03.2010 da kargo ile evimden aldırdıkları pc için 15.03.2010...
Kayseri´de yeni bir yapılanmaya giren Mobasis Telekomünikasyon Şirketi de Turkcell maduru oldu. Bir çok şirket gibi Mobasis çalışanları da bu kalitesiz hizmetten şikayetçi. Tarafların bir çözüm yolu bulamaması sebebiyle olaylar Sanayi ve Ticaret Bakanlığına kadar ulaştı. Turkcell’le birlikte...
7-8 ay kadar önce Turkcell den aldığım Hp Compaq Mini Note pc ye ayda 79 TL ödeme yapıyordum son iki faturaya gecikmeli ödeyince en son fatura 1250 TL geldi geciken son iki faturayı ödeyerek Turkcell i aradım durumu izah ettim en son faturanın iptal edilmesini rica ettim kabul etmediler. Buradan...
Dün gece yanı 9 Haziran 2009 saat 22:15 civarlarında ttnet müşteri hizmetlerini arayarak 8000 kbps internet hakkında bilgi aldım hemen telefondan geçebileceğimi söyledi ve hemen devreye gireceğini de söyledi bende hemen ADSL hizmet paketimi 8000 kbps çıkardık Beklemeye koyulduk telefon...
gold bilgisayardan bir şey almak istiyorsanız 1000 kez düşünün çünkü sadece malı satana kadar sizle ilgilenirler ondan sonra telefonlara çıkmazlar yalan söylerler ilgileniyoruz derler ve vatandaşı sürün sürün süründürürler.4077 tüketici yasasına muhalefet ederler devlet bunların kulaklarını...
evet arkadaşlar bazı şirketler neden büyüktür şimdi anlıyorum müşterilerine sadıklar ve müşterilerine değer veriyorlar.aldığımız bir vestel marka laptop arıza yaptı kaç günde bize verildi biliyormusunuz tam bir haftada işte piyasada büyüküm diye geçinen teknoloji marketleri parayla büyüklük...
antalyada kartaş bilgisayar aracılığıyla gönderilmiş olan kıngston 2gb flash diskimi değiştirdikleri için armada'yada teşekkür ederim :AL::AL::AL::AL:
Şu anda 2 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 2 misafir)
Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.
Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.
Göre konuları sırala...
Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.
Forum Kuralları