Sabit Konular
NexTime Future ımage S101 CI LOADERİ Ve Yükleme talimatı FULL ****************************************************** Yükleme Talimatı FULL Sedit.exe ile yükleme için loaderini açıyoruz com ayarlarımızı yapıyoruz 1 cihaz ac ye takılı olmayacak 2 upload to receiver 3 file name (dosyayı...
NexTime Future Image S101 CI POLSAT AUTO kremalılar full OK 07 04 2006
Normal Konular
arkadaşlar lutfen yardim elektirik geldi gitti bi daha açilmadi lutfen yardim
nex time ımage2 recewerım var alıcı avrupa kanallarını gösteriyor diğer kanalları göstermiyor çanakda çift LLNB var diğer uca bağlı recewer tüm kanalları gösteriyor problem ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler
Makinede sistem bilgileri Model 550 D S/w VGA0 3.2.71 emu yüklü H/w :YW5518 5.3.0 Loader 1.0.7 FDD Ver 1.0.0 Cihaz budur bunda space Platinum Multiler Discovery ve ****** için hangi yazılımı atmam ve bu yazılım atma işi için hangi loader ı kullanmam gerek ve nerden bulurum yardımcı olursanız...
next time CI 8000 aletin key düzenine nasıl gireceğiz iyi günler
NexTime MikroSTAR:GS-1180:12100 FTA HAKKINDA http://www.uydukurdu.com/forum/images/smilies/g8.gif arkadaşlar merhaba bende bir uydu vr markası nextime kart filan yok, sistem bilgisi şu H/W VER:CAS 385033 -S/W VER:CASSM3X-V7.0 -LOADER İNFO:FTA-BL-V2.O -UPDATE:APR 27-2006..ayrıyetten kullanma...
donanım:kev:1,0 yükleyicisi:L1,08 yazılım: 0,93,41 bu cihaza uygun yazılım varmı orjinal yazılımda olabilir master kodda olabilir cihaza şifre girilmiş kanal arama yapamıyoruz şifre soruyor 0000 denendi 1004 denedi 8503 denendi olmadı:futbol:
Bu alıcı hakkında hiç bir bilgiye ulaşamıyom...dolaylı nedenlerden markalı bir cihaz alamadım...Bu cihaz hakkındaki bilgilerinizi ben le paylaşmayı düşünme ihtimali ni değerlendirmek istedim... MTV,Discovery v.b kanalları izlemek için ne yapmak gerekir... Acemi olduğumu gizlemiyom....:(...
nex time H1000 PLUS Nex Time digital satellite recevier(DiSeqC 1,2) BANA EMU LAZIM BULAMADIM LÜTFEN YRDIM AKRANDA 4 ADET 8888 VAR GALİBA FILAŞ ÇÖKTİ BEN NEYAP MALIYIM YARDIM EDERMİSİNİZ TEŞEKÜR ETİM
arkadaslar benim decoderde hotbird yok sadece turksat var sizin bildiğiniz bi adult kanal varmı turksatda yada şifresini kırdıgınız bi adult kanal ben turksatda adult izleye bilirmiyim yardımcı olursanız cooooooooooooook sevinicem......
merhaba arkadaşlar bende nex time dıgıtal satelite (disec1.2) uydu alıcısı var star tv yi ayarlayamadım nasıl yapıldığını bilen bir arkadaşım cevap yazarsa mennun olurum
arkadaşlar bana cok acil next time future ımage filaş dump dosyası lazım teşekkürler
********Nex Time 550D********* ------Sistem bilgisi---- Model:550D S/W ver:VGA0 3.2.75 emu H/W ver:YW5518 5.3.0 Loader ver:1.0.7 FDD ver:1.0.0 Üretici:STB_V3.0A CI Tarih:JUN 28 2005 **************
Eklenmiştir....
Şu anda 4 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 4 misafir)
Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.
Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.
Göre konuları sırala...
Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.
Forum Kuralları