Sabit Konular
Youtube gibi yasaklı web siteleri sorunsuz giriş yapmanız için aşağıdaki linki tıklayın videoyu izleyin videoda gösterileni uygularsanız sorun yaşamazsınız YASAKLI WEB SİTELERE GİRİŞ YAPMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER TIKLAYIN İZLEYİN
Rapidshare Yeni Sistemle Dosya İndirme Bildiğiniz gibi rapid güvenlik konusunda çok yenilikçi Şimdi de catch code 4 haneli resim ise 6 haneli evet bu durumdda free indirmek için aşagıda yazanları uygulamalısınız Sadece Kedilerin Kafalarının Göründügü Karakterleri Yazmanız...
Herkes youtube a girmek için çeşitli yollara başvuruyor fakat çoğu başarısız yada yavaş bi youtube oluyor. Hatta yıldız vermek videolara mesaj yazmak bile işkence haline gelebiliyor Hadi şu yasağı delelim Başlat->Çalıştır yazın ve aşağıdaki satırı olduğu gibi kopyalayıp yapıştırın. ...
Gerekli Web Siteleri Rehberi, En Yararlı ve Faydalı Siteler » TC Kimlik Numarası Sorgulama » SSK Hizmet Sicil Sorgulama » SSK Emeklilik Günü Sorgulama ...
http://www.flashget.com/en/skin/fgslions.jpg FlashGet Sürüm : 1.8.6 Boyut : 4.41 Mb Programı innDir 4.41 Mb görütü seçenekleri (skin) http://www.flashget.com/en/skin.htm
Normal Konular
bana telekomdan verilen hizmet..1mb indirme 256kb upload diyorlar benim sorguladığım şu ben 3 iş ile meşgulum internette..bana telekomun dediği 2 hizmet var gibi ben 1..sayfa açıp nette geziyorum bunu adı nedir 2:,,ben internetten rapite dosya veriyorum bunun adı nedir 3..ben...
Bir internet sitesi oluşturmak için nelerin gerekli olduğunu ?:idea: Sayfa oluşturmada nasıl bir yol izleneceğine dair bilgisi olan varmıdır.?:?: Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. :yemek:
arkadaşlar resimlere bakarsanız anlarsınz bağlantım var ama...wiriles modemimi bulmuyor arayınca nasıl bağlanığı hakkında bir fikrim yok..sadece modemden şifreyi kaldırdım http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/uqqz0yyh/gazolay.bmp.html
Türk Telekom’un erişimi engellediği sitelere giriş için bir çözüm yolu olan TreeWalk DNS programını önceki yazılarımdan birinde belirtmiştim; fakat ben dahil birçok kullanıcının Windows Vista‘ya geçmesiyle bu program ihtiyaçlarımızı karşılayamaz oldu; çünkü program Vista’yı desteklemiyor maalesef....
İnterneti artık 3 boyutlu gezmeye varmısınız. Cooliris, destekleyen internet sitesi içerisindeki tüm görsel medyayı 3 boyutlu, hareket ettirilebilir, yakınlaştırılıp uzaklaştırılabilir bir hale getiriyor. Hemde sadece 1 tıkla ! Üstelik başta Google, Facebook, Flickr, YouTube ve MySpace olmak...
merhaba arkadaşlar sizler için superoagme.com yeniledik artık sorunsuz bir oyun için PAZARGÜNÜ 04/10/2009 YARIN 12:00 DA OYUNUMUZU AÇIYORUZ TÜM DOSTLARIMIZI BEKLERİZ ilk olarak oyunumuzun ara yüzünü degiştirdik yeniledik bugsuz hatasız güzel bir oyunla başlayalım dedik
ustalar benim pcnin internete ugiriş sayfam hiç istemediğim bir sayfaolmuş ve bunu sekmentleri oluşturmak için her adrasi kendi satırına yazın atındaki pencerenin içkısmına müdhale etmiyor ne yapmam lazım.
Haylaz bi akadasımın internet ayarları ile oynaması sonucu youtube da video izleyemiyorum.Yani Video penceresi cıkmıyor.Hani diyecemki o videoda sorun var.Daha önce izlediklerimide denedim olmadı.Youtube sayfası video sectiğimde asagıdaki gibi görünüyor su an bende.Arkadas ne yaptıgını bilmeyince...
:yemek::yemek::yemek: 1 Nisan tarihine DİKKAT Son yılların en büyük kabusu Conficker solucanı, 1 Nisan'da bilgisayarınıza kötü bir şaka yapabilir. Son yılların en büyük kabusu haline gelen Conficker internet üzerinden kendisini güncelleyerek çok daha güçlü hale geldi. Virüsün...
muhterem kardeşlerim, bugün adsl faturası yine 29 tl geldi.indirim????saygılar.
Google'dan muhteşem hizmet Yabancı dil bilmiyorsanız bile artık rahat rahat internette gezeceksiniz. Çünkü 40 dildeki tüm yabancı siteler anında Türkçe oluyor... İnternet üzerinden...
http://img54.imageshack.us/img54/1305/antibanzn9.jpg Evet arkadaşlar birçoğumuzun problemi olan yasaklı sitelere girme, forum....com, megaupload.com ve birçok müzik sitesi mahkeme kararı ile yasaklanmıştı ve bu sitelere giremiyorduk fakat bundan sonra rahatlıkla girebileceğiz....detayli bilgi...
İnternet ücretinde çılgın tarife ADSL'in pabucu dama atılıyor. Fiber internet hizmete girdi. Tarife ücretleri inanılmaz, modem de hediye. İşte fiyatlar. Telekom operatörü Tellcom, 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla 10 kat hızlı fiber internet hizmeti sunmaya...
FTP programlarının en iyilerinden olan CuteFTP 'nin son sürümü olan bu uygulama ftp bağlantısı yapabiliyorsunuz.program ilacı içindedir. http://rapidshare.com/files/183522395/CuteFTP_8_Professional.rar.html şifre : uzayforum
Bilgisayarlar için kara pazartesi Bilgisayar kullanıcılarına çok önemli uyarı! Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak! Bu haberi es geçmeyin... Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs...
Diger bir yontem ( Programsız) Mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girebilmek için ilk once ag baglantı ayarlarınızı bir kagıda not edin ve saklayın (ilerde benım ayarlarım nasıldı diye hatırlamanız icin) SONRA: Masaüstünden ağ bağlantılarım/ ağ bağlantılarını görüntüle/ yerel ağ...
İnternette vergi indirimi Müjde!.. Maliye Bakanlığı sonunda razı oldu, internette vergiler iniyor. Cepte vergi indirimine ise vize yok. Özel sektörün mobil iletişimdeki yüzde 60'ı aşan vergilerin düşürülmesi talebine sıcak bakmayan Maliye Bakanlığı, sabit ve...
http://www.internethaber.com/images/news/23139.jpg ADSL'e rakip uydudan geliyor ADSL üzerinden sağlanan internet hizmetine rakip olarak yeni bir uydu teknolojisi geliştiriliyor. Tooway adı verilen sistem, her yerde çalışabiliyor. ADSL, mevcut telefon...
Arkadaşlar bu yazılımla youtubeye dilediğiniz gibi girebiliyorsunuz. Hemde hiç bir web üzerine bağlanmadan.. Sayfası olanlar sayfasını açabiliyor. Hatta dilerlerse video bile yükleyebilirler... Yazılızm zip dosyasının içinde, 1.40 Mb. dır. Ben bizzat denedim. Kendi sayfamda video bile yükledim......
Google'dan yeni web tarayıcı Son günlerde Google’un yeni web tarayıcısı ile ilgili çıkan dedikodular açıklığa kavuştu. FOX televizyonunun haberine göre, Google yeni web tarayıcısının prototipini bugün kullanıma sokacak. Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya...
Şu anda 7 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 7 misafir)
Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.
Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.
Göre konuları sırala...
Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.
Forum Kuralları