1. 01-Şubat-2010
    Görüntülenme:
    5,651
+ Yeni Konu Aç
Sayfa 1 - Toplam 10
1 2 3 4 5 6 ... SonSon
Görüntülenen Konu 1 den 20 - Toplam 182

Forum: İnternet & Network

1.   Sabit Konular  

2. Konu Sabit Sabit: Youtube gibi yasaklı sitelerin engelini kaldırın

Youtube gibi yasaklı web siteleri sorunsuz giriş yapmanız için aşağıdaki linki tıklayın videoyu izleyin videoda gösterileni uygularsanız sorun yaşamazsınız YASAKLI WEB SİTELERE GİRİŞ YAPMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER TIKLAYIN İZLEYİN

Mesajı Yazan Adem GENÇ
    justin.tv, yasaklı siteye giriş, youtube giriş
    • Cevap: 5
    • Görüntülenme: 436
    31-Mayıs-2009 23:08 Son mesaja git
  3. Konuş Konu Sabit Sabit: Rapidshare Yeni Sistemle kedi resimli Dosya İndirme (resimli)

Rapidshare Yeni Sistemle Dosya İndirme Bildiğiniz gibi rapid güvenlik konusunda çok yenilikçi Şimdi de catch code 4 haneli resim ise 6 haneli evet bu durumdda free indirmek için aşagıda yazanları uygulamalısınız Sadece Kedilerin Kafalarının Göründügü Karakterleri Yazmanız...

Mesajı Yazan apricot
    • Cevap: 13
    • Görüntülenme: 611
    09-Kasım-2008 21:36 Son mesaja git
  4. Çıkışta Konu Sabit Sabit: youtube'a kalıcı olarak girin

Herkes youtube a girmek için çeşitli yollara başvuruyor fakat çoğu başarısız yada yavaş bi youtube oluyor. Hatta yıldız vermek videolara mesaj yazmak bile işkence haline gelebiliyor Hadi şu yasağı delelim Başlat->Çalıştır yazın ve aşağıdaki satırı olduğu gibi kopyalayıp yapıştırın. ...

Mesajı Yazan apricot
    • Görüntülenme: 633
    28-Temmuz-2008 22:02 Son mesaja git
  5. Çıkışta Konu Sabit Sabit: Gerekli Web Siteleri Rehberi, En Yararlı ve Faydalı Siteler

Gerekli Web Siteleri Rehberi, En Yararlı ve Faydalı Siteler » TC Kimlik Numarası Sorgulama » SSK Hizmet Sicil Sorgulama » SSK Emeklilik Günü Sorgulama ...

Mesajı Yazan apricot
    • Cevap: 2
    • Görüntülenme: 318
    02-Nisan-2008 21:36 Son mesaja git
  6. Çıkışta Konu Sabit Sabit: FlashGet 1.8.6

http://www.flashget.com/en/skin/fgslions.jpg FlashGet Sürüm : 1.8.6 Boyut : 4.41 Mb Programı innDir 4.41 Mb görütü seçenekleri (skin) http://www.flashget.com/en/skin.htm

Mesajı Yazan apricot
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 277
    27-Eylül-2007 07:16 Son mesaja git
  7.   Normal Konular  

1. internet indirme sorunu

bana telekomdan verilen hizmet..1mb indirme 256kb upload diyorlar benim sorguladığım şu ben 3 iş ile meşgulum internette..bana telekomun dediği 2 hizmet var gibi ben 1..sayfa açıp nette geziyorum bunu adı nedir 2:,,ben internetten rapite dosya veriyorum bunun adı nedir 3..ben...

Mesajı Yazan gazolay
    • Cevap: 7
    • Görüntülenme: 447
    21-Mayıs-2010 14:00 Son mesaja git
  2. Haykırış İnternet sitesi açmak!!!! ???

Bir internet sitesi oluşturmak için nelerin gerekli olduğunu ?:idea: Sayfa oluşturmada nasıl bir yol izleneceğine dair bilgisi olan varmıdır.?:?: Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. :yemek:

Mesajı Yazan Riziko67
    • Cevap: 9
    • Görüntülenme: 1,161
    04-Mayıs-2010 18:51 Son mesaja git
  3. wirilesimde ilginç sorun (resimli)

arkadaşlar resimlere bakarsanız anlarsınz bağlantım var ama...wiriles modemimi bulmuyor arayınca nasıl bağlanığı hakkında bir fikrim yok..sadece modemden şifreyi kaldırdım http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/uqqz0yyh/gazolay.bmp.html

Mesajı Yazan gazolay
    • Cevap: 4
    • Görüntülenme: 257
    25-Mart-2010 20:47 Son mesaja git
  4. Mesaj İnternette engellere takılmadan, hızlı ve güvenli bir şekilde dolaşın!

Türk Telekom’un erişimi engellediği sitelere giriş için bir çözüm yolu olan TreeWalk DNS programını önceki yazılarımdan birinde belirtmiştim; fakat ben dahil birçok kullanıcının Windows Vista‘ya geçmesiyle bu program ihtiyaçlarımızı karşılayamaz oldu; çünkü program Vista’yı desteklemiyor maalesef....

Mesajı Yazan Riziko67
    • Cevap: 12
    • Görüntülenme: 621
    25-Aralık-2009 13:22 Son mesaja git
  5. Cooliris firefox eklentisi

İnterneti artık 3 boyutlu gezmeye varmısınız. Cooliris, destekleyen internet sitesi içerisindeki tüm görsel medyayı 3 boyutlu, hareket ettirilebilir, yakınlaştırılıp uzaklaştırılabilir bir hale getiriyor. Hemde sadece 1 tıkla ! Üstelik başta Google, Facebook, Flickr, YouTube ve MySpace olmak...

Mesajı Yazan elrond
    • Cevap: 26
    • Görüntülenme: 644
    22-Aralık-2009 00:43 Son mesaja git
  6. www.superogame.com

merhaba arkadaşlar sizler için superoagme.com yeniledik artık sorunsuz bir oyun için PAZARGÜNÜ 04/10/2009 YARIN 12:00 DA OYUNUMUZU AÇIYORUZ TÜM DOSTLARIMIZI BEKLERİZ ilk olarak oyunumuzun ara yüzünü degiştirdik yeniledik bugsuz hatasız güzel bir oyunla başlayalım dedik

Mesajı Yazan EzeriM
    ogame, superogame, süperogame
    • Cevap: 14
    • Görüntülenme: 950
    09-Ekim-2009 17:39 Son mesaja git
  7. giriş sayfam

ustalar benim pcnin internete ugiriş sayfam hiç istemediğim bir sayfaolmuş ve bunu sekmentleri oluşturmak için her adrasi kendi satırına yazın atındaki pencerenin içkısmına müdhale etmiyor ne yapmam lazım.

Mesajı Yazan hasan1
    • Görüntülenme: 207
    15-Eylül-2009 13:12 Son mesaja git
  8. Haykırış Youtube yardım

Haylaz bi akadasımın internet ayarları ile oynaması sonucu youtube da video izleyemiyorum.Yani Video penceresi cıkmıyor.Hani diyecemki o videoda sorun var.Daha önce izlediklerimide denedim olmadı.Youtube sayfası video sectiğimde asagıdaki gibi görünüyor su an bende.Arkadas ne yaptıgını bilmeyince...

Mesajı Yazan metobey
    youtube
    • Görüntülenme: 432
    01-Ağustos-2009 16:29 Son mesaja git
  9. Haykırış Internet kullanıyorsanız okumadan geçmeyin

:yemek::yemek::yemek: 1 Nisan tarihine DİKKAT Son yılların en büyük kabusu Conficker solucanı, 1 Nisan'da bilgisayarınıza kötü bir şaka yapabilir. Son yılların en büyük kabusu haline gelen Conficker internet üzerinden kendisini güncelleyerek çok daha güçlü hale geldi. Virüsün...

Mesajı Yazan Riziko67
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 243
    16-Mart-2009 14:20 Son mesaja git
  10. İnişte internet ötv indirimi asparagas çıktı!!

muhterem kardeşlerim, bugün adsl faturası yine 29 tl geldi.indirim????saygılar.

Mesajı Yazan kemal1923
    • Görüntülenme: 303
    18-Şubat-2009 09:07 Son mesaja git
  11. Google'dan muhteşem hizmet

Google'dan muhteşem hizmet Yabancı dil bilmiyorsanız bile artık rahat rahat internette gezeceksiniz. Çünkü 40 dildeki tüm yabancı siteler anında Türkçe oluyor... İnternet üzerinden...

Mesajı Yazan EzeriM
    • Cevap: 14
    • Görüntülenme: 477
    05-Şubat-2009 13:43 Son mesaja git
  12. Göz kırp AntiBan Yasaklı Sitelere Girmek...

http://img54.imageshack.us/img54/1305/antibanzn9.jpg Evet arkadaşlar birçoğumuzun problemi olan yasaklı sitelere girme, forum....com, megaupload.com ve birçok müzik sitesi mahkeme kararı ile yasaklanmıştı ve bu sitelere giremiyorduk fakat bundan sonra rahatlıkla girebileceğiz....detayli bilgi...

Mesajı Yazan [SLY]
    • Cevap: 21
    • Görüntülenme: 860
    01-Şubat-2009 06:19 Son mesaja git
  13. İnternet ücretinde çılgın tarife

İnternet ücretinde çılgın tarife ADSL'in pabucu dama atılıyor. Fiber internet hizmete girdi. Tarife ücretleri inanılmaz, modem de hediye. İşte fiyatlar. Telekom operatörü Tellcom, 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla 10 kat hızlı fiber internet hizmeti sunmaya...

Mesajı Yazan EzeriM
    • Cevap: 9
    • Görüntülenme: 301
    24-Ocak-2009 08:16 Son mesaja git
  14. Ok CuteFTP 8 Professional

FTP programlarının en iyilerinden olan CuteFTP 'nin son sürümü olan bu uygulama ftp bağlantısı yapabiliyorsunuz.program ilacı içindedir. http://rapidshare.com/files/183522395/CuteFTP_8_Professional.rar.html şifre : uzayforum

Mesajı Yazan nokihan
    • Görüntülenme: 250
    15-Ocak-2009 14:39 Son mesaja git
  15. Bilgisayarlar için kara pazartesi

Bilgisayarlar için kara pazartesi Bilgisayar kullanıcılarına çok önemli uyarı! Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak! Bu haberi es geçmeyin... Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs...

Mesajı Yazan EzeriM
    virüs saldirisi
    • Cevap: 5
    • Görüntülenme: 315
    19-Kasım-2008 15:39 Son mesaja git
  16. Yasaklı sitelere girmek...

Diger bir yontem ( Programsız) Mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girebilmek için ilk once ag baglantı ayarlarınızı bir kagıda not edin ve saklayın (ilerde benım ayarlarım nasıldı diye hatırlamanız icin) SONRA: Masaüstünden ağ bağlantılarım/ ağ bağlantılarını görüntüle/ yerel ağ...

Mesajı Yazan EzeriM
    • Cevap: 11
    • Görüntülenme: 471
    29-Ekim-2008 21:29 Son mesaja git
  17. İnternette vergi indirimi

İnternette vergi indirimi Müjde!.. Maliye Bakanlığı sonunda razı oldu, internette vergiler iniyor. Cepte vergi indirimine ise vize yok. Özel sektörün mobil iletişimdeki yüzde 60'ı aşan vergilerin düşürülmesi talebine sıcak bakmayan Maliye Bakanlığı, sabit ve...

Mesajı Yazan EzeriM
    internet, ucuzluk
    • Cevap: 11
    • Görüntülenme: 468
    15-Ekim-2008 20:30 Son mesaja git
  18. ADSL'e rakip uydudan geliyor ADSL'e rakip uydudan geliyor...

http://www.internethaber.com/images/news/23139.jpg ADSL'e rakip uydudan geliyor ADSL üzerinden sağlanan internet hizmetine rakip olarak yeni bir uydu teknolojisi geliştiriliyor. Tooway adı verilen sistem, her yerde çalışabiliyor. ADSL, mevcut telefon...

Mesajı Yazan EzeriM
    internet, uydu
    • Görüntülenme: 680
    12-Ekim-2008 12:48 Son mesaja git
  19. Aydınlık youtube jacker

Arkadaşlar bu yazılımla youtubeye dilediğiniz gibi girebiliyorsunuz. Hemde hiç bir web üzerine bağlanmadan.. Sayfası olanlar sayfasını açabiliyor. Hatta dilerlerse video bile yükleyebilirler... Yazılızm zip dosyasının içinde, 1.40 Mb. dır. Ben bizzat denedim. Kendi sayfamda video bile yükledim......

Mesajı Yazan EFLATUN
    • Görüntülenme: 1,449
    02-Ekim-2008 09:44 Son mesaja git
  20. Google'dan yeni web tarayıcı

Google'dan yeni web tarayıcı Son günlerde Google’un yeni web tarayıcısı ile ilgili çıkan dedikodular açıklığa kavuştu. FOX televizyonunun haberine göre, Google yeni web tarayıcısının prototipini bugün kullanıma sokacak. Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya...

Mesajı Yazan EzeriM
    • Görüntülenme: 256
    04-Eylül-2008 09:15 Son mesaja git

+ Yeni Konu Aç
Sayfa 1 - Toplam 10
1 2 3 4 5 6 ... SonSon

Forum Bilgisi ve Seçenekler

Bu Forumun Moderatörleri
Bu Foruma Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 kayıtlı & 7 misafir)

Konu Gösterim Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Göre konuları sırala...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklaması

Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içermiyor
Yeni mesaj içermiyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
Popüler konuda okunmamış mesaj içeriyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
popüler konuda okunmamış mesaj içermiyor
Konu Kapalı
Konu kapalı
Konuda sizin yazdığınız mesaj içeriyor