PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Kaon Yazılım Yükleme Talimatı

LINKIN_PARK
24-Şubat-2005, 09:47
. --------------------------------------------------------------------------------

Bu bölümde bulunan programlar, cihazın yeni yazılımı için kullanılır.Yükleme esnasında doğabilecek hatadan kullanıcılar sorumludur.

Bilgisayardan yazılım Yükleme

1. Yükleme işlemi için Gereken ekipman ve malzeme

KAON Media KSF/KSC/KTF/KTC-500 Model.- Receiver

PC (must have COM1 or COM2 port), bilgisayar

RS-232 Cable – RS232 Kablo

2. Yüklenilecek cihazı Standby moduna getirin. (Power açık çalışmaya hazır halde)

3. RS 232 Kablo ile bilgisayarı COM port 1 ve ya 2’den bağlayın.

4. Kup-205 programını başlatın. ( Burdan alabilirsiniz. )
http://www.********* [list]
Open kısmından KSC510.bin – yüklemek istediğiniz dosyayı geçerli konumundan seçin.

5. Receiveri açın otomatikmen PC den Cihaza yükleme başlar ve Upgrade Finish yazısı belirir.

6. Eğer bir şey olmaz ise 2’den 5’e tekrar deneyin.

Cihazdan cihaza yazılım ve kanal listesi yükleme

Ana cihaz çalıştırılır (yükleyecek olan ana makine)
Ana cihaz açıkken ön panelde bulunan EXİT tuşuna 3 defa belli aralıkla basılır ve 4 üncü kezde kumandadaki mute tuşlanır .(yani ön panelde 3defa EXİT 1 defa kumandadan Mute tuşu aralıklar aynı zamanda olmalı.) bu işlem sonucunda ana cihazın ön panelinde HOST yazısı belirecektir.
Ana makinedeki Host yazısı belirlendikten sonra RS 232 kablo ile diğer (yüklenecek makine) cihaz arasında bağlantı yapılır.
Yüklenecek olan makine açılır ve yükleme başlar bu sırada her iki cihazın panelinde dn00.1.2.3..... yazılar belirir.işlem bitiiğinde ana makine Host a döner yüklenen makine açılır.
Eğer yükleme olmaz ise 3 ve 4 şıkları tekrarlayın.

irdetofun
24-Şubat-2005, 14:41
teşekkürler eline sağlık...

LINKIN_PARK
24-Şubat-2005, 15:43
ben bilgim olduğunca dostlarımla paylaşırım

RegdaR
24-Şubat-2005, 18:49
Ellerine saglik ama bunlar forumda bir cok yerde anlatiliyor zaten.

GeZeGeN
25-Şubat-2005, 10:32
@LINKIN_PARK kardeş bu konularda bayağı araştımacısın forumdaki üyelerin senden bir çok şeyleri öğreneceklerine benziyor.

tvgozde
25-Şubat-2005, 10:57
Teşekkürler dostum eline sağlık... ;)

LINKIN_PARK
25-Şubat-2005, 11:33
amacımız sitemizi en başta koşturmak değilmi bizde üstümüze düşeni elimizden geldikçe yapmaya gayret ediyoruz

GeZeGeN
25-Şubat-2005, 11:50
hep beraber elimizden geldiği bir şeyler yapacağız her kesin bir hobisi olmalı

tundum008
14-Mart-2005, 13:06
kup230 ındırme adresini yazabılırmısınz çom acılllllll

GeZeGeN
14-Mart-2005, 17:15
Kaon & Kaon Bordlu Receiverlerin Yükleme Araçlari

oxxo
23-Mart-2005, 14:47
Merhabalar,
Kanal editör programı ile kanal listesi kdf yüklemeyi nasıl yapabileceğimizi anlatabilirseniz çok memnun olacağım hepinize saygılar,

temelg
28-Mart-2005, 09:08
üstadlar...
KAON 911 U cihaza yazılım atayım dedim.. dediklerinizin hepsini yaptım ama olmadı...
cihaza kup 230 ile sonrada kup 300 ile denenedim. ikisindede flashı okuduktan sonra sıkıştırma yok yazıp bekliyor. recever fail yazıyor...
nasıl nasıl etsek... yazılımı yüklesek....

GeZeGeN
28-Mart-2005, 19:23
kup230 da oluşan hataları buraya yaz

kadirefee
30-Mart-2005, 22:02
slm GeZeGeN sana bir sorum olacakti bu fr nin C+ leri acilirmi 911A sky ile cevap verirsen sevinirim
----------------------------- Saygilar

GeZeGeN
31-Mart-2005, 08:16
C+ CYFRA+ paketine ait şu anda açılmıyor

oxxo
05-Nisan-2005, 18:01
GEZEGEN USTA ve bütün ustalar daha önce aşağıda yazmış olduğum konuda yardımcı olsan çok sevinirim. dönüp dolanıyorum birkaç yere yazdım ama arkadaşlar hemen disk1 klasörü içindeki setup ı çalıştır diyor. ben zaten en başta setup ı çalıştırıp kanal editör programını kuruyorum ama siteden almış olduğum kdf uzantılı dosyayı recieverime yükleyemiyorum hata veriyor.... bu konuyu uygulamalı gösterildiği bir yer varsa söylerseniz sevinirim. saygılarımya,

Merhabalar,
Kanal editör programı ile kanal listesi kdf yüklemeyi nasıl yapabileceğimizi anlatabilirseniz çok memnun olacağım hepinize saygılar,

GeZeGeN
05-Nisan-2005, 18:25
kaon yükleme araçlarından 2 tane kanal editor var onları indir aynı klasöre aç ve disk1 içinde setup programı kur

sonra başlatta editoru aç transferden seçim yaparak receiveri aç

oxxo
06-Nisan-2005, 07:50
GEZEGEN USTAm ben bu söylediklerini yaptım zaten iki adet zip li editör dosyasını çektim disk1 diye klasör açıp içine açtım ve setup tan kurdum programı. programlardan çalıştırıyorum stb>pc yapınca 0 blok error hatası veriyor sebebi ne olabilir..file dan kdf dosyasını açıp pc>stb yapıncada çakılıp kalıyor....
yardım bekliyorum sizlerden.
salgılar,

kaon yükleme araçlarından 2 tane kanal editor var onları indir aynı klasöre aç ve disk1 içinde setup programı kur

sonra başlatta editoru aç transferden seçim yaparak receiveri aç

GeZeGeN
06-Nisan-2005, 08:48
hangi işletim sistemi kullanıyon belki desteklemiyor STB>PC yapınca Receiveri açtığında bi hareket olmuyormu hıç yanı.

yasbirq
09-Nisan-2005, 16:57
gezegen usta oxxo arkada_1m1zdaki soruna benzer bir sorun da bende var _u kanal editörü program1n1 nas1l kullana cag1m1z1 tam olarak anlat1rsan çook sevinecegiz sayg1lar. kanal editörü program1 ok. kdf dosyas1 ok. fakat yaz1l1m1 att1m cihaz kendini resetledi sonra makineyi tekrar taratmak zorunda kald1m bir hata oldu herhalde her konuda olduu gibi bu konudada bizi ayd1nlat1rsan çook sevinecegiz sayg1lar yasbirq.

GeZeGeN
09-Nisan-2005, 21:18
Kaon yükleme araçları imzandaki link tıklayın orada kanal editör 1 ve 2 var ikisini indirin ve orada anlattım iyi bakın

GeZeGeN
09-Nisan-2005, 21:20
http://www.uzayforum.com/showpost.php?p=6243&postcount=3
Kaon ve kaon bordlu tüm receiverler için kanal editör programları.

Not: aşağıdaki kanal_editor_setup_1 ile kanal_editor_setup_2 zip dosyaların ziplerini açın ve içindeki tüm dosyaları "disk1" klasör yaratarak içine koyun ve içindeki setup e çıft tıklayarak programı kurun.

1-Edit-2M-9 oyunluCIve FTA ve-Mrdigix içindir.
2-Tek oyunlu-1M CI ve FTA içindir.
3-Digix Eski Penta109-lular içindir.
4-XTREME EDİT xtreme yazılımı yüklü olanlar içindir.
kanal_editor_setup_1.zip
kanal_editor_setup_2.zip

kolkıran
25-Nisan-2005, 18:12
arkadaşlar meraba foruma yeni üye oldum.forumdan indirdiğim edit programı ile cihazdaki sıralamamı bilgisayara alamadım başarısız komutu veriyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
cihazım Kaon 511 cı
H/W:12.01.A5
L:V6.1.9

muhaciroglu
28-Nisan-2005, 15:47
arkadaşlara teşekkürler bilgilendirdikleri için

belloman
29-Nisan-2005, 11:17
merhaba

bende kanal editör programı için AYRINTILI ve İŞLEM sıraları BELLİ OLAN bir kaynak arıyorum.Diğer çalışmalar için yapılmış fakat bunun için yapılmamış herhalde.

Yardımları olan herkeze teşekkürler...

belloman
29-Nisan-2005, 11:25
nasılki, key girmeyi veya yeni program yüklemeyi resimli halde anlatan işlem talimatı varsa kanal edit programı içinde olmalı.Bu konuda yardım eden olursa çok seviniceğiz.

herkeze teşekkürler...

belloman
29-Nisan-2005, 11:26
gezegen ustadan bu kanal edit programının ayrıntılı ve resimli bir açıklamasını istiyoruz.
eğer bu konuda emeği geçerse çok seviniriz.
teşekkürler

belloman
29-Nisan-2005, 11:27
gerçi tecrubeli olanlar biraz kızıyordur fakat bilgisi bizim gibi az olan arkadaişların bu şekildeki resimli anlatımlara ihtiyacı var.

herkeze selam ve sevgilerimle...

user_power
29-Nisan-2005, 11:37
gezegen usta ellerine saglık teşekkürler ksf 100 ve ksf 511 fta denedim ikiside acıyor

çöldayı
22-Mayıs-2005, 16:37
recıverim dıgıX DSC 911 AZ DISCOVER VE NBA IRIB ŞİFRELERİNİ rdi sat dan buldum fakat keyleri BISS OLARAK vermiş benim cihazda viacces`nagra`ırdeto ve seca var bıss sistemi yok bunu nasıl ve hangi sisteme yükleyebilirim .çöldayı

alemmi
22-Mayıs-2005, 18:14
recıverim dıgıX DSC 911 AZ DISCOVER VE NBA IRIB ŞİFRELERİNİ rdi sat dan buldum fakat keyleri BISS OLARAK vermiş benim cihazda viacces`nagra`ırdeto ve seca var bıss sistemi yok bunu nasıl ve hangi sisteme yükleyebilirim .çöldayı

çöldayı yniyazılımı yükle hepsi ok

http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=2009

GeZeGeN
22-Mayıs-2005, 18:41
evet 14 may yazılımı yükle ve bişe sormana gerek yok kafanı yorma o ne bu ne diye çünkü artı bişe bulamazsın

tanselfb
25-Haziran-2005, 19:02
yeni goldmaster 15400cım aldım. buna nasıl yazılım atılır.

RegdaR
25-Haziran-2005, 19:05
Goldmaster bolumune gozat arkadasim.

dolgit
10-Temmuz-2006, 14:53
arkadaşlar kolay gelsin!!!
benim digix 911u receiver ım var.yazılımını yükseltmek istiyorum ama yapamıyorum
lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
rsc 232 kablom var.sorun nerden ve nasıl yükleyeceğimde