Tam Versiyonu Görüntüle : kaon edit müjde
mustik
23-Şubat-2005, 21:55
kaon tabanlı tüm cihaz yazılımlarını editleyip istediğin resmi seçip ata bileceğiniz programı sopnunda buldum denedim ve çalışıyor.Hatta sevdiğiniz insanların resimlerini dahi cihazınıza yükleye bilirsiniz.İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.yardım isteyen yazsın
sabir
23-Şubat-2005, 22:21
arkadaş benimle paylaşmak istiyorsan açıklamasıyla bana e_mail atsan memnun olurum teşşekkürler msdsys@yahoo.com
GeZeGeN
24-Şubat-2005, 08:36
kaon tabanlı tüm cihaz yazılımlarını editleyip istediğin resmi seçip ata bileceğiniz programı sopnunda buldum denedim ve çalışıyor.Hatta sevdiğiniz insanların resimlerini dahi cihazınıza yükleye bilirsiniz.İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.yardım isteyen yazsın
Forum enaltında sizin için dosya yükleme bölümü var oraya yüklersen ilgili bölüme taşırız kullanım açıklama sını da yaz olduğu gibi senin adın la taşınacak.
horrozz
24-Şubat-2005, 16:13
hemşerim hangi programdan bahsediyorsun. ismini falan yaz veya Gezegen'in dediği gibi upload et foruma senin adınla koyalım.
irdetofun
24-Şubat-2005, 16:15
o program zaten var ismi kaon CDH !
mustik
25-Şubat-2005, 19:13
http://usuarios.lycos.es/kaonweb/file/Inst_KaonCDH_4.0.exe
katip07
25-Haziran-2005, 15:32
Bahsettiğin programı gönderirsn müteşekkir olurum... Şimdiden teşekkürler...
GeZeGeN
25-Haziran-2005, 20:20
yukarida link var