PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : tanıtmada sorun

paian
17-Şubat-2005, 13:51
Arakdaşlar selam...

yeni kaon receiver aldım. ve konu hakkında malesef hiç bir bilgim yok. sorunumu şöle size anlatayım. receiver'ın kablosunu edindim. bi ucunu receiver a taktım. Dier ucunuda rs232'yi usb ye çevirici aparatıda aldım. çünkü notebookta rs232 girişi yok. neyse .. dier ucunuda usb ye taktığımda xp bana yeni donanım bulundu dedi. ama elimde receiver'ı tanıtıcak hiç bir cd veya yazılım yok. dolayısı ile daha dakka bir gol 1 sorun yaşadım :roll: konu hakkında bana nasıl tanıtacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler..

guro
17-Şubat-2005, 14:49
Kaon yükleme talimatı edin dosyalar bölümünde...

guro
17-Şubat-2005, 14:50
kaon bölümündede olabilir...

tarabaci
17-Şubat-2005, 15:48
pain, guro arkadaşımız açıklamış, eski foruma gir, dosyalar bölümünü aç ve kaon bölümünden yükleme programı indir, kup230 yada kup300 olacak, eğer son yazılımı yani 25.01.2005 yazılımını yükleyeceksen kup300'ü kullanacaksın, 2004 yazılımı yada emu lu yazılım yükleyeceksen kup230'u kullanacaksın.... Bu arada cihazın özellikleri de önemli sistem bilgisi bölümünden H/W değerine bak ve bu değerle aynı olan yazılım kullan.. ayrıca yine sistem özellikleri bölümünde göreceğin loader versiyonu da önemli, sakın ustalara sormadan loader güncelleme...... ayrıca yükleme talimatlarını da formalardan oku... kolay gelsin.......

tarabaci
17-Şubat-2005, 15:50
ayrıca bilgisayarın cihazı tanımasını bekleme, yazılım yükleme işlemini kup230 adını verdiğimiz program sayesinde yapacaksın.....

GeZeGeN
17-Şubat-2005, 18:58
Arakdaşlar selam...

yeni kaon receiver aldım. ve konu hakkında malesef hiç bir bilgim yok. sorunumu şöle size anlatayım. receiver'ın kablosunu edindim. bi ucunu receiver a taktım. Dier ucunuda rs232'yi usb ye çevirici aparatıda aldım. çünkü notebookta rs232 girişi yok. neyse .. dier ucunuda usb ye taktığımda xp bana yeni donanım bulundu dedi. ama elimde receiver'ı tanıtıcak hiç bir cd veya yazılım yok. dolayısı ile daha dakka bir gol 1 sorun yaşadım :roll: konu hakkında bana nasıl tanıtacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler..
Bilgisayarım yeni donanim bulundu derken Receiver bulundu demedi USB yi RS232 ye çeviren aleti buldu onu tanıtacaksin

Receiverler Bilgisayara tanıtılmaz.

RegdaR
17-Şubat-2005, 22:22
Evet. Cihazi tanitmayacaksin. Yukleme programlari usb tanimaz zaten. Usb portu makinende com port olarak tanitmalisin yani. Bilmem bundan daha acik anlatilabilir mi..