PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Goldmaster Sat-7400 uydu frekanslarını bulamıyorum acil yardım

harranli
25-Ekim-2006, 14:59
Merhaba Arkadaşlar; Arkadaşın uydu cihazında (Goldmaster Sat-7400) star tv ve trt nin kanalları kaybolmuştu. Bunları bulayım derken diğer kanallarıda kaybettim . Kanal Arama ayarlarıyla da oynadım. Şimdi kanalları bulamıyorum. Otomatik olarak bütün uydudaki kanalları nasıl bulabilirim. Sizlerden acil yardım bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sizlere kolay gelsin.

GeZeGeN
26-Ekim-2006, 00:50
İmzamda 2. link tıkla tüm işler için resimli anlatım var

Yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz kaon olması gerekir

kuzgun20
26-Ekim-2006, 17:39
Merhaba Arkadaşlar; Arkadaşın uydu cihazında (Goldmaster Sat-7400) star tv ve trt nin kanalları kaybolmuştu. Bunları bulayım derken diğer kanallarıda kaybettim . Kanal Arama ayarlarıyla da oynadım. Şimdi kanalları bulamıyorum. Otomatik olarak bütün uydudaki kanalları nasıl bulabilirim. Sizlerden acil yardım bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sizlere kolay gelsin.

12140-4444-v transpoder numaralarını girip sebeke arama açık olarak buldurabilirsin ama lnb ayarlarının 9750-10600 şeklinde ayarlı olması gerekiyor
ayrıca 7400 cihazında şebeke açık arama yaptıramazsan,menü kanal arama türksat uydusu üzerinde kumandadan yeşil tuşa basıp transpoder listesine geçip kanal yayın numaralarını tek tek de girebilirsin kolay gelsin..