Tam Versiyonu Görüntüle : 26-01-2005 Yenİ Sunny Yazilimları
GeZeGeN
27-Ocak-2005, 13:17
Yazılımda polsat ve seca2 cyfra açıyor
Yazılımları atmUP100usr ile yükleyin
NOT: Sunny Receiverinizde eğer başka yazılım varsa önce sunny herhangibi yazılım yükleyin tabı H/W tutma şartı ile ondan sonra bu yeni yazılımı yükleyin
hayırlı olsun
Bu yazılımı yüklemek için KAON bordlu tüm receiverler için aşağıdakileri sırayla uygulayın
önce receiverineze kup230 ile Engineer Mod kullanarak makinezize sunny yazılım yükleyıp makinenizi sunny ye çevirin.
aşağıdaki yazılımlarda size H/W leri uyan yazılımı indirin
yazılım yüklemek için aşağıdaki atmUP100usr yükleme programı indirin
atmUP100usr ile yeni yazılımı yüklemeye çalışın
eğer yüklemezse loaderden olabilir loaderi yükseltin
en önemlisi LOADERİ yüklerken dikkatlı olun loaderi yanlış yükleyen yazılım yükleyemez yazılım yüklerken yarı yolda receiver açılır bunu düzeltmek için Flash sökülüp yeniden programlanması gerekıp
loader sorunuz olursa foruma yazın elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Receiverlerinizi Önce Sunny Çevirmek için aşağıdaki linkte sunny yazılım bulabilirsiniz.
http://www.uzayforum.com/showthread.php?p=4520#post4520
Sunny 26 Şubat yazılım çıktığı için buradaki yazılımları sildim.
RegdaR
27-Ocak-2005, 13:33
Nextin yapamadigini yapmislar en azindan. Hayirli olsun sunny kullananlara.
freespeed
27-Ocak-2005, 14:05
arkadaşlar 20 aralık sunny yazılımını h/w si tutan olacak kup 230 la engineer modda atın daha sonra son sunny yeni yazılımını atm up 100usr.zip le yükleyin işlem tamam test edildi sunny marka olması şart deyil
DericiMehmet
27-Ocak-2005, 14:18
Sunny de Kaon değilmi?
Ben herşeyiyle aynı sanıyordum.
Neyi farklıki Kaondan? Bu yazılım kaona yüklenemiyor?
DericiMehmet
27-Ocak-2005, 14:19
hem Sunny nin yazılımlarını KAON firması yapmıyormu?
DericiMehmet
27-Ocak-2005, 14:22
arkadaşlar 20 aralık sunny yazılımını h/w si tutan olacak kup 230 la engineer modda atın daha sonra son sunny yeni yazılımını atm up 100usr.zip le yükleyin işlem tamam test edildi sunny marka olması şart deyil
Ha şöyle ya
Ağzına sağlık arkadaşım.
akşam deneyeceğim.
gülbahçeli
27-Ocak-2005, 15:30
Arkadaşlar Atm 00 Usr Nin Kodu Falan Mi Var Yazilimi Atamiyorum Yardimci Olurmusunuz
mustafa1963
27-Ocak-2005, 15:59
gezegen kardeş atm100usr ile dosya seçtim ve cihazımı açtım upgrade fail ve disconnected yazıp kalıyor yazılımı atmanın yöntemi nedir açıklarmısınız
GeZeGeN
27-Ocak-2005, 16:16
yeni yükleme programı sadece .atm uzantılı dosya göruyor .bin dosyları görmez
Benim bu işten çıkardığım Kaon firması yazılımlar bir birine yüklemesinler diye dosya uzantılatını .atm yaptı ve bunu yükleyecek özel program yaptı ve biz kup230 da kulladığımız Engineer Mod yanı modeli ayrı ayrı olan receiverlere yüklemek için bu modu kullanıyorduk şimdiki yükleme programında bunu gizlediler veya kaldırdılar bu olmadan modeli uymayan receiverlere yazılım atamaıyoruz
bunu aşmak için önce Receiveri Sunny yapacağız açıp kapatacağız gerekırse reset çekeceğiz ve yeni yükleme programı ile yeni sunny yazılımı atacağız olmadı biri dedi loader güncellemek gerekır diyor olmazsa
böylelikle CYFRA ları seyredin
hadı bakalım
gülbahçeli
27-Ocak-2005, 17:41
gezegen dediklerini yaptım fakat yükleme yapmıyor yazılımı atabilen arkadaşlar varsa haber verin bizde atalım selamlar
GeZeGeN
27-Ocak-2005, 18:04
yazılım yüklerken yükleme programındaki bilgileri burayayapıştır
DericiMehmet
28-Ocak-2005, 08:32
yeni yükleme programı sadece .atm uzantılı dosya göruyor .bin dosyları görmez
Benim bu işten çıkardığım Kaon firması yazılımlar bir birine yüklemesinler diye dosya uzantılatını .atm yaptı ve bunu yükleyecek özel program yaptı ve biz kup230 da kulladığımız Engineer Mod yanı modeli ayrı ayrı olan receiverlere yüklemek için bu modu kullanıyorduk şimdiki yükleme programında bunu gizlediler veya kaldırdılar bu olmadan modeli uymayan receiverlere yazılım atamaıyoruz
bunu aşmak için önce Receiveri Sunny yapacağız açıp kapatacağız gerekırse reset çekeceğiz ve yeni yükleme programı ile yeni sunny yazılımı atacağız olmadı biri dedi loader güncellemek gerekır diyor olmazsa
böylelikle CYFRA ları seyredin
hadı bakalım
Gezegen usta
ben bu yazılımı KAON a yükledim.
Hiç bir problem yok.
sadece kanal adı ve fav adı değiştirde açılan pencerede harfler ve rakamlar gözükmüuyor. Birde menüyü şeffaf hale getiremiyorsun, kendiliğinden 63 sayısındaki gibi koyulaşıyor. o kadar gerisi heşey tamam.
GeZeGeN
28-Ocak-2005, 08:44
önce kural gereği uyardık sonra nasıl yapılacağını yazdık bir şey olmaz ne olacakti Sunny ile kaon arasında ön panelde sunny yazmasından başka ne farkı var? yok başka fark yok yükleyin
DericiMehmet
28-Ocak-2005, 08:48
bu 7010 la 7011 arasındaki fark nedir?
sadece kasa farkımı yoksa yazılımda da fark varmı?
GeZeGeN
28-Ocak-2005, 08:51
hiçbir fark yok sadece müşteriye bak yeni model var 7011 gibi demek için 7010 ie 7011 arasında 1 sayı fark var başka bir şey yok
DericiMehmet
28-Ocak-2005, 09:47
1030 daki sky modülü güncelleyebilirmiyim?
GeZeGeN
28-Ocak-2005, 15:37
tabı güncellersin
mehmethan
29-Ocak-2005, 17:08
yeni emu yazılımlar için kup 100usr tr
bu kup 100 usr yi türkçeye uyarlayan arkadaşımız İRDETOFUN ,a buradan çok teşekkürler saygılar sunarım
phantaso
02-Şubat-2005, 18:08
ksf511z S/w v02.00.00 Hw V16.00.a1 Loader v6.1.8 kaon marka cihaz,emulu sunnynin son yazılımını yüklemek istedim ama olmadı ne yapmam gerekir
kup230 la sunny ye cevirirken :
[ Upgrade mode. ]
UPGRADE TOOL (V2.30) 22-MAR-2004 Patch
File open O.K.!
> New version binary.
File open O.K.!
> New version binary.
-. Target loader version :L 618
-----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
-----------> Target 2M Flash.
-----------> Target AMD/ST FLASH(TOP).
Connect Success
//==================================================
// FileInfo: AT-7011DZ, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.05)
// Target: L 618, u-C[0] , FLS[2M], KSF-511Z, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.00)
Target Model Mismatch : KSF-511Z
Upgrade Fail
STB normal start.
[ Upgrade mode. ]
File open O.K.!
> New version binary.
COM1 Off !!! ("Enter" key to reconnect.) bu yazılar cıkıp disconnet oluyor ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler
RegdaR
02-Şubat-2005, 20:15
Connect Success
// FileInfo: AT-7011DZ, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.05)
// Target: L 618, u-C[0] , FLS[2M], KSF-511Z, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.00)
Target Model Mismatch : KSF-511Z
Upgrade Fail
STB normal start.
Bu kisimdan sonra bosluk tusuna basin. Engineer Mode on yazar. Ayni islemleri tekrarlayin.
phantaso
02-Şubat-2005, 23:04
yükleme sorunumu sayenizde hallettim fakat sunnye cevirip sonrasında diğer yazılımda yükledim fakat tv de menüde sistem bilgisinde update kısmında may 26 2003 dior yazılımda mı sorun var yoksa normal mi
bekirtuncer
03-Şubat-2005, 00:00
KSC 511 CI H/W 12 C1 A5 olan yazılıma sunny yazılımı seca 2 için nasıl yükleyeceğiz. Yardım
GeZeGeN
03-Şubat-2005, 08:12
Senin Receverin H/W 12 C1 A5 mi? aynı ise yükleyebilirsin!!!!!!!!!!
Değilse kesinlikle yükleme H/W aynı olan yazılım yükle
phantaso
03-Şubat-2005, 11:32
yükleme sorunumu sayenizde hallettim fakat sunnye cevirip sonrasında diğer yazılımda yükledim fakat tv de menüde sistem bilgisinde update kısmında may 26 2003 dior yazılımda mı sorun var yoksa normal mi ve bu yazılımla birlikte *** de göstermiyor artık ve bende kaonun 4 aralık yazılıma geri döndüm ama maalesef yine *** yok multiler de gitti keyleri kontrol ettim keyler de güncel ve doğru hepsi ama kanalların üzerine geldiğinde viaccess vb... şeyler yazıyor
DericiMehmet
03-Şubat-2005, 12:13
şifre girme menüsünden
keyleri sarı tuşa basarak load default yap
phantaso
03-Şubat-2005, 20:57
şifre girme menüsünden
keyleri sarı tuşa basarak load default yap
Maalesef load default da işe yaramadı *** hala göstermiyor başka ne gibi yardımınız olabilir
7011 sunny nin mavitunasatta seca2li temmuz yaz1l1m1 var.yükleyen var m1 hiç?meni falan nas1l?kanal editörünü destekliyor mu?
gülbahçeli
07-Şubat-2005, 13:35
arkadaşım son yazılımlar güzel hoşuna gidecegini sanıyorum ben onlarca kez attım slm
mustafa1963
07-Şubat-2005, 14:01
fhantaso kardeş sanırım kanal kilidini açmayı unuttun.kanal kilidini açarsan düzelir
GeZeGeN
07-Şubat-2005, 20:25
Temmuz yazılımı ile ne işin var son 26 ocak 2005 tarihli seca2 yazılım forumda sunny bölümünde var bu kadar geriden takıp etmen niye
26 ocak yazilimi da mayis 2003 zaten. seca2 ye uygun oldugu için onun üzerinde yapmislar.daha sonra temmuz yaziliminda birseyler degistirmislerdi yanlis hatirlamiyorsam.yani benim temmuz dedigim ayni 26 ocak yazilimi gibi düzeltilmis bir yazilim.
GeZeGeN
08-Şubat-2005, 10:04
ne demek istediğini pek anlamadım yazılım içi dişi anlamam 26 ocak seca2 çözen tek yazılım artı yeni özellikler zaten yazılım dediğin başka nedir.
Kaon yazilimlarini gördün mü bilmem.toplu silme, favori gizleme, yeni recall özellikleri var.bunlari kastediyorum.sunnylere yeni kaonlar atilmiyor biliyorsun.bu özellikler sunnylere gelse fena mi olur?
GeZeGeN
08-Şubat-2005, 15:48
onu sunny e soracaksın
ben bu yazılımı hepsini biliyorum
bu yazılımı geliştirmede favorite1 kilitlenmesi, buraya atılan kanalların analistede görülmemesi, kanal liste düzeninde yeşıl tuşla uydu uydu seçim yapılması, hepsi birden sağa sola taşınması gibi özellikler Adem beyin projesidir
ayrıca sunny yazılım ile kaon yazılım arasındaki farklar artılar Elit firması da teknik servis müdürü Ersin beyin geliştirmeleridir hatta Ersin beyin bazı yaptırdığı özellikler sunny yazılımına uygulandı kaon tarafında
yanı Elit firması kaon kullanıcılarına menülerine yeni özellikler ekletmektedir UZAY Forumda sene önce kaon yazılımlarında neler olmasını istersiniz diye kullanıcılarına sormuştu ve istenen olabilecek özellikler uygulandı
Sunny firması kullanıcılarına böyle bir çabası yok bu Sunny firmanın tercihidir saygı duyarız.
kaptan67
26-Şubat-2005, 15:10
Yazılımda polsat ve seca2 cyfra açıyor
Yazılımları atmUP100usr ile yükleyin
NOT: Sunny Receiverinizde eğer başka yazılım varsa önce sunny herhangibi yazılım yükleyin tabı H/W tutma şartı ile ondan sonra bu yeni yazılımı yükleyin
hayırlı olsun
Bu yazılımı yüklemek için KAON bordlu tüm receiverler için aşağıdakileri sırayla uygulayın
önce receiverineze kup230 ile Engineer Mod kullanarak makinezize sunny yazılım yükleyıp makinenizi sunny ye çevirin.
aşağıdaki yazılımlarda size H/W leri uyan yazılımı indirin
yazılım yüklemek için aşağıdaki atmUP100usr yükleme programı indirin
atmUP100usr ile yeni yazılımı yüklemeye çalışın
eğer yüklemezse loaderden olabilir loaderi yükseltin
en önemlisi LOADERİ yüklerken dikkatlı olun loaderi yanlış yükleyen yazılım yükleyemez yazılım yüklerken yarı yolda receiver açılır bunu düzeltmek için Flash sökülüp yeniden programlanması gerekıp
loader sorunuz olursa foruma yazın elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Receiverlerinizi Önce Sunny Çevirmek için aşağıdaki linkte sunny yazılım bulabilirsiniz.
http://www.uzayforum.com/showthread.php?p=4520#post4520
Değerli gezegen kardeşim;
Yazılımını ve tarifini harfiyet uygulamama rağmen diğer sefer başıma geldiği gibi yine 26 mayıs 2003 tarihli yazılım atılıyor.Mavi renk te ve hantal kanal geçişleri olan bu yazılım nereden çıkıyor anlamış değilim.
H/V: 12.01.A5 ve s/v: 02.00.06.Herşey uymasına rağmen neden yeni yazılım yüklenmiyor.....
At 1030 Yazilimini Xtremme 550a Seriside Sorunsuz çalişiyor.seca Için Ayarlari Default Yapmaniz Gerekiyor.yani Kumanda üzerinden Sari Mavi Yeşil Menü Seca üzerinde Sari Ok Menüyle çikiyoruz.
kaptan67
26-Şubat-2005, 18:01
Arkadaşlar ne olacak benim cihaz.Lütfen yardım edin.20 aralık yazılımından daha yeni yazılım atamıyorum.En son Gezegenin tarifine göre Herşeyi birebir yapotım ama 26 mayıs 2003 tarihli yazılım oluştu.Ne yapmalıyım........
GeZeGeN
26-Şubat-2005, 18:30
evet yazılım tarihi doğru ama sen ona bakma yeni yazılımdır zaten şimdi Multileri çözen yazılım çıktı @irdetofun arkadaşımız yaptı forumda var yükleyin
kaptan67
26-Şubat-2005, 20:30
evet yazılım tarihi doğru ama sen ona bakma yeni yazılımdır zaten şimdi Multileri çözen yazılım çıktı @irdetofun arkadaşımız yaptı forumda var yükleyin
Dostum eline ağzına sağlık.yazılımı attıktan sonra cihaz artık multileri ve polsatı çözmeye başladı.İyiki varsınız ve üretiyorsunuz....
gezegen hocam ben xtreme kullanıyom uygun yazılım hagisini kullanmalıyım bana bir fikir verebilirmişin? saygılar
GeZeGeN
28-Şubat-2005, 18:29
gezegen hocam ben xtreme kullanıyom uygun yazılım hagisini kullanmalıyım bana bir fikir verebilirmişin? saygılarH/W si tutan kaon yazılımı atabilirsin kup 230 kullanarak engineer mod lar
gezegen hocam bu konuda biraz acamiyim daha yeni başladım. H/W derken neyi kastettin anlayamadım. bende xtreme 550 a modeli var uygun kaon yazılı mı hangisi olur ? teşekkür ederim iyi çalışmalar :D
GeZeGeN
02-Mart-2005, 17:20
Menu
sistem kurma
Sistem bilgisi
Sağda Receiverin istem hakkında bilgi var
volkancel
04-Mart-2005, 22:01
[I]teşekkurler eline saglık
metehan55
06-Nisan-2005, 15:46
Arkadaşlar iyi günler. Bende acemi kullanıcıyım. Cihazım Ora AT 5010DCİ iken ben bunu Kup 230 proğramı ile SUNNy 7010 DCİZ proğramı yaptım. Kusura bakmayın burada anlatılanları anlamakta zorluk çekiyorum. Ben bu sunny 7010 dciz yazılımına emu atabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin
DericiMehmet
06-Nisan-2005, 16:27
Arkadaşlar iyi günler. Bende acemi kullanıcıyım. Cihazım Ora AT 5010DCİ iken ben bunu Kup 230 proğramı ile SUNNy 7010 DCİZ proğramı yaptım. Kusura bakmayın burada anlatılanları anlamakta zorluk çekiyorum. Ben bu sunny 7010 dciz yazılımına emu atabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin
cihazin emulu olmustur. güle güle kullan.
sistem kurmadan, kanal kilidini açik konuma getir. tamamdir.
RegdaR
06-Nisan-2005, 21:55
Vay be benim avatarim da populer oldu demek sonunda :) Public yapmamistim ama neyse.. Saygilar :)
GeZeGeN
07-Nisan-2005, 08:50
@volkancel dostum moderator arkadaşımızın avatarı kullanmak uygun değil değiştirseniz iyi olur haksızlık oluyor
topfield_016
07-Nisan-2005, 09:48
evet bence de gezegen arkadaşımız haklı bazen ben bile isme bakmıyorum avatardakı resme bakarak tanıyorum karışıklık olmasın
RegdaR
07-Nisan-2005, 12:06
Ben bile kendim yazdim sandim ilk bakista. Tabi kullanmak isterlerse kirmayiz kimseyi ama karisiklik olabilir.
nasrettin
22-Nisan-2005, 09:58
selamlar arkadaşlar sunny 7011dcız cihazım var kup230 dan yazılım attım multileri açıyordu 3-4gündür açmıyor nedenini bilen varmı nasıl açarım yardım edın teşekkürler
nasrettin
22-Nisan-2005, 10:02
7011dcız cihazım var kup230 yazılımı attım multileri açtık 3-4gündür açmıyor yardım edin nasıl atarım CEVAP
zencirci
22-Nisan-2005, 10:05
Galiba Attack yemiş arkadaşım bir sende değil kimsede açmıyor.Bende bugün itibari ile Multiler gitti.Ustalardan bu konu hakkında nasıl olsa bir cevap gelir şu an bekleyeceksin.
GeZeGeN
22-Nisan-2005, 10:42
KAON bordlu cihazlarda ART olmadığı için eski siteminde gitti ART bekliyoruz
o zaman gelecek multiler
casin1090
23-Nisan-2005, 07:41
hani kardeş yazılım nerede
GeZeGeN
23-Nisan-2005, 09:19
verdim demedimki bekliyoruz dedim