Tam Versiyonu Görüntüle : Kaon 1mb mı?
phantaso
10-Ocak-2005, 23:53
Selamlar
ksf511z jul12 2004 S/w v02.00.00 Hw V16.00.a1 Loader v6.1.8 bu özellikler 1mb mı 2 mb mı veya nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
GeZeGeN
11-Ocak-2005, 09:04
bu Receiver 2 MB 510 lar 1MB 511 ler 2 MB
phantaso
11-Ocak-2005, 10:17
GEZEGEN çok teşekkürler.
GeZeGeN
11-Ocak-2005, 11:18
Rıcaederim
GeZeGeN
11-Ocak-2005, 11:19
Forumda Şifre çözen yazılım var yükleye bilirsin
ADEM ABI..
Word dosyasıyla yazdığın güncel key dosyasında EMU yazlımı için şifrelerin bir çoğunu bulamadım.Bu yazılanların çoğu matris modül için yazılmış.Emu lar için ne yapabilirim.
Teşekkürler..........
phantaso
13-Ocak-2005, 19:51
Gezengen şifre çözen yazılım var dedin bende rs kablosunu aldım ve kup230 engineer modu artı hw yi bilgisayra attım fakat kup230 la dosyayı seçiyorum (tabi rs kablosu takılı) sonra atta beyaz ekranda :
[ Upgrade mode. ]
UPGRADE TOOL (V2.30) 22-MAR-2004 Patch
File open O.K.!
> Old version binary.
bu şekilde yazılar çıkıyor fakat hangi tuşa bassam nafile bişi olmuyor birde üstte space bar yazılıydı bir ara sonra simple and speedy oldu sonra
yardım edersen sevinirim
RegdaR
13-Ocak-2005, 23:00
Once cihazinizi arka salterden kapatin. Kup 230 Loader calistirin. Yukleyeceginiz dosyayi secin. Downloada tiklayip cihazin arka salterini acin. Cihaz modeli ve yazilim modeli ayniysa yuklemeye hemen baslar.
Eger cihaz modeli ve yazilim modeli ayni degilse engineer modda yukleme yapmalisiniz. Tabii ki H/W numaralari tutmali. H/W ayni olmazsa flashi tekrar yazdirmaniz gerekebilir.
Yukleme baslamazsa zaten mesaj verir uymadigina dair. Bu durumda cihazi tekrar arka salterden kapatin. Bosluk tusuna basin. Downloada tiklayip cihazi arka salterden acin. Bu sefer yukleme baslayacaktir.
Eger bu sekilde de olmazsa yaptiginiz islemleri adim adim yazin ve Loaderdaki mesajlari aynen kopyalayin buraya. O sekilde hatanin nerede oldugunu bulabiliriz. Kolay gelsin.
Saygilar..
phantaso
13-Ocak-2005, 23:34
Çok teşekkür ederim uğraştırdım galiba ama yinede ilk defa yapacağım için gayet açıklayıcı yazmışsın ellerine sağlık ayrıca problemi buldum saygıdeğer elektrikci arkadaş rs232 kablo şemasına bakarak yapmasına karşın becerememiş biri anyada biri konyada kabloların....
RegdaR
13-Ocak-2005, 23:36
Rica ederim. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.
GeZeGeN
14-Ocak-2005, 08:00
yapılcaklar
1. Receiverdeki H/W ye bakarak aynı H/W li yazılım edinin
2. kablo bağlayın
3. Kup230 çalıştırın
4. kom seçin
5. File openden yazılımı seçin
6. receiver açıksa kapatıp açın kumandadan fark etmez, kapalı ise aç yazılım yükleyecek
7. Not H/W tuttuğu halde yüklemedi ise
7. yukarıdakileri uygulayarak Receiveri açmadan kup230 beyaz penceresinde en altta tıkla ve klavyeden uzun tuş boşluk tuşuna basın Engineer Mod yazacak şimdi receiveri aç
Dikkat Engineer Mod H/W ler tutmasa bile yükler onun için H/W lere dikkat edin
phantaso
15-Ocak-2005, 16:13
Teşekkürler yardımlarınız için H/w yazılımını güncelledim sayenizde ve güncel keyleride girince hotbird deki discovery ve animal planet i de artık izleyebiliyorum fakat bir türlü **** kanalını bulamıyorum hepsi yabancı nasıl bir yol izlemem lazım tekrar kanalları arattırdım ne yaptımsa çıkmadı
Tekrar teşekkürler.
GeZeGeN
15-Ocak-2005, 18:53
ve Türksat uydusunda kanal