Tam Versiyonu Görüntüle : Receıver tavsiyeleri
fiko1
23-Nisan-2006, 01:45
:duyu: Sevgili üstadlar ücreti fazla yüksek olmayan ve Dijital Common Interface CI model: garanti süresi dışında destek veren, sürekli yazılım desteği olan, EMU yazılımı olan, yanlış yazılım yüklemelerden dolayı Flash i bozulmayan, yazılım yüklemede hiçbir ayar ve kanal silmeyen, Opos kart kullanabileceğim ve daha bilmediğim + ları olan Receiver marka ve modeli önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanınız memnun olurum. Saygılarımla
gurcan1
23-Nisan-2006, 13:18
kaon başka markaya bakma sana laf olsun diye demiyorum ben bütün markalara yazılım atıyorum bakımını kurulumunu yapıyorum .En kullanışlı menüsü olan degişik degişik menü ve yazılımı olan tek marka bu diger markaların türkiyeye yazılım bagımlılıgı vat ama kaona dünyadan yazılım geliyor birde kaon durmadan yeni modek çıkardım diye indanı kandırmıyor aynı modeli devamlı yazılımla destekliyor zaten yeni model çıkarmasına gerek yok şuan kaonda olanlar daha öbürlerinde yokki
öbürleri teknolojiyi geriden izliyor.birde paran varsa derambox var ama buna para degil birde iyi bir bilgisayar bilgisi ve ingilizce gerekiyor dünyanın en iyiyi 800 ytl ile 1500 ytl arası fiata sahip
fiko1
09-Mayıs-2006, 21:59
:duyu: Sevgili üstadlar ücreti fazla yüksek olmayan ve Dijital Common Interface CI model: garanti süresi dışında destek veren, sürekli yazılım desteği olan, EMU yazılımı olan, yanlış yazılım yüklemelerden dolayı Flash i bozulmayan, yazılım yüklemede hiçbir ayar ve kanal silmeyen, Opos kart kullanabileceğim ve daha bilmediğim + ları olan Receiver marka ve modeli önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanınız memnun olurum. Saygılarımla
Sevgili dostlar ilgi ve yardımlarınız için teşekkürler, Redline 14500xxturbo aldım inşallah pişman olmam. Saygılarımla.
elrond
09-Mayıs-2006, 22:10
Hayırlı olsun İnşallah pişman olmazsın senin mesajınıda görmemişiz ama böyle konular çok açıldı herkes fikrini söylemişti zaten neyse tekrar hayırlı olsun...
fiko1
11-Mayıs-2006, 22:59
Hayırlı olsun İnşallah pişman olmazsın senin mesajınıda görmemişiz ama böyle konular çok açıldı herkes fikrini söylemişti zaten neyse tekrar hayırlı olsun...Sevgili elrond ilgine sonsuz teşekkürler, saygılarımla.