PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Xtreme yazılım için Kanal Liste Dosyaları 5 Nisan

Adem GENÇ
05-Nisan-2006, 18:40
Bu kanal listeleri kaon cihazlarına yüklemek için Dün yayınlanan kaon yazıları yükleyenler için geçerlidr veya Xtreme yazılımları için

Kaon veya Xtreme yazılımların değişiklik vardır aynı receiverlere yazılım yüklenebilir ancak kanal listeleri yüklenmez

Bu yüzden son verilen yazılımlar Xtreme yazılımı olduğu için yükleyenler tüm kanal bilgileri kaybedeceklerdir ve tekrar yükleme uzun zamanızı alacaktır size kolaylık olsun diye kanal liste bilgilerimi paylaşıyorum

Kaon kanal editör setup kurulu ise http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=1167 buradan XTREME EDITOR alıp hemen kullanabilirsiniz eğer setup kurulu değil yine yukarıdaki adresten Kaon-edit programı indirip kurmanız gerekir.

Xtreme editör açtığınızda önce Model seçmeniz gerekir model seçiminde HORNET kismini seçmelsiniz

Kanal listelerde Diseqc ayarları
Türksat A
Hotbird B
Hispsat D
Olarak ayarlıdır
5 Nisan 2006 itibari ile tümü günceldir

Güle güle kullanın

okay1962
06-Nisan-2006, 13:40
eline sağlık adem usta teşekkürler

35cilgin
06-Nisan-2006, 19:17
ben hala anlamadım nasıl yüklenir neidr ne değildir falan çalışmam lazım heralde bu konuda

GeZeGeN
07-Nisan-2006, 09:34
Kaon için polsat yazılımı BM 8200 model yükleyenler mevcut kanal bilgileri silinecek yeniden arma ile uğraşmadan yıkarıda adem beyin verdiği hazır kanal listesi atabilirsin yükleme editörude xtreme editör kullanarak yükleyeceksin