Tam Versiyonu Görüntüle : no a/v sorunu
tugaybozkurt
06-Aralık-2004, 01:32
arkadaşlar xtreme sky cihazımda sinyal seviyesi olmasına rağmen NO A / V yazıyor kanalları bulmuyor ne yapabilirim
GeZeGeN
06-Aralık-2004, 09:53
NO ---> Yok demek
A------> Ses demek
V------> Görüntü demek
= Sinyal var ama Ses ve Görüntü yok diyor
electron
06-Aralık-2004, 17:05
merhabalar
xtreme cihazlarda multiler çözülebildimi bilginiz varmı?
GeZeGeN
06-Aralık-2004, 17:08
bilgimiz var 26 Kasımda dosyalar bölümüne TPS çözen yazılımları yayınladım alaıp yüklersen TPS çözer.
tugaybozkurt
06-Aralık-2004, 20:53
arkadaşlar sinyal olmasına rağmen kanal bulmuyor no/av yazısı ondan çıkıyor bu sorunu nasıl gideririm sölermisiniz
GeZeGeN
07-Aralık-2004, 09:49
bu tüm frekans için geçerlimi yoksa bazı frekanslardamı yapıyor mu???
tugaybozkurt
07-Aralık-2004, 12:53
Tüm frekanslar mutafı no av sorunu yapıor kaon bordlu cihazlarda baya yaygınmış
GeZeGeN
07-Aralık-2004, 13:09
Kaon bord lu cihazlarda yaygın değil bu sorun yanlış yazılım yüklemeden olur NO A/V tüm frekanslarda ve kanal arama yaptığında sinyal olmasına rağmen kanal bulmuyorsa Receivere yanlış yazılım yüklenmiştir demektir
birde Digix Magic ve MR gömülülerde Receiverin içinde bir şeyler kurcalayarak modüle yazılım yükleme yapmaya çalışanlarda böyle sorun görülmüştür
Doğru yazılım yüklendiğinde hiç bir sorun yok ve olmaz tıkır tıkır çalışır
Süpervisior ve Engineer Mod kodların kullanıcılardan gizlenmesinin sebebi buydu bu kodlar bilmeyen kişi kaon bordlu tüm receiverlere yanlış yazılım yüklemesi mümkün değil ama bu Mühendis modu bilenler bu modlarla ister yanlış ister doğru ne olursa olsun her yazılım yüklemek münkün kiliyor işi bilen kişi yaparsa doğru yazılım seçer bilmeyen kişi yaparsa KAON CI receivere Digix SKY yazılım bile atılıyor
tugaybozkurt
07-Aralık-2004, 17:41
dostum çözüm ne peki ne yapmalıyım söylermisin no /av sorununu gidermek için doğru yazılımları atmama rağmen olmadı ne yapmam lazım çöz çözebilirsen
GeZeGeN
07-Aralık-2004, 18:28
Bu tıp sorunlar yanlış yazılım atmaktan olur eğer siz doğru yazılım attığınız halde yine düzelme olmuyorsa servise göndermeniz gerekır.
ugur özcelik
09-Aralık-2004, 12:27
arkadaşlar 9 aralık yazılımları türksatta ki **** kanalını açıyor fakat hotbırd deki polsat auto değil çözümünü bülen varmı?
GeZeGeN
09-Aralık-2004, 18:44
polsat AU olması lazım eğer bir muhdet bekleyip çömedi ise polsatın başka kanalına git kesinlikle çözecektir
electron
09-Aralık-2004, 20:54
Arkadaşlar merhaba
xtreme xsc 550 ci @sky video link cihaza hangi yazılımları nasıl atarım yardımcı olursanız çok memnun olurum.
hepinize kolay gelsin....
GeZeGeN
10-Aralık-2004, 08:44
Dosyalar bolümünden Xtreme klasöründe yazılımı indir zaten iki tane yazılım var bir CI için diğeri SKY için RS232 kablo bağla kup230 aç yazılımı seç ve receiveri aç yazılım yükleyecek.
electron
11-Aralık-2004, 20:15
OK!!!
Teşekkür ederim.
Yalnız birkaç sorum olucak kup 230 u nereden bulucam + seri port kablo bağlantısı pin numaraları varmı+bendeki makina video link özellği olan makina hangi yazılımı yükleyebilirim.Program yüklerken receiver hangi konumda olmalı açıkmı kapalımı??
Kolay gelsin.....
GeZeGeN
11-Aralık-2004, 20:22
aradiğiniz tüm programlar Dosyalar bölümünde var lütfen oraya bakın rs232 bağlama resmi forumda 2-3 yere göndermiştim kaon topıklerinde mevcut biraz arçtırın
yada portalda istatistik link tiklayın orada eklenti göreceksin.
Berilcom
08-Ocak-2005, 23:45
kaon extreme cihazımda aynı problemi bende yaşıyorum.Problem yazılım atamamdan sonra meydana geldi.GEZEGEN' e bu konuda katılıyorum.
Adem GENÇ
10-Ocak-2005, 09:07
NO A/V yanlış yazılım yüklemden olur doğru yazılım yüklendiğinde sorun çözülecektir, Ayrıca Xtreme SKY ise SKY yazılım atmanız gerekır.
tugaybozkurt
15-Ocak-2005, 20:18
sky yazılımı atamıyorum cihaza download diyor flash yazılıyor diyor öle kalıyor bilen varmı
GeZeGeN
16-Ocak-2005, 11:45
Önce cihazınızın mödelini yazınkı yardımcı olalım yoksa nasıl yardımcı olabiliriz
tugaybozkurt
16-Ocak-2005, 20:18
xtreme 550 anv yahu
GeZeGeN
17-Ocak-2005, 09:54
Xtreme bölümünde buna uygun yazılım var