PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : kaon ksc 511z makine muttafı nin dikkatine

yasbirq
02-Aralık-2004, 20:55
benim kaon ksc 511Z bir makinem var ve daha önce hiç emu yazılımı kendim atmadım bana yardımcı olabilirmisiniz yapmam gerekenler konusunda bilgi edinmek istiyorum muttafı' nın dikkatine ve makineyi yakma gibi bir olayın yaşama ihtimalim yüzde kaç :roll:

GeZeGeN
03-Aralık-2004, 12:43
00%

önce bende bunlar var şunları yaptım de hele bir adım at bi yola koyul nerdesin nerde kaldın ona göre tarıf edelim biraz forumu karıştır

yasbirq
18-Aralık-2004, 09:52
kaon için bilgisayardan recevera giden kabloyu temin ettim forumdan kup 216'yı yükledim ve gerekli olan yazılımıdadosyalar bölümünden indirdim fakat bir sorun çıkar diye atamı yorum yazılım en sonlardan biri KAON-511Z_16[1].00.A1 sürümüde böyle sorun sadece tps . ve polsatlar ilgi ve alakanı bekliyorum şimdiden çok sagol. yasbirq

GeZeGeN
18-Aralık-2004, 11:11
Kup230engineer indir 216 geride kaldı sendeki Receiver kart galıba ama yinede yanlış yapmaman için Menu---->Sistem Kurma---->Ayar Listesi---->Sistem Bilgisi ne giderek H/W nedir buraya yada ona göre yazılım al ve yükle

Yüklem
Bağlantıyı kur (kablo)
Kup230 aç
File openden yazılım seç
Receiveri aç
yükleme yapacak ve Receiver kapanıp açılacak
İşlem tamam demek

elrond
20-Ocak-2005, 13:37
kendin emu atmak istersen sadece hw sine dikkat etmen gerekir yoksa flas'ı yakarsın bunun dışında sorun olmaz.
'

RegdaR
20-Ocak-2005, 14:24
H/W uymuyorsa engineer mode kullanmadan yazilimi zaten yukleyemezsiniz. Ayrica H/W uyuyor fakat cihaz modeli ve yazilimdaki cihaz modeli uymuyorsa yine engineer mode kullanmak gerekir. Cihaz ve yazilimin H/W lerinin ayni olmasina dikkat edin sadece. Model ayni olmasa da problem olmaz.