PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : tps kanallar

lev
29-Kasım-2004, 23:29
benim receiver digix 911. buna uygun bir yazılım var mı? Eğer varsa makineye nasıl yükleyebilirim?

GeZeGeN
30-Kasım-2004, 12:54
var dosyalarda

bekirtuncer
30-Kasım-2004, 16:10
Muttafi usta dosyalar bölümündeki digix 911 z yazılımını yükledim ama multileri cihazı açıp kapatırsam öyle izleyebiliyorum. Normal olarak kanal geçişinden açılmıyor. Yardımcı olursan sevinirim.

GeZeGeN
30-Kasım-2004, 17:51
MR modül varsa çakışma yapıyor

spacecop
30-Kasım-2004, 18:10
Merhaba ben de haftasonu MR 1134 versyonu yuklettim Cihazım DIGIX 911U MReloaded Gomulu...EMU yok...Dosyalar Bolumundaki Magic Yazılımını KUP ile yukledim ama hiçbir şey değişmedi....Bu yazılım EMU lu cihazlar için midir?????
Bu arada Karakoydeki TELKO adındaki KAON receiver satan şirkete çalışan yetkililer, Boş EMU yazılımı yukleneediğini, yuklendiği zaman FLASH ın bozulduğunu soylediler. Bu ne kadar doğrudur?.. Adamlar mı işi bilmiyor? yoksa gerçekten dedikleri doğru mu merak ediyorum....

GeZeGeN
30-Kasım-2004, 18:23
sorularından pek bir şey anlamadım nasıl ne şekilde cevap vereyım.

spacecop
30-Kasım-2004, 19:04
1) Dosyalar bolumundeki DIGIX Magic yazılımı Kaon 911u MReloaded gomulu receiverıma BAŞARIYLA yukledim fakat TPS çözülmedi. Şifreleri sitedeki keylerle kontrol ettiğimde receiverımdaki keylerin aynı olduğunu gordum..Not: Receiverda EMU yazılım yuklu değil..Matrix Reloaded 1.134 kullanıyorum.. Bu durumda TPS izlemem için başka ne yapmam gerekli??

2) Krakoydeki TELKO adında SADECE KAON receiver satan bir firmaya gittim. KAON DIGIX 911U Receiverımdaki Matrix Modulu bos bir modulle değiştirmelerini ve EMU yazılım yuklenmesini talep ettim. Fakat bana bunun mumkun olmadığını, kendilerinin bunu denediğini fakat denedikleri cihazın bir dahaaçılmadığını soylediler.. Bu soylemleri doğru mudur? Yoksa bunu deneyen kişi bu işi yanlış mı yapmıştır??

Umarım açıklayıcı olmuştur..Yukarıda bahsetmeye çalıştığım konularda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

GeZeGeN
30-Kasım-2004, 19:35
1) Dosyalar bolumundeki DIGIX Magic yazılımı Kaon 911u MReloaded gomulu receiverıma BAŞARIYLA yukledim fakat TPS çözülmedi. Şifreleri sitedeki keylerle kontrol ettiğimde receiverımdaki keylerin aynı olduğunu gordum..Not: Receiverda EMU yazılım yuklu değil..Matrix Reloaded 1.134 kullanıyorum.. Bu durumda TPS izlemem için başka ne yapmam gerekli??

EMU ile şifre çözmen için MR modüle boş yazılım yüklemen gerekıyor dosyalarda mevcut modül ile emu çakışıyor birde sistem kurma içinde kanal kilit bölümü açık konumda olması gerekıyor

2) Krakoydeki TELKO adında SADECE KAON receiver satan bir firmaya gittim. KAON DIGIX 911U Receiverımdaki Matrix Modulu bos bir modulle değiştirmelerini ve EMU yazılım yuklenmesini talep ettim. Fakat bana bunun mumkun olmadığını, kendilerinin bunu denediğini fakat denedikleri cihazın bir dahaaçılmadığını soylediler.. Bu soylemleri doğru mudur? Yoksa bunu deneyen kişi bu işi yanlış mı yapmıştır??
Onlar bir yerde yanlış yapmışlardır ondan olmuştur eğer kart yükleme makinen varsa birde fun5 veya fun6 kar tın varsa dosyalarda mr de mr boş yazılım var fun5 ve fun6 kart lar için bunula mevcut olan mr1,134 yazılımı alır boş yazılım yükler modüle ve artık modül görev görmez bu şekilde emu ile şifreleri çözersin istendiğinde modüle yine fun kartlarla mr yazılım atabilirsin.

kanserkan
03-Aralık-2004, 11:26
selamlar herkese ben de tps ler c1km1yor yeni version olan arkadaslar varsa bana yollarsa sev1n1r1m
sayg1lar1mla..........

GeZeGeN
03-Aralık-2004, 11:31
TPS için yazılım yüklenmesi gerekıyor önce.

Kesman
03-Aralık-2004, 12:28
Muttafı Kardeş,
Next YE 7500 DAPCI receiver'ın EMU'su yok.MR 1.120 var.Next bu model için (Multi ve TV Cabo) yazılım çıkararır mı yoksa receiver'ı mı yenileyim?Ya da biraz daha mı bekleyim?Ne tavsiye edersin?

GeZeGeN
03-Aralık-2004, 12:30
Plus olmayanlara emu yok MR modül için yeni yazılım beklemelisin