PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : kaon ksc 511de ota varmı

elrond
26-Kasım-2004, 20:33
merhaba arkadaşlar benim kaon ksc511z cihazım var bu cihazda ota varmıdır acaba varsa nasıl görebilirim , birde konulan şifreyi renkli tuşlara basmadan kırmanın bir yolu varmıdır acaba? yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

GeZeGeN
27-Kasım-2004, 10:22
Renk tuşları ile bilinmeyen pin kodları kırmak içindir
otomatik derken neyin otomatiği EMU de polsat paketi otomatik kanalları otomatık arar sen ne içindedin bilmiyorum.

elrond
27-Kasım-2004, 19:42
abi ota derken uydudan otomatik güncelleme oluyormuş yeni eklenen kanalları kendi bulma, otomatik yazılım güncelleme falan bunlar şimdi sağlanmıyormuş ama benim cihazda varmı acaba merak ettim teşekkürler

GeZeGeN
28-Kasım-2004, 15:43
yeni gelen kanalın frekansını bulan cıhaz halen yok ama uydu ararken şebeke diye bir bölüm var burayı açarsan bazı kanalların üzerinden gönderilen frekn bilgisi alır TP listesine kaydeder ve arar ama bu otomatik arama anlamına gelmez bunu herkes otomatik olarak görür ve bilir bu özellik her receiverde mevcut kiminde Şebeke, Notwork, Güncelleme, Update gibi isimler kullanılır

benim receiverim illede otomatik diyelere bir soru?
Hotbird uydudaki tüm frekansları silin ve aramayaptırın otomatik olarak bakalım 1 kanal dahı alacakmı ama tüm frekansları sileceksiniz almaz

ama tüm frekansları silip bir tane frekans yazın 12540 H 27500 3/4 ve Şebeke açın ve arayın hotbirdeki 98% kanalları yükleyecek eğer şebeke açmaz isenin yalnı bu frekantakı kanalları alacak buradaki iş yukarıdakı frekanstan frekans listesi gönderilerek receiver bunu kendi TP listesine yazar ve arar yanı listede ne gelirse onu arar olay bu

sistemi anlatmaya çalıştım yanı otomatik arama diye bir şey yok otomatik dedikleri bu olay

irdetofun
29-Kasım-2004, 13:06
OTA yani uydudan bilgi alma özelliği çok nadir kullanılan bir özellik olup henüz sadece bazı çok sık şifre değiştiren sistemlerde kullanılmaktadır.
Örnek:polsat nagra paketi..

elrond
29-Kasım-2004, 13:27
Teşekkür ederim...