Tam Versiyonu Görüntüle : Sunny AT 9010 PVR Hakkında Bilgi
cikkan
18-Ekim-2005, 16:49
Merhaba arkadaşlar. ben yeni Sunny At 9010 uydu alıcısı aldım kendim monte ettim ve çalıştırdırm. Bu uydu alıcı 80GB HDD'e sahip ve çift tuneri sayesinde yayınları kayıt ederken diğer tunerden farklı yayınları izleye biliyorun. Bu uydu alıcısının Kaon KSC 550 H2 'ni temel aldığını biliyorum. AT 9010 'a nasıl Key girilebilecegini, kaydedilen görüntüleri bilgisayara aktarıp tekrar nasıl MPG'e çevire bileceğimi merak ediyorum . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
at 9010 PVR kaon kvr 1000 bortlu olup desteği ancak kaon firmasından alabilirsin
DericiMehmet
19-Ekim-2005, 09:10
o cihazların emu yazılımı yok arkadaş.
dolaysıyla key menüsü de yok.
Peki bu cihazın gelişmiş kayıt özellikleri var mı? Mesela
İzlenilen kanalı 1 saat geriden takip edebilme (geç kaldığınızda işe yarar)
İstenilen saatte otomatik olarak açılıp, kayıt yaptıktan sonra otomatik olarak kapanabilme
Geciktirmeli kayıt ile her gün, her hafta sonu, haftalık gibi seçenekler ile otomatik kayıt özelliği (Yani her gün saat 20:00 ile 21:00 arasındaki haberleri kaydet gibi.)
kayıt sırasında kayıt yapılan kanal dışında kanal izleyebilmeTşk.
GeZeGeN
30-Ekim-2005, 17:06
bu cihazı bilmiyorum ama Kaon KSC 511H PVR veya Digix911MRH PVR de izlenen kanalı son 2 saat hep izleme imkanı var üstelik siz geçen zamanı izlerken ilerleyen zamanı da kayıt ediyor sen arkadan takıp edebiliyorsun ve 8 ayrı zamanda programlayım istediğiniz zamanda istediğiniz kanalı istediğiniz kadar kayıt yaptıra bilirsiniz