Tam Versiyonu Görüntüle : Nasıl modeldir??
bozotr
08-Eylül-2005, 05:29
Arkadaşlar,bizim apartman uydu yayınına geçti,malum Ocak 2006"dan dolayı.Babam da koşturmuş Sunny at-7011d model cihaz almış.Bana sordu ama ben bekle İstanbul"dan uyguna alırım dedim,her neyse...Makine acayip birşey.Conax,Nagravision,NDS,Iredeto marka gömülü modüller var.Ama kanalları seçince ,o modüle ait olan tabii, "updating key" diyor,yanıp sönüyor ama sonuçta birşey olmuyor. Ayrıca bu cihaz için Kup 2.40 mı kullanmalıyım?
Arkadaşlar durum böyle...Ne dersiniz bakiim??...
DericiMehmet
08-Eylül-2005, 09:27
Arkadaşlar,bizim apartman uydu yayınına geçti,malum Ocak 2006"dan dolayı.Babam da koşturmuş Sunny at-7011d model cihaz almış.Bana sordu ama ben bekle İstanbul"dan uyguna alırım dedim,her neyse...Makine acayip birşey.Conax,Nagravision,NDS,Iredeto marka gömülü modüller var.Ama kanalları seçince ,o modüle ait olan tabii, "updating key" diyor,yanıp sönüyor ama sonuçta birşey olmuyor. Ayrıca bu cihaz için Kup 2.40 mı kullanmalıyım?
Arkadaşlar durum böyle...Ne dersiniz bakiim??...
Arkadaşım belirtmiş olduğun cihazda, gömülü modül yoktur.
bahsetmi,ş oldukların şifreleme sistemidir. Modül girişi de yoktur cihazında.
Ama rahatlıkla emu yazılımını bulabilirsin.
Sunny'nin sadece 1010 ve 1030 modelinde sky gömülü modül mevcuttur.
"updating key" deyip de update etmiyorsa, yazılım güncel değildir.
güncel yazılımı kup 240 yükleyebilirsin.
bozotr
11-Eylül-2005, 01:48
Valla ben de kitapçığın kurbanıyım.Cahilliğim nasıl ortaya çıktı hemen. Valla bayağı şey çözüyor ama yazılım atıp atmamada tedirginim.Daha bu işin acemisiyim ya..elim bir alışsa beni kimse durduramaz o zaman.
Ayrıca arasıra "NO A/V" diyor.Bu ne manaya geliyor yavv??Zaten "key updating"durmadan yanıp sönüyor ayrıca.Belkide bu makinenin huyu böyledir...
(:
GeZeGeN
11-Eylül-2005, 13:43
NO yok Audio/Video
Birtek51
14-Eylül-2005, 22:45
Valla ben de kitapçığın kurbanıyım.Cahilliğim nasıl ortaya çıktı hemen. Valla bayağı şey çözüyor ama yazılım atıp atmamada tedirginim.Daha bu işin acemisiyim ya..elim bir alışsa beni kimse durduramaz o zaman.
Ayrıca arasıra "NO A/V" diyor.Bu ne manaya geliyor yavv??Zaten "key updating"durmadan yanıp sönüyor ayrıca.Belkide bu makinenin huyu böyledir...
(: Sevgili arkadaş senin cihazın normal.Ara sıra no/Av yazmasıda normal.no/av yazıyorsa yayını net alamıyordur.Yazılımı güncellemen için bulunduğun yerdeki uydu cihazı satanlara müracaat edebilirsin.İyi SEYİRLER
GeZeGeN
15-Eylül-2005, 10:16
kanalları sil yeniden arat.
Yanlış yazılım yüklemiş olabilirsin
bozotr
16-Eylül-2005, 02:52
Apartmana çanakları takan herif uyanıklık yapıp adi malzeme kullanmış gibi geliyor.Adam kontrole bir gelse ağzının payını vericem zaten.Geçenlerde gelmiş ama ben yoktum,babamla görüşmüş,suçu bizim makineye atmaya çalışıyor ama başka tesisatta denedim makineyi canavar gibi,şifreleri de çözüyor çözebildiği kadar.