Tam Versiyonu Görüntüle : polsatlar açılmıyormu?
nasuhtoprak
11-Kasım-2004, 12:30
Arkadaşlar polsatlar açılıyormu? ben dün akşam denedim ama malesef açılmadı (kaon ksc511z ) bir hatamı yapıyorum? şimdiden teşekkürler..
temelg
11-Kasım-2004, 12:44
malesef au iptal... bir sonraki yazılıma kadar bekleyeceğiz...
yukselsum
11-Kasım-2004, 23:09
polsat lar artık yok. au yu bırak güncel key bile açmıyor..
nasuhtoprak
12-Kasım-2004, 08:35
Arkadaşlar , verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. yeni yazılım ne zaman çıkar acaba?
yukselsum
12-Kasım-2004, 08:47
çıkınca dosyalar bölümünde mutlaka olur. orayı kontrol edersin. kolay gelsin
GeZeGeN
12-Kasım-2004, 09:37
Polsat AU tüm AU yapan sistemlerde gitti daha yeni gitti yazılım bu kadar çabuk olmaz olursa dosyalar bölümüne yüklediğimizde duyururuz.
sayın muttafı ustayanlışın var.tüm sistemlerde değil,genelde kaon boardlı cihazlarda polsatlar dobrowski oldu bilgine....
GeZeGeN
12-Kasım-2004, 22:12
Kim dedi bu karara nasıl ulaştın dahı biri olman gerekıyor polsat AU yapan yol kaç tene var da KAON kullandığı yolu kapandıda diğerlerin kullandığı yol açık AU yapan yol tek bir tane her kes bu yoldan AU yapar burası kapandımı herkesin yolu kapanır KAON da dobrowski oldu demekle olmaz.
elimdeki next 5000 halen polsatları au yapıyor.ayrıca diğer botec cihazlar da.biraz araştırmacı olursan görürüsün bunları.yanlış anlama ama bu yazıyı yazmadan önce biraz araştırsaydın keşke.biraz gülünç duruma düştün gibi galiba....
GeZeGeN
12-Kasım-2004, 22:36
Dahı bey madem kaon larda polsat AU gitti MR ve MRV de kaonmu neden onlardada gitti yoksa MR ve MRV lerde kaon da bizim haberimiz yok bazen böyle çok bilenlerle karşılaşıyoruz normal dır
neden dediklerin cıhazlar polsat AU yapıyor söyleyeyim
Şifreli kanal yayınlayan firmalar gelecek key ve diğer bilgileri önceden aböne kartlarına yazarlar çünkü herkes aynı anda Receiveri açık tutmaz bazı firmalar gelecek key yayınlarlar bu keyi EMU larına yazanlar eski key devre dişi olduğunda kanal şifre çözmeye devam eder gelecek key yüklemeyenler ise kanalları artık çözmez yeni keyi igrmek zorundalar yoksa bu tıp şifreleme sistemleri çalışmaz kut diye anında şifre değişse aboneleri sorun yaşarlar
yada şöyle anlatalım Polsat firması xa yoldan yeni keyleri gönderiyor bu tarıh 20/10/2004 olsun polsat firması AU yolu değiştirecek bunu 20/11/2004 tarihinde yapacak yeni yolu xb yolu 05/11/2004 tarihinde abönelerinin kartlarına gönderir ve yazılır 15 gün önceden yayınlarkı Receiverini açmayan kişiler bu kodları alamayıp sorun yaşamasınlar diye buradakı tarih ve zaman aralığı örnek olarak verilmiştir
Receiver yazılımı yapan bir firma polsat AU yapacağında eğer bu yazılım 05/11/2004 tarihinden sonra yaparsa 20/11/2004 tarihinde devreye girecek AU xb yolu yazılıma uygular bir başka firma ise 05/11/2004 tarihinden önce polsat AU yazılım yaparsa mecburen xa yolundan yazılımda polsat AU yapar ve tarih 20/11/2004 gösterdiğinde xb yolu ile olan polsat AU lar gider xb yolu ile polsat AU lar devam eder
bir örnek vererek anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir
Tarihler ve zaman aralıkları örnek olarak verilmiştir zamanlar gerçekle alakası yok sadece sistemin nasıl çalıştığını anlatmaya çalıştım.
GeZeGeN
12-Kasım-2004, 22:38
Next 5000 ve botech cihalar aynı firmaya aittir.
pardon ama yazım neden editlendi şimdi anlamadım.yoksa bazı şeyler birilerinin işine mi gelmedi.illakin burada kaonun reklamını mı yapmak gerekiyor.
GeZeGeN
13-Kasım-2004, 08:54
kim editledi yazını ben bir şey editlemedim yazılarında eksik yarım kalmış cümleller yok nerden çıktı yazım editlendi ne yazıyordu
yazıyı editleye bilen Admin ve Moderator Kim editledi ise Lütfen Yazsın
Bana pek doğru söyluyon gelmedi tahmin ettiğim kişi olabilirsin forumları karıştıran ama inşallah o kişi değilsin.
sayın muttafı benim hiç kimseye yalan borcum yok.yazım editlenmiş diyorsam editlenmiştir.bu konuda niye yalan söyliyeyim ki?senin vermiş olduğun cevaba istinaden bende cevap yazmıştım.herhalde cevabımın içeriği biraz rahatsızlık verdi.ama yapılan çok ayıp bir şey.madem editlenicez ama bununda açıklaması yapılması lazım diyorum.ayrıca forumları karıştıran kişisin gibi laflarda bence çok ayıp.ben sadece buraya ve ***********a giriyorum ve şu ana kadar hiç bir yeride karıştırmadım.ama siz sayın muttafı bu üslubunuzla forumları karıştırabilirsiniz.
GeZeGeN
13-Kasım-2004, 21:30
Bu topığı baştan yeniden okudum ve hiçbir yerde kelimelerin kesildiği göremedim sen yazım editlendiyerek konuyu dağıtıyorsun niye editlensin burada ne konuşuluyorkı editlesinler eğer editlendi ise ben editlemedim ama bakıyorum sorular var sorulara cevap var bir yerde kesiklik yok ne yazdında editlendi bir türlü anlamadım
ben bütün sistemlerde polsat AU gitti dedim
sende yanılıyorsun sadece kaonlarda dobrowski oldu dedin
bende Polsatta kaç yol var kı kaonda gittide diğerlerinde gitmedi dedim
sen bana gülünç duruma düşüyorsun hiç araştırmadın dedin
bende detay olarak ve örnekler vererek anlatmaya çalıştım
sen yazım editlendi dedin anlamadım
her soruya cevap var sorular ve cevaplar tam bunun neresi editlendi
Lütfen diğer arkadaşlar baştan beri bi okuyun eksik soru veya eksik cevap varmı kesilen cumleller varmı :?:
ben senin forumu karıştırmak istediğini duşunuyorum burada tartıştığımız yanlış bir konu değil gayet normal soruya cevap cevaba soru yazıyoruz zaten forumlar bunun için böyle yazışmaların neden editlensin anlam veremedim bir türlü
ben editlemedim artık ne yazdında bilmiyorum görmedim eğer editlendi ise demekki konunun dişinda editlenmesi gereken bir şey yazmışsındır
yine söyluyorum ben editlemedim
Yukarıda gayet sorulara cevap cevaplara soru var
baştan beri her okuduğumda yanlış bir şey göremiyorum.
ne diyeyim.
irdetofun
15-Kasım-2004, 17:19
Dostlar BURDA kimse kimsenin yazısını haksız bir şekilde editleme hakkına sahip değildir.Bu ancak küfür ve hakaret v.s. sözkonusu olunca olur.Konunun farklı alanlara çekildiğini gördüğüm için bu bahsi BEN kapatıyorum....