Tam Versiyonu Görüntüle : kaon'a video bağlamak
komomel
02-Kasım-2004, 20:37
merhaba
cihazım kaon ksc-511 ci, türkçe kullanım kılavuzum var. ancak bu konuda bir açıklama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. video kameradan soketlerle cihaza bağlantı yaptım. tv'ye bağlantım ise scart'la ancak tv'de video görüntüsünü izleyemiyorum.
GeZeGeN
03-Kasım-2004, 09:30
İzleyemezsin izlemen için Receiverin arkasındaki VCR girişinde 8 nolu ayaktan 12 Volt enerjı alması gerekır Receiver o zaman uydu yayını keser VCR den gelen yayını gösterir bunu Tos kablolarla yapamazsın VCR ye bağlayacağın cıhaz Scart çıkışlı olmalı yanı başka Receiverdeki Scart çıkışının 8 nolu ayağa makine açıldığında 12 volt verir yada şöyle diyelim Tüm scart TV çıkışlı lerde 8 nolu ayaktan 12 volt enerjı çıkar ve bağlı olduğu yer otomatik olarak açar
TV de tek scart girişi varsa gurup scart kablolar var onu kullanmalısın bir ucu scart erkek diğer ucu dişi 2-3-4-5-6 scart girişi var bu tıp scart ları kullanarak söküp takmaktan kurtulursun.