Tam Versiyonu Görüntüle : NEXT 8000 YAZILIM YÜKLEME YAPARKEN DİKKAT
müdür
20-Ağustos-2004, 14:43
next 8000'e yeni yazılım yüklemesi yaparken önceleri cihazı arkadaki on/off düğmesinden kapatıp download dedikten sonra açıyorduk.
ağustos yazılımında durum değişik: cihazı ön panelden stand by konumuna getiriyor ve download deyip "reset your stb" yanıp sönmeye başladıktan sonra açıyoruz...
GeZeGeN
20-Ağustos-2004, 18:24
aaaa ben hep yazılım yüklerken bağlantıyı kuruyorum (receiver çalışıyor) yükleme programı açıyorum hemen bana yazılım seç diyor bende yazılımı seçıyorum Program görünüyor Download diyorum ve Receiveri kapatıp açıyorum açılırken yazılım yüklemeye başlıyor.
ben hep böyle yaptım arkadan hiç kapatmadım.
Yinede uyarılar dıkkate alınmalı.
fener1987
20-Ağustos-2004, 22:56
ustalar yüklememizi tavsiye edermisiniz???
GeZeGeN
21-Ağustos-2004, 08:26
Adı üstünde TEST kimse memnun kalmamış.
fener1987
22-Ağustos-2004, 11:19
aslı ne zaman çıkar dersin?
hasananlas
23-Ağustos-2004, 09:06
arkadaşlar test ama çok güzel olmuş yenilikler daha fazla yeni yazılımda emu için artık mute tuşuna basıpta sonra sarı tuşa basıyorduk şimdi öyle değil menü içine yerleştirilmiş yazılım çok güzel
müdür
23-Ağustos-2004, 09:14
aaaa ben hep yazılım yüklerken bağlantıyı kuruyorum (receiver çalışıyor) yükleme programı açıyorum hemen bana yazılım seç diyor bende yazılımı seçıyorum Program görünüyor Download diyorum ve Receiveri kapatıp açıyorum açılırken yazılım yüklemeye başlıyor.
ben hep böyle yaptım arkadan hiç kapatmadım.
Yinede uyarılar dıkkate alınmalı.
:P çok şakacısın muttafı usta... :P
receiverimi bir arkadaş birkaç günlüğüne aldığı için yeni yazılımı hala yükleyip deneyemedim. yazılımın çok güzel olduğunu öğrendim. sorunlar da hemen hemen sıfırlanmış.
next'te flash yakma olmadığı için yükleyip deneyebilirsiniz.
gözlemlerinizi de buraya yazın ki herkes yararlansın.
hasananlas, hadi dostum, yeni yazılım deneyimlerini anlatıver :wink: lütfen! :wink:
GeZeGeN
23-Ağustos-2004, 09:27
çok şakacısın muttafı usta...
Hep cıddı kalamayız arasıra şaka yapmak lazım değilmi
Receiver hiç başkasına verilirmi adamın çanağı varsa Receiveri vardemek, 8000 ini çok mu sevdi galıba.
müdür
23-Ağustos-2004, 09:48
çok şakacısın muttafı usta...
Hep cıddı kalamayız arasıra şaka yapmak lazım değilmi
Receiver hiç başkasına verilirmi adamın çanağı varsa Receiveri vardemek, 8000 ini çok mu sevdi galıba.
arkadaşın köhne bir ves...'i var. belki hatırlarsın, tv alanlara, yanında 90 milyona mı ne receiver veriliyordu. fta, emu yüklenemeyen cinsinden. yeni bir makine alacak, bana da nazı geçiyor, bir iki gün deneyeyim dedi, ben de verdim ama bugün beşinci gün. hayran kalmış makineye, getiremiyor.
daha önce adem bey'i aramış, fiyat almış zaten. ama bütçe meselesi işte.
beni kırmayıp 8000 alacak ilk fırsatta. :wink:
yordan
28-Ağustos-2004, 13:03
yeni yazılım donmayapıyor ama bır ıkı sanıye sonra duzeliyor. bu normal mı?
müdür
29-Ağustos-2004, 10:55
yeni yazılım donmayapıyor ama bır ıkı sanıye sonra duzeliyor. bu normal mı?
normal. adı üstünde: test. giderilecekmiş.
Onur34
25-Eylül-2004, 04:05
Arkadaşlar, ben Eylül yazılımını yükledim ve gayet iyi çalışıyor. Ayrıca menülerdeki değişiklikler de güzel ama yazılımı yükledikten sonra XXL ve Cine5 gitti. Yeni keyleri de girdim ama açmıyor. Neden olabilir acaba?
fcapraz
11-Mart-2006, 11:42
arkadaşlar ben yazılımı yükleyemedim ya superloader106 ile pc>next seçiyorum .bin uzantılı yazılımı seçiyorum fakat setting dosyası değildir diye hata veriyor bu yazılım .bin uzantılı olmaması gerekmiyormu
GeZeGeN
12-Mart-2006, 18:11
yükleme yaptığın yer yanlış sağdaki bölümden yükleceksin
gökçay
24-Mayıs-2006, 00:14
next ye 8000 cılı cihazda donma bir kanal üzerindeyken cihaza hiç bir işlem yapılamıyor sadece fişini çektikten sonra sorun yazılımdamı yoksa bu cihazda böyle bir özellikmidir
GeZeGeN
24-Mayıs-2006, 13:59
Reset atıp yeniden yükleyin sorun gidebilir