PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Sunny 1 Temmuz Tüm Seri Polsat RTV Ok Yazılımları

alemmi
01-Temmuz-2005, 23:41
Sunny 1 Temmuz Tüm Seri Polsat RTV Ok Yazılımları

KUP 230 İLE ENGİNER MOD'DA YÜKLENECEK

Polsat OK

Tps OK

Krema OK

Rtv OK

Spice OK

Tv Cabo OK

Tüm Keyler Güncel

Emeği Geçenlere Teşekkürler....

emuyu reset atmayı unutmayın

Multivizyonlar ve Biss çalışmaktadır... Yüklemeyi yaptıktan sonra herhangi bir kanal üzerinde iken kumandadan sarı+mavi+yeşil ve menü tuşlarına sırayla basarak key menüsüne giriniz ve kumandadan tekrar sarı tuşa basarak OK tuşuna basınız ve keyleri SET DEFAULT KEY konumuna getirmiş olunuz... BISS için herhangi başka bir işlem yapmaniza gerek yoktur...

RegdaR
02-Temmuz-2005, 01:33
Ellerine saglik @alemmi usta.

user_power
02-Temmuz-2005, 08:37
teşekkürler @Alemmi Usta...

dr-x
03-Temmuz-2005, 16:49
arkadaşlar bu işlerde acemiyim com1 ve com2 den sunny 7010 dcı uydu alıcıma kup230 ile yükleme yapamıyorum.mühendis modunda iken boşluk çubuğuna basıp cihazı açıyorum.port kapandı diyor neden?
Acil yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

alemmi
03-Temmuz-2005, 17:14
arkadaşlar bu işlerde acemiyim com1 ve com2 den sunny 7010 dcı uydu alıcıma kup230 ile yükleme yapamıyorum.mühendis modunda iken boşluk çubuğuna basıp cihazı açıyorum.port kapandı diyor neden?
Acil yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

cihazıyın sistem bilgisini nedir cihazında baska baska versiyon varsa port kapaldı der kup degistir yükle eski tarihli yükle sonra yeni yazılımı yükle ok

satelcom
05-Temmuz-2005, 17:43
Acil yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.aynı sorun ile dün bende karşılaştım.cihaz emu suzdu.ilk önce ilk emuyu daha sonra loader6.18 yükledim.sonra kup240 yükleme yaptı.