Tam Versiyonu Görüntüle : Sunny Kanal Editörü Için Yardim Lütfen
armağan
28-Haziran-2005, 14:24
başta ustalarım olmak üzere bu işte daha ileri olan arkadaşlardan ben gibi yeni başlayanlar için bir ricam olacak.sunyy kanal editörü programı için girdiğim tüm forum konularından programa ulaşamadım.eğer yardımcı olursanız sevinirim.saygılar
GeZeGeN
28-Haziran-2005, 19:36
sunny kaon aynı bak izamda kaon yükleme araçlarına link var tıkla orada var
armağan
30-Haziran-2005, 09:34
ustam sağol.bu konularda acemi olduğumuzdan kolay bulamadım.bilgi ve ilgine teşekkürler.sizlere allah zeval vermesin...kusura bakmazsanız bir sorum daha olacak.26 haziran sunny de *** tv bende yok açmıyor.acabayazılımdamı yok yoksa benmi beceremedim bilemiyorum.cihaz bilgilerim:sunny 7010 dcı h/w 12 03 a5 loader 618 saygılar.
GeZeGeN
30-Haziran-2005, 10:18
EMU ya reset at açar
armağan
13-Temmuz-2005, 14:10
ustam indirmiş olduğum 2 mb sunny kanal editörü bir türlü set up tan kurulmuyor.xp kullandığımıda hatırlatayım.acaba bu program xp ile uyumlu değilmi.yoksa benim bilgisayardamı bir problem var çözemedim.
alemmi
13-Temmuz-2005, 14:28
ustam indirmiş olduğum 2 mb sunny kanal editörü bir türlü set up tan kurulmuyor.xp kullandığımıda hatırlatayım.acaba bu program xp ile uyumlu değilmi.yoksa benim bilgisayardamı bir problem var çözemedim.
arkadasım kurmada hata veriyorsa pc yeniden kur ok