PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Kaon yazılımlarda müjde

GeZeGeN
27-Mayıs-2005, 13:59
Kaon yazılımlarda müjde pek yakında herkesin şıkayet ettiği kanal listesi düzenlemede kanal üzerine geldiğinde arkada o kanalın gösterme özelliği geliyor

yakında bizi izlemeye devam edin

Sizler bişeyler istersinizde sizi kırmak mümkün olur kaon sizleri hiçbir zaman kırmaz siz siz olun kaon dan vaz geçmeyin

Tabi birkaç ek özelliklerde geliyor

ottoman41
27-Mayıs-2005, 14:22
Tek kelime ile mükemmelsiniz. Emekleriniz için çok teşekkürler.

ismailalper
27-Mayıs-2005, 14:36
Çalışmalarınız için çok teşekkürler. Kaon kullandığımız için çok şanslıyız, sabırsızlıkla bekliyoruz.

uğur özçelik
27-Mayıs-2005, 14:43
İşte buna ben iyi haber derim.

Çünkü kanal ayarlıyorsun ve gelip gelmediğinden emin değilsin.

Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım
SAYGILAR.

pc_man
27-Mayıs-2005, 14:55
Birde Stb. tuşu çalışsa ne güzel olacak 2. scarttan giriş yapmıyor

GeZeGeN
27-Mayıs-2005, 15:08
Birde Stb. tuşu çalışsa ne güzel olacak 2. scarttan giriş yapmıyorBu entegre ile olur yazılımla değil entegre değişmesi gerekır

35cilgin
27-Mayıs-2005, 15:26
süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

theos
27-Mayıs-2005, 15:48
Çok güzel olur şimdiden çok teşekkürler

EzeriM
27-Mayıs-2005, 15:57
Ellerinize Sağlik Ustalar....tebrikler....

satelcom
28-Mayıs-2005, 11:53
gezegem ustam 10.41.65 lere yeni yazılım yokmu?19 mayıs yazılımı tv caboları açmıyor.

Q_sullivan1
28-Mayıs-2005, 11:54
bu çok iyi bekliyoruz bide sürekli yeni çıkan yazılımlarda arka fon radyo resmi manzara bu değişse cihazı ilk aldığımda türk bayrağı vardı o güzeldi gezegen ustat çalışmalırında başarılar kolay gelsin

caninzares
28-Mayıs-2005, 16:56
şimdiden çalışmalrınız için teşekkürler çok iyi olacak kimse kaona yetişemiyecek...

user_power
28-Mayıs-2005, 18:47
tek kelimeyle KAON

kumru6434
29-Mayıs-2005, 14:02
evet her zaman kaon.emegi geçen tüm arkadaşların çalışmalarında başarılar dilerim
saygılar

ra_elk
29-Mayıs-2005, 14:42
Kanal görüntülerinin olması gerekliydi.Siz çokyaşayın.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

:bilardo:

barisbagla
29-Mayıs-2005, 15:23
merhaba model 911 h / w 12 41 65 2 mb olan cihaza yazılım nerden bulabilirim
saygılar

ondergunes
30-Mayıs-2005, 08:37
ellrinize sağlık

adozcelik
30-Mayıs-2005, 09:34
@Gezegen usta, mümkünse FAVORITE 1 içindeki Kanalları da Taşı yaparak istediğimiz gibi düzenleme imkanı olursa çok sevinirim. Şu an kendi kafasına göre sıralıyor, ne yaptıysam Fav1 Listesini kendi isteğime göre sıralayamadım. Sıralıyorum ve Exit tuşuna bastığımda Kaydet seçeneği çıkmıyor ve kaydetmeden direk kanala geçiyor. Başka bir yolu varsa yazmanızı rica edeceğim. Bir de mümkünse eğer Favorite 1' deyken Receiver kapanıp tekrar açıldığında normal Kanal listesinden açılsın. Yani ekrana şifre soran kısım yerine direk normal 1. kanaldan açılsın. Bence çok önemli.

berat21
30-Mayıs-2005, 09:48
merhaba model 911 h / w 12 41 65 2 mb olan cihaza yazılım nerden bulabilirim
saygılar
burada aradığın var http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=2172

imren65
04-Haziran-2005, 23:21
adozcelik arkadaşım cihazı favori 1 deyken kapatınca tekrar açıldığında normal kanallardan açılması çok güzel olur.bende aynı fikirdeyim.favori 1 kanallarını ben şu şekilde düzenliyorum.favori 1 listesini boşaltıyorum.normal kanallardayken düzenliyorum.cihaz ana listedeki sıralamaya göre fav1 listesi oluşturuyor.sonra favori 1 e alıyorum.böylece istediğim liste oluyor.ama yeni kanal eklerken uğraştırıyor.senin dediğin gibi olsa çok daha güzel olurdu.inşallah olur.

GeZeGeN
05-Haziran-2005, 10:46
Bakın buda bir çözüm yeterki araçtırmacı olalım

gürün
05-Haziran-2005, 23:50
Sayın gezegen çook güzel haber ne zaman? Saygılar.

GeZeGeN
06-Haziran-2005, 09:04
Pek yakında burada

user_power
06-Haziran-2005, 09:05
inşallah dedigin gibi olur @GeZeGeN ustam sabırsızlıkla bekliyorum bu yeni özellikleri

adozcelik
06-Haziran-2005, 09:10
@imren65 arkadaşım cevabın için teşekkürler. Bence bu söylediklerim herkesin sıkıntı yaşadığı veya birgün yaşayacağı detaylardır. Yapılırsa Kaon 'ların sadece 1-2 eksiği var zaten onlar da tamamlanmış olur diye düşünüyorum.

adozcelik
06-Haziran-2005, 09:24
Sevgili @gezegen ustam ben işim gereği (Mühendisim) zaten çok iyi bir araştırmacıyım ve olması gerekenleri araştırıp zaten buluyorum yapmak istediğimi ama uzun yoldan yapmaktansa kısa yolun imkanı varsa onu tercih ederim. Fav1 listesini Ana Menüden tek tek düzenlemek demek en az 30 dakika demek halbuki eğer dediğim detaylar yazılıma eklenebilirse en fazla 5 sn demektir. 3-5 kanalı düzenlemek için tüm FAV1 listesini boşaltmak ve tekrar sıralamak eminim sana da pek mantıklı gelmiyordur.

FAV1' deyken Receiver kapanıp açıldığında şifre soruyor ya, diyelim gece Elektrikler kesildi yada ben uyku sersemliğiyle Ana Menüye dönmeyi unuttum ve sabah işe gittim ve kızım yada eşim Recever' ı açtı ve şifre çıktı. Ne yapacaklar, tek tek tuşlara basacaklar ve tabii ki çözümü bulamayacaklar yada beni arayacaklar ben de o an nasıl yapıldığını tarif edemeyeceğim yada onlar tarif ettiğimi yapamayacaklar. Bu durumda tüm gün TV izleyemeyecekler. Bu Receiver sadece bana tahsis edilmiş bir nesne değil ki, evdeki herkes yararlansın diye alındı. Üstelik te bizim evde TV nerdeyse 18 saat açıktır. Ben bu ve buna benzer durumlar için eklemeleri istedim
Ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok demektir. Canınız saolsun.

GeZeGeN
06-Haziran-2005, 09:43
Favorilerde düzenleme şimdilik yapılamıyor belki ileride.
Favirite 1 de iken elektrik kesildiğinde veya kapattığında her şekildede receiver açıldığında direk favirite gider bu gayet normal bi durum ama şifre soruyor sormasa daha kotu olur üstelik hem şifre soruyor hemde şifre vermeden kanalları göstermiyor

Sizde ev ortamında yapmanız gereken exit tuşuna basıp şifre soran menu ekrandan gönderip kırmızı tuşa basıp ana listeye geçebilirsiniz veya direk kırmızı tuşa basıp ana listeye geçilir

bazı şeyler zamanlar ilerki zamanlarda konuşacak bir şeyler olsun:):) hepsini birden bitirmeyelim:):)

adozcelik
06-Haziran-2005, 14:51
Kesinlikle katılıyorum. Şifre sormasa Allah korusun yandık demektir. En azından şifre soran ekran duvar görevi görüyor. Öyle tabii ki hepsini bir anda bitirmeyelim. Bence bu 2 eksik vardı, onun dışında bence eksik yoktur zaten. Onları da ilerde halledersiniz artık. Şimdilik biraz daha dikkat ederek bu işi götürmeye devam edeceğiz. İlgine teşekkürler.

irdetofun
06-Haziran-2005, 16:58
zaman arkadaslar zamanla hersey olur...

empas
07-Haziran-2005, 22:29
işte bu.....harikasınız...teşekkürler...

cullu19
07-Haziran-2005, 22:46
Cihazınızın h/w si 12.01.a5 ise yükleyebilirsiniz kup 230 engineer ile kupu açtıktan sonra space çubuğuna basın engineer moda geçer cihazınızı fişe takın yükleme başlıyacaktır bilginize........
ama 12.01.a5 ise başka ise olmaz selamlar......[/QUOTE]

ÖNCELİKLE YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
ANCAK AŞAĞIDAKİ HATA İLE KARŞILAŞIYORUM.
26 mayıs yazılımı için

KUP230 EP DE VERDİĞİ HATA
COM2 Bağlandı!!!
Mühendis Modu
-. Cihaz yükleyici vers. :L 619
-----------> Panel :: 74HC164 kull.(konnektör: 14pin)
---------> Cihaz FLASH'ı 2MB.
---------> Cihaz AMD/ST FLASH'lı(ÜST).
CHZ normal açılır
[YükseltmeBiçimi]
Mühendis Modu

YÜKLEME ARACI v2.30 E-Mode --horrozz--
Dosya Açıldı!!!
>Eski versiyon dosya.

COM2 Kapat!! ("Enter" bas tekrar bağlan)

[COLOR=RedUP 3.00 DA VERDİĞİ HATA[/COLOR]
YüklemeAracı (V3.00) 25.Jan.2005 user .
Dosya Açıldı!!!
COM2 Bağlandı!!!
-Cihaz Yükleyici Versiyon:L 619
------->Panelde::74HC164 kullanılmış-konnektör:14pin-
-----------> Cihaz 2MB Flash.
-----------> Cihaz AMD/ST FLASH(ÜST).
Bağlanma Tamam!
//==================================================
/DosyaBilgi: KSC-511Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.00)
// Cihaz : L 619, u-C[0] , FLS[2M], DSC-911Z, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.00)
//==================================================
Target Model Mismatch : DSC-911Z and KSC-511Z
Yükseltmedi!
CHZ normalAçılır.
[YükseltmeBiçimi]

komomel
08-Haziran-2005, 08:32
istemenin sonu yok tabii ki ben de bir şey isteyeyim. kaon aldığımdan beri emu yazılımı kullanıyorum. malum kaon'un orijinal yazılımında 4 oyun var emu da yalnızca tetris. bu 4 oyunu emu'ya koyma ihtimali olabilir mi? veya ayda bir veya 45 günde bir nasılsa emu değişiyor, her seferinde farklı bir oyun konarak bu 4 oyun dönüşümlü olarak verilebilir mi? doğrusu tetris dşındaki oyunları merak ediyorum...:):):):):):):):):):)

GeZeGeN
08-Haziran-2005, 09:13
ne iyi olurdu:)

mcankaya
09-Haziran-2005, 09:35
Ustalara Kirginim ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Kaon Dsc 911 Z V12 C1 A5 Cihazima Bir Yazilim Bulamadim
Kaon Aldiğima çok Pişmanim
Değiştirmeyi Düşünüyorum
Teknik Destek Hiç Yok Gibi

GeZeGeN
09-Haziran-2005, 09:41
Değiştirmeyi Düşünüyorum
Teknik Destek Hiç Yok Gibievet değiştir önerilir yazılımı bulunmayan receiveri ne yapacaksın değilmi???

uğur özçelik
09-Haziran-2005, 09:43
Akadaşlar lütfen Diğer modellerle beraber 12,C1,A5 lerede geliyorya.

GeZeGeN
09-Haziran-2005, 09:44
Sana yazılanları okumazsan her bulamıyorum diye yazmakla meşgul olursan hayatta bulamazsın soru soracağın biri sana cevap verecek sende o yoldan gideceğin sen cevapları okumadan hep yazıyon yazmak çözüm değil cevapları okumak çözüm getirir ama sen değiştir değişitir

unal_65
09-Haziran-2005, 10:25
arkadaşlar yeni menüler güzel olmuş. Şimdilik yeni gelen özellikler pin kodu 6 haneli olmuş, recall iki seçenek yani issterseniz eskisi gibi olur isterseniz liste verir. kanal liste düzenlemede arka planda kanalı izliyorsunuz, kanal aramada tv radyo ayırabilirsiniz. Bunun gibi birkaç güzel özellik eklenmiş. Herkese Hayırlı olsun.

DoppelAgent
09-Haziran-2005, 11:35
arkadaşlar yeni menüler güzel olmuş. Şimdilik yeni gelen özellikler pin kodu 6 haneli olmuş, recall iki seçenek yani issterseniz eskisi gibi olur isterseniz liste verir. kanal liste düzenlemede arka planda kanalı izliyorsunuz, kanal aramada tv radyo ayırabilirsiniz. Bunun gibi birkaç güzel özellik eklenmiş. Herkese Hayırlı olsun.
Simdi ben de soracagim. Kardes yeni yazilim nerede, nereden yükledin?

kumru6434
09-Haziran-2005, 12:00
evet ya bu menüler çıktımı arkadaşlar.@gezegen ustam varmı böyle bir menü birde kanalları taşırken görüntüyü izleyebilecegimiz özellik çıkacakmı yoksa genemi bekleyecegiz
saygılar

apricot
09-Haziran-2005, 12:09
Değiştirmeyi Düşünüyorum
Teknik Destek Hiç Yok Gibi

Bencede sen makinenin değiştir dostum. KAON yaramaz
baksana bürsürü dosya yazmışlar gereksiz
sürekli tartışıyorlar nasıl iyi olur diye
ha bide yeni bir geliştirme yazılımı yapıyorlar şu an burda onu tartışıyorlar.
bunlar gereksiz şeyler bencede

ÇOK UZAK BİRYERLERDEN AŞAĞIDAKİ DOSYALARI BULDUM
aşağıya birbak belki işine yarar.
http://www.uzayforum.com/attachment.php?attachmentid=2106

yada buraya bak
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=2172

daha olmadı buraya bak
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=2265

burayada
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=1167

burayada
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=957

daha devam ederde şişirmeye gerek yok...

unal_65
09-Haziran-2005, 12:23
test amaçlı geldi Bunları yayınlamaya benim yetkim yok. Daha yetkili arkadaşlar yayınlayacaklardır. Test amaçlı olduğu için yayınlamıyorlar zanedersem. Enkısa zamanda eksikleri giderilip yaınlanacaktır emin olabilirsiniz

apricot
09-Haziran-2005, 12:33
@mcankaya

KAON dan hemen vazgeçme öncelikle aşağıdakileri oku ve uygula.
olmadı beğenmedim dersen makineyi bana gönder ödemeli seve seve alırım

YAZILIMI YÜKLERKEN ÇIKAN SORUNU GÖRMEK İÇİN
KUP EKRANININ BURAYA KOPYALA VE YAPIŞTIR BİR GÖRELİM NEREDE YANLIŞ VAR.

GEZEGEN ustanın dediği gibi KSC ler DSC olduğu gibi tam terside olabiliyor.
Bu önemli değil önemli olan H/W sinin tutması yani modeli değil yazılımı tutmalı
Yazılımı kup230 la yüklerken uygun versiyon değil yada bilinmeyen model uyarısı verebilir.
Bu durumda Kup230 ve benzeri programların engineer ve yönetici modlarında yükleme yapmak gerekebilir.

Bu nedenle KUP PENCERESİNİ buraya kopyala bir bakalım sorun kendiliğinden ortaya çıkacaktır.
Saygılar.

DoppelAgent
09-Haziran-2005, 13:25
test amaçlı geldi Bunları yayınlamaya benim yetkim yok. Daha yetkili arkadaşlar yayınlayacaklardır. Test amaçlı olduğu için yayınlamıyorlar zanedersem. Enkısa zamanda eksikleri giderilip yaınlanacaktır emin olabilirsiniz
Tamam o zaman. Cevabina tesekkürler. Yoksa ben yeni yazilimi kacirdim diye dövünüyordum. :oops:

irdetofun
09-Haziran-2005, 13:30
zamanı gelince testler bitince ar/ge tarafından yeni yazılım verilcektir.Şüpheniz olmasın.
Kaon cihazlara teknik desteği yok diyorsanız pes diyorum başka birşey demiyorum.

GeZeGeN
09-Haziran-2005, 19:47
Yazılım ar/ge de var oraya herkes giremez ustalar aramızda bakıp test ediyoruz zaten yazılımlar emusuz normal yakında emulu olarak size vereceğiz birkaç özellikler daha eklemeye çalşiyoruz

başka özelliklerde

Kimsede varmı böyle müşterilerini isteklerini dikkate alıp yazılım yapan hala millet trişkadan ürünler kullanıyorlar ne deyim:):)

adozcelik
10-Haziran-2005, 08:40
@gezegen ustam bende Kaon Ksc511 CI 2 MB var, buna modül olmadan Smart Card takılabilir mi acaba? 2 adet Modül slotu var bi de üst tarafta 2 adet Kart girişi var gibi ama kenarları kapalı ortası açık. Oraya herhalde Kart sokma imkanı yok.

GeZeGeN
10-Haziran-2005, 18:05
Sende modül girişli var kart takman için önce modül alman gerek,
Niye gerek duyuyon

delikurt
10-Haziran-2005, 22:01
ustalar affiniza siginarak bir oneri yapmak istiyorum

recall tusuna basinca izledigimiz son 10 kanali hafizaya aliniyor..ayni kanali birden fazla listeye aliyor.
acaba bir kanal i sadece bir kez hafizaya almasini saglamak ve listede 10 tane degisik kanal olmasini saglamak siz ustalarin elinde mi yoksa yazilm dan mi kaynaklaniyor

saygilar..

DoppelAgent
10-Haziran-2005, 23:06
ustalar affiniza siginarak bir oneri yapmak istiyorum

recall tusuna basinca izledigimiz son 10 kanali hafizaya aliniyor..ayni kanali birden fazla listeye aliyor.
acaba bir kanal i sadece bir kez hafizaya almasini saglamak ve listede 10 tane degisik kanal olmasini saglamak siz ustalarin elinde mi yoksa yazilm dan mi kaynaklaniyor

saygilar..
Zennedersem bu zaten yeni yazilimla secenek olarak gelecek. Ister iki ister 10 kanal recall yapilabilecek. Dogru mu Gezegen usta.:duyu:

GeZeGeN
11-Haziran-2005, 09:05
Bu sorun yazılımla ilgili hiç aklıma gelmemişti uyardığın iyi oldu.

delikurt
11-Haziran-2005, 20:13
Bu sorun yazılımla ilgili hiç aklıma gelmemişti uyardığın iyi oldu.

gezegen ustam duyarliligina tesekkurler

mcantekin
11-Haziran-2005, 21:37
Müjdeli haber için teşekkürler. Kaonun ve AR-GE nin desteği olduğu sürece sırtımız yere gelmez.

mcantekin
11-Haziran-2005, 21:48
Zennedersem bu zaten yeni yazilimla secenek olarak gelecek. Ister iki ister 10 kanal recall yapilabilecek. Dogru mu Gezegen usta.:duyu:

Bu haberde çok güzel, her ne kadar Kaon bize recal de 10 kanal seçeneğini bir üstünlük olarak sunmuşsada bazı arkadaşlar 2 liyi tercih ediyor ve bu duruma üzülüyorlardı seçenekli olması tam bir artı opsiyon olur ve bence daha mükemmel olur.

Yazılım ar/ge de var oraya herkes giremez ustalar aramızda bakıp test ediyoruz zaten yazılımlar emusuz normal yakında emulu olarak size vereceğiz birkaç özellikler daha eklemeye çalşiyoruz başka özelliklerde
Kimsede varmı böyle müşterilerini isteklerini dikkate alıp yazılım yapan hala millet trişkadan ürünler kullanıyorlar ne deyim:):)

İmkanı varmı ustam, Kaon grubu bir cihaz kullanmak ayrıcalık oldu günümüzde.
Kaondan vazgeçmeyi düşünenlere forumların diğer ürünlerle ilgili bölümlerini gezmelerini öneririm. Özelliklede eski model yani üzerine yeni modeli çıkmış olan markalardaki eski cihazlara destek bulmanın zorluğunu o zaman daha iyi anlarlar. Biz artık emuyu şunu bunu aştık renk desen vb :) özellikler aramaya başladık. darısı bütün ürün kullanıcılarının başına.

mcantekin
11-Haziran-2005, 22:30
Vestel 3001 zap cı cihazlar ile Türksattaki DT ait TP üzerinden bazı kanallara ait (TRT- Show TV- Kanal D - ATV - Star - Samanyolu TV - CNBC-e - NTV, NTV int - CNN Türk - Kral TV - Kanal7) EPG bilgisi verilebiliyormuş. Sanırım bu vestelle DT arasındaki bir anlaşmdan kaynaklanıyormuş. Ustam bizde çaktırmadan EPG bilgilerini DT tp lerinden alabilirmiyiz acaba böyle bişey sağlamak münkünmü.
Aslında bunu olasıya sormadım çünkü banada münkün değilmiş gibi geldi ancak yinede ne olur olmaz diye sordum. Belki olur.

GeZeGeN
12-Haziran-2005, 10:32
Bir TV EPG özelliği açıp içini dolduruyorsa EPG si olan tüm receiverler görürü kısıtlanamaz

DT eutelsat 07 derecedeki uydusundaki türk kanallarında görülen EPG bilgiler DT tarafından yapılıyor

rasimoz
13-Haziran-2005, 03:01
sayın gezegen usta 6 sayfa isteğe bir öneri ile affınıza sığınarak bende katılayım dedim cihaza sus deyince sessiz sessiz gezelim dediğimizde söz dinler hale gelmezmi kanal değişince sesi açmasa olmazmı.Emeğe saygımız sonsuzdur Eski cihazım kyoto 911D,baftek ve botek tede öyle:duyu:

12.01.A5 ksc 511 ci

komomel
13-Haziran-2005, 07:59
rasimoz'un isteğine ben de katılıyorum. Sessiz modu kanal değiştirince kalkmasın biz isteyince kaldıralım...

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 08:59
eğer mute yaptığında kanal değişikliğinde ses tekrar gelmez ise kullanıcı sorun olarak görebilir müte yaptığını unutur kanalları dolaşır ses gelmez hemen alo servis veya ses gelmiyor forumda yaz olur

Eğer kullanıcı kanalları sessiz dolaşmak isterse sesi kısar ve dolaşır

Mute anı durumlarda sesi hızlı kesmek için dır

apricot
13-Haziran-2005, 09:17
Gezegen usta bir öneridede ben bulunayım.
Kanal info bilgisi varken veya kanal geçişi sırasında menü gidene kadar sese müdehale edilemiyor.
Ses ayarı bağımsız değil sanırım. Ayrı olabilirmi.

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 09:21
erken gitmesi için sistem kurmada menü gösterim süresi 1 saniye yapasın erken gider

apricot
13-Haziran-2005, 09:52
bende menü gösterim süresi zaten 1 saniye.
Menü bilgisine gelip açılınca sesi kısmaya çalışın kısmıyor. Ancak menüyü kapatmanız gerekiyor.
Bunu belirtmek istemiştim. Yani bağımsız olmalı neden menünün gitmesini beklesinki.

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 10:01
ses kısma üsteki gerçek tuşlarla mümkün dene

Caner
13-Haziran-2005, 10:03
ustalar yeni yazılımda benimde isteğim olacak önceki yazılımda silmek için o kanala geldiğimizde bir ekran da görüyor seçiyor ve hepsini birden silebiliyorduk.şimdikinde ise tek tek yapıyor ve tekrar menüye girip silme işine belirlediğimiz kanalı silebiliyoruz.bunada bir çözüm bulunabilirmi.bu arada argeye ve sizlere başarıların devamını dilerim.iyi çalışmalar.

kaon 12 41 65

komomel
13-Haziran-2005, 10:44
AR-GE'nin işi her geçen saat daha da zorlaşıyor gibi geliyor bana. Neyse isteyenin bir yüzü kara demişler. Eski menüde Kanal düzenlemeye girildiğinde sarı tuşa basınca "sil, atla, taşı v.s." seçenekler çıkıyordu ve buradan seçerek istediğimiz kanalı silme ardından başka bir kanalı taşıma başka bir kanal favori listesine ekle v.s. işlemleri yapıp çıktığımızda bu işlemler yapılıyordu. şimdiki menüde yalnızca tek bir işlem yapmak zorundayız bu özellik geri gelebilir mi?

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 10:59
konuyu tam anlayamadım ama kanal listeye girdiğinde bir seferde tüm işlemleri yapabilirsin birazdaha iyi bak araştırmacı ol hemen olmuyor diye pes etme

AKİN
13-Haziran-2005, 11:47
sayın gezegen usta gerçekten de her mesajla tek tek ilgileniyorsun.çalışmalarında başarılar dilerim.kolay gelsin.herkesi memnun etmek kolay değil.şu anda herşey iyi gidiyor yayınlar açık.yeni yazılım da hazırlanıp verilmek üzere onun için de telaşa gerek yok arkadaşlar.herşey iyiyken yazılım olsun diye de her gün yazılım hazırlamaya gerek yok.önemli olan yeni izlenecek kanalların eklenmesi biraz hareket gelmesi.tşk.iyi çalışmalar.

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 11:54
yakında geliyor

mcantekin
13-Haziran-2005, 15:23
Bir TV EPG özelliği açıp içini dolduruyorsa EPG si olan tüm receiverler görürü kısıtlanamaz
DT eutelsat 07 derecedeki uydusundaki türk kanallarında görülen EPG bilgiler DT tarafından yapılıyor

Ustam haklısın banada değişik geldi ama söylenene göre DT e ait Türksatta bulunan bir tp den DT ün kendi hazırladığı epg veriliyormuş. Yani kanal hazırlamıyormuş. İlkönceleri banada abes geldi ama izleyenler var ve resimlerini falanda gösteriyorlar. sadece Zap cihazlarda böyle bir durumun varlığına ben inandım dilersen birde sen gözat. İlginç bir durum ama adamlar Türksata çevrili tek çanak olan cihazda pek çok yerli kanalın EPG sine erişebiliyorlarmış.

DoppelAgent
13-Haziran-2005, 16:08
ses kısma üsteki gerçek tuşlarla mümkün dene
Evet onlarla harddiskten film seyredince de oluyor. Bende tesadüfen kesfettim.:antention

GeZeGeN
13-Haziran-2005, 19:07
Türksat uydudaki DT lig tv de epg geliyor buradaki epg her receiver görür görmeyen olursa o receiverin suçu

özel receiverle özel epg görür diye bişe yok

yuk
13-Haziran-2005, 20:16
selamlar..
gezegen hocam ilginiz için teşekkürler...
şu ana kadarki muhtelif istekleri gördüm...en iyiye dogru gitmek için her zaman kullanıcılara kulak vermek ve isteklerini mümkün mertebe karşılayabilmek gerekir..bunun için se sizler gibi başarılı ve iyi niyetli arkadaşlara ihtiyacımız var...başarılarınızın devamını dileriz...

arkadaşların dile getirdiklerinden başka benimde iki hususta istegim olacak..

1-sadece favori 1 için ayrı bir şifre olabilir mi? tam kamufile için favori 1 in ismini "fabrika ayarı" gibi birşey le degiştirip menü şifresinden farklı bir şifre ilede giriş yapabilirsek ne mütiş olur...

2-akıllı ses ayarı eklene bilir mi? yanı gezilen tüm kanalların ses seviyesi eşitlenebilir mi?
kanal geçişlerinde -zappingde- bagıran yada sesi zor duyulan kanallar yerine herkanaldan aynı seviyede ses alabilirsek de hoş olur kanısındayım...

tekrar herşey için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerım...selamlar...

skap
13-Haziran-2005, 20:54
Gezegen usta bir öneridede ben bulunayım.
Kanal info bilgisi varken veya kanal geçişi sırasında menü gidene kadar sese müdehale edilemiyor.
Ses ayarı bağımsız değil sanırım. Ayrı olabilirmi.

arkadas1m dikkat edersen kumandada ayr1ca v- v+ tuslar1 var onlarla menüde ikende sesi k1s1p açabilirsin....

GeZeGeN
14-Haziran-2005, 10:22
yazılım bugün yarın vereceğim istekleriniz dikkate alıyor bir dahaki sefere sizler yazmaya devam edin önerilerinizi dikkate alıyoruz.

EzeriM
14-Haziran-2005, 10:27
ya arkadaşlar yazıları ve verilen bilgileri çok çok çok çok çok çok çok dikkatli okursanız gerçekten bu sorduğunuz soruları ve istekleri tekrar tekrar tekrar tekrar sormaz ve istemezsiniz ya.biraz daha DİKKAT lütfen...

yuk
14-Haziran-2005, 11:49
yazılım bugün yarın vereceğim istekleriniz dikkate alıyor bir dahaki sefere sizler yazmaya devam edin önerilerinizi dikkate alıyoruz.
hocam şu açıklamanız bile nekadar iyi niyetli ve gayretli oldugunuzu gözler önüne koyuyor...
çalışmalarınızda başarılar dileriz...selamlar....

AKİN
14-Haziran-2005, 12:42
hakikaten bu değerli forumu oluşturduğunuz için hepinize saygılar,teşekkürler.vaktimizin çoğunu bu güzel forum sayfalarını dolaşarak geçiriyoruz.

35cilgin
14-Haziran-2005, 13:42
gezegen kardeşim naber , hadi bakalım bekliyoruz yeni yazılımı ,ayrıca başarılar

apricot
14-Haziran-2005, 15:58
Ok. buldum denedim. Bu sadece alternatiftir. Yazılımda olurmu diye sormuşturm.

Ayrıca tek ses ayarını genelde TV alıcıları yapar.

Saygılar

DericiMehmet
14-Haziran-2005, 17:16
şifreli olan favori 1 yerine ,(cinsi)grubundan herhangi birinin (film yada eğlence )gibi, şifrelenmesi daha mantıklı geliyor bana.
Favori seçerken her defasında şifreli favorinin görünmesi pek hoş olmuyor.

mcantekin
15-Haziran-2005, 00:03
Türksat uydudaki DT lig tv de epg geliyor buradaki epg her receiver görür görmeyen olursa o receiverin suçu
özel receiverle özel epg görür diye bişe yok
Ustam bende konuyla ilgili net bilgilere sahip olmadığımdan tam detayını bilmiyorum ama iddia edilene göre bahsettiğin kanalların dışındaki bazı türk kanalları içinde Dt kendi TP lerinden başka TP lere de EPG gönderiebiliyormuş ne derce doğrudur teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama kulananların iddia ettikleri bunlar. Örneğin Türksattaki ATV kanalında EPG alabiliyorlarmış ve bu EPG DT ye ait tp den o kanala aktarılıyormuş. Neyse ya sonuçta benim anlatmaya çalışırken bile kafam karıştı. Yeni bir yazılım aşamasında sizlerinde kafasını karıştırmayayım ben bu konuyu biraz daha araştırıp net bir bilgiye ulaşırsam o zaman size aktarırım.
Birde bir arkadaşın dediği gibi keşke bazı tv lerde olduğu gibi cihazımızdanda kanalların ses dengesini sağlayabilsek. Bir zamanlar kullandığım analog cihazda genel ses azaltıp çoğaltma ayarının yanısıra her kanala ait ayrı bir alt ses azaltıp çoğaltma ayarı vardı. Genelde orta ayarda duru kısık sesli kanallarınkini yükseğe yüksek seslilerinkinide düşüğe ayarlardım. Mümkün olurmu bilmem ama o da bir nevi çözüm sağlıyordu.
Hatta hazır istek yapmaya başlamışken biraz da affınıza sığınıp uçalım, mesela equalizer isteyelim :)

GeZeGeN
15-Haziran-2005, 09:31
Favori 1 deki aynı özellik Cinsi bölümündeki Flim bölümüne yapıldı.

DericiMehmet
15-Haziran-2005, 15:35
olmuşken; kontrast,renk, parlaklık ayarı da olsun.

AKİN
15-Haziran-2005, 15:40
valla derici mehmet usta çok güzel bir şey söyledin.tebrikler.

kumru6434
15-Haziran-2005, 16:22
arkadaşlar favori1 deki şifrenin kaldırılıp cinsi bölümündeki bölümlere verilmesini istemiş onlardada olsun tabi ama favori1 gene aynı kalması taraftarıyım isteyen favori1 kullansın veya kullanmasın.yani isteyen film bölümünü kullansın nasılsa onada kilit konulacakmış.hakkaten ses ayarıda kanallar arası sabitleyebilsek yani aynı olsa muhteşem olurdu.tüm arkadaşlara saygılar.emegi geçen bizler için ugraşan ar-ge ekibine teşekkürler
saygılar

Y.ırmak
15-Haziran-2005, 18:07
Merhaba bu forumda yeniyim ve ilk mesajım olduğunu belirteyim. 1 sayfadan beri takip ediyorum.Arkadaşlar gerçekten çok güzel özellikli konulara el atmışlar.Bu özelliklerle kaon bir adım daha öne çıkmış olacak tabi eğer bu özellikler mümkün olursa.Ama Yazılımların çok yakında verileceği yazılıyor sadece. Bir tarih verilebilirmi.Çünki heyecanla yazılımları bekler olduk.Teşekkür ederim.

GeZeGeN
15-Haziran-2005, 19:54
Takıp ediliyorsunuz

mcantekin
15-Haziran-2005, 23:35
Favori 1 deki aynı özellik Cinsi bölümündeki Flim bölümüne yapıldı.
Bu iyi fikir ustam, ben Fav1 e hiç çözülemeyen kanalları eklemiştim elime dolaşıp durmasınlar diye. Film bölümünede nahoş kanalları eklerim.

marjan
16-Haziran-2005, 09:00
selam arkadaşlar bana bi konuda yardım eder misiniz...
receiver'a emu yüklüyse (ki benimkinde yüklü, ya da öyle biliyorum) sarı-mavi-yeşil ve menü tuşlarına basarak bu listeye ulaşılabildiği yönünde bir-iki bilgiye ulaştım. fakat ben bu işlemi yaparken ilk tuşa(sarıya) basınca zamanlayıcı çıkıyor. ne yapabilirim.
Kaon KSC 511CI

AKİN
16-Haziran-2005, 09:17
çıksın önemli değil sen eşit aralıklarla tuşlara bas en sonunda menü tıkla zaten en sonunda açılıyor.

imren65
16-Haziran-2005, 15:46
selam arkadaşlar.affınıza sığınarak bu nahoş kanallar için benimde bir önerim olacak.favori1 veya cinsi bölümünde değilde yeşil düğmeye basınca uydu değiştirmek için bir pencere çıkıyorya onun gibi bir düğmeyle bir pencere çıksa ve bu pencerenin içinde montajcının firma ismi ve telefonu olsa(satıcı değiştirebilmeli)bu yazılara okeyleyince şifre sorsa ve bu şifre normal şifreden farklı olsa ...müşteri işi düştüğünde montajcı bilgilerine kolaylıkla tek tuşla ulaşmış olur.hemde nahoş kanallar gizlenmiş olur.mümkünse tabiki.iyi çalışmalar.

GeZeGeN
16-Haziran-2005, 18:48
seni gidi seni:) bol bol reklamını yapacağın he:):)

Neden olmasın?

empas
16-Haziran-2005, 21:59
bizde bu yazılımı bekliyoruz dört gözle kolay gelsin....

harput1453
16-Haziran-2005, 22:42
arkadaşlar ben yeniyim kaon digix yazılımı yükleyen varmı,yeni olanı herhangi bir sorun oldumu

mcantekin
17-Haziran-2005, 01:03
selam arkadaşlar bana bi konuda yardım eder misiniz...
receiver'a emu yüklüyse (ki benimkinde yüklü, ya da öyle biliyorum) sarı-mavi-yeşil ve menü tuşlarına basarak bu listeye ulaşılabildiği yönünde bir-iki bilgiye ulaştım. fakat ben bu işlemi yaparken ilk tuşa(sarıya) basınca zamanlayıcı çıkıyor. ne yapabilirim.
Kaon KSC 511CI
Ekrana ne çıkarsa çıksın dikkate alma sen düğme kominasyonunu tamamla ve menüye bas key tablosu çıkar.

imren65
17-Haziran-2005, 12:45
gezegen usta:yazından hemfikir olduğumuzu çıkardım.reklam deyip geçmemek lazım.biri kurtlar vadisini sundu malı götürdü.buda benim gibi küçük esnafların reklamı olurdu.üstelik müşteriye kart veriyorsun kaybediyor.radyo fonunda reklamımı yapıyorum fakat oda her yazılımda olmuyor.iyi çalışmalar.

kissofdead
17-Haziran-2005, 12:49
Bence Reklami Ihtiyaci Olan Yapsin :)

marjan
17-Haziran-2005, 12:52
m. cantekin sağol akradaşım ben o meseleyi nihayet hallettim... eyvallah

GeZeGeN
17-Haziran-2005, 20:18
neden olmasın aklımda çok çok eskiden vardı sistem bilgisinin altında yazabiliyordun

mcantekin
18-Haziran-2005, 11:07
m. cantekin sağol akradaşım ben o meseleyi nihayet hallettim... eyvallah
sende sağol kardeş.

mcantekin
18-Haziran-2005, 11:09
@Gezegen ustam saat yine ayarsız gitmeye başladı bende. EPG ve sarı tuşdaki zamanlama ayarlarını kullanabilmek için her sabah saat ayarı yapıyorum. Bu dertdende bizi sen kurtarırsın. Birde buna el atsan yeni yazılımda.

GeZeGeN
18-Haziran-2005, 14:44
bakarız ilgileneceğim

tarana
25-Haziran-2005, 10:10
selam Arkadaslar, bende Ora 5010 DCi (DSC-911Z 12.01.A5 ) reciever var, buna ougun yaziml nerden alabilirm?

belçikalı
25-Haziran-2005, 12:27
selam Arkadaslar, bende Ora 5010 DCi (DSC-911Z 12.01.A5 ) reciever var, buna ougun yaziml nerden alabilirm?
Gezegen Üstadın İmzasındaki 21 Haziran Yazılımları kısmına tıkla Cihazına Uygun Yazılımı İndir. Kup 300 le yükle.
Biraz dikkat edersen görürdün Be arkadaşım !

apricot
25-Haziran-2005, 12:37
@tarana
Gerekli açıklama aşağıdaki linkte yapılmıştır.

NASIL YAPARIM (http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=2573)

belçikalı
25-Haziran-2005, 12:52
@tarana
ama senin cihazın ora. Kaona çevirmen gerekir.
önce cihazına normal kup230 ile uygun modda H/W uygun (12.01.A5) bir kaon yazılım yükle,
daha sonra 21 haziran yazılımını up300 ile yükle (up300 sadece org. kaon bordlu cihazlar içindir. ek modlar yoktur. H/W nin tam tutması gerekir.)
Cihaz bilgisinde "DSC-911Z 12.01.A5 " Mesajı olduğu için zaten Kaon Yazılımı Var üstünde ! O nedenle direk İmzadaki Yazılımı Atabaliceği Konusunda bir Mesaj Yazım Arkadaşım.
Eğer Ora Yazılımı Olsa idi senin Söylediğin yol doğrudur.Ama yazılımı KAON !

apricot
25-Haziran-2005, 13:00
@belçikalı
ok. sende haklısın., yinede uyarmak gerekebilir. Benzer durumlarda başka biride faydalanabilir.
Mesajımdaki yazılanların uyan kısmını kullanabilir.
Saygılar.

tarana
25-Haziran-2005, 13:04
Arkadaslar, cok tesekkur ederim. sagolun varolun.

excalibur1773
25-Haziran-2005, 15:38
Değerli arkadaşlar, bende digix dsc911 az cihazı ve ek olarak digiturk zap kartı ile birlikte cw modül var.. 21 haziran tarihli yeni yazılımı yüklediğimde, şifre 6 haneye çıkarıldığından cihazı resetlemem gerektiği söylenmiş, ama resetledikten sonra digitürk yayınlarını kaybettim.. cw modülü de resetlemiş olabilir miyim? Bilen biri fikir verebilir mi?

RegdaR
25-Haziran-2005, 15:44
Hayir arkadasim. Kanallari tekrar tara.

excalibur1773
25-Haziran-2005, 15:51
Değerli Regdar arkadaşım, defalarca taradım eutelsat w3 7.0 uydusunda DT yayınları görülmüyor, başka bir yanlışlık olabilir mi?

kissofdead
25-Haziran-2005, 19:33
Değerli Regdar arkadaşım, defalarca taradım eutelsat w3 7.0 uydusunda DT yayınları görülmüyor, başka bir yanlışlık olabilir mi?
arkadaşım dt transponderini silip tekrar ekle ve aratmayı dene.

RegdaR
25-Haziran-2005, 19:50
Online hallettik arkadasin sorununu. Sorun Diseqc ayarindaymis.

kanija
02-Temmuz-2005, 18:04
arkadaşlar üsküdardan herkese selm kaonun 12-41-65 yazılımı çıkmadı dimi elit bu hafta çıkıcak diyodu bilginiz varsa öğrene bilirmiyim teşekürler

alpay07
17-Temmuz-2005, 11:15
gezegen kardeş anımux'a çare bulunamadımı daha bi zahmet bakıver

mervetan
17-Temmuz-2005, 11:36
inca tv kartım var yazılım bulamadım nasıl olacak yardım edermisiniz

mervetan
17-Temmuz-2005, 11:37
inca tv kartım var dvb yazılım bulamadım nasıl olacak yardım edermisiniz

EzeriM
17-Temmuz-2005, 12:23
inca tv kartım var yazılım bulamadım nasıl olacak yardım edermisiniz

sevgili mervetan yazılımı bu linkden indirebilirsin.

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=131668

belçikalı
17-Temmuz-2005, 21:41
@Kanija Nickli arkadaş ! :duyu:

Gezegen Üstadın İmzasındaki Kaon 16 Temmuz yazılımlarında var ilk sayfada
( biraz dikkat etseydin görebilirdin herhalde )
İyi seyirler. :saldirin:

fadeniz
15-Eylül-2005, 17:16
şimdiden teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz

fadeniz
15-Eylül-2005, 17:18
bir ara kaon la ilgili şüphelerim vardı değişecektim ama şimdi ustayı bekleyeceğim.sağ olsun

casper
15-Eylül-2005, 19:01
hadi hayırlısı olsun, emeğine şimdiden teşekür ederiz

b.kurt
15-Eylül-2005, 22:42
teşekürler yazılımlar biraz moralimizi bozdu fakat bu haber deger diyorum