PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : DIGIX RECEİVER İÇİN YENİ EMU YAZILIM

GeZeGeN
18-Ağustos-2004, 11:19
Digix Receiver için 18 Ağustos polsat AU yeni EMU yazılım çıktı yazılımlar Download bölümünde alabilir siniz.

satelcom
19-Ağustos-2004, 03:19
şimdi indirdim.biraz sonra sunny-1030'a yükleyeceğim.çok teşekkürler sn moderatörüm.

yukselkk
19-Ağustos-2004, 08:37
Merhaba!
Geçenlerde aldığım Digix 911a alıcımı emu yüklenmesi için aldığım yere gönderdim.dün göndermeleri gereken aleti yeni emu çıkacak yarın onu yükleyeceğim eskisi bazı şifreleri çözmekte zorlanıyordu.diyerek göndemedi bende kabul ettim yenisi olsun dedim ..acaba buradaki emu bahsedilen yeni emu mudur?

GeZeGeN
19-Ağustos-2004, 08:49
şimdi indirdim.biraz sonra sunny-1030'a yükleyeceğim.çok teşekkürler sn moderatörüm.
Neden Sunny 1030 a yüklüyorsunuz bu haksizlik o zaman ürün alırken kaonun ürünlerinden alın yoksa ürün başkasından yazılım başkasından olmaz.

Merhaba!
Geçenlerde aldığım Digix 911a alıcımı emu yüklenmesi için aldığım yere gönderdim.dün göndermeleri gereken aleti yeni emu çıkacak yarın onu yükleyeceğim eskisi bazı şifreleri çözmekte zorlanıyordu.diyerek göndemedi bende kabul ettim yenisi olsun dedim ..acaba buradaki emu bahsedilen yeni emu mudur?
Evet buradakı Yeni emu kaon yazılımları ilk burada yayınlanır.

mesquin
19-Ağustos-2004, 11:15
Teşekkürler muttafı usta, Nisan yazılımından farkı polsat oto biraz daha hızlanmış ve oyun sayısı bire düşmüş başka bir değişiklik yok galiba?

GeZeGeN
19-Ağustos-2004, 19:00
bu yazılım tek polsat için

Kaon yazılımları normalde 2 aydan bir çıkar yeni yazılım son 12 Temmuzde çıkmıştı daha kaç gün olduki bu yazılım polsat AU için vede TV Cabo AU.

yukselkk
20-Ağustos-2004, 21:38
Selam!
911A Digix receiver a son emu yüklenmesine rağmen national g.,discovery,ve birçok kanal çözülmemekte.acaba emudan başka birşey mi yüklemek gerekir.anlıyamadım bu işi!Anlayan dostlar cevap yazarlar mı acaba?.

GeZeGeN
21-Ağustos-2004, 08:30
national g.,discovery
Bu kanallar nerde Discover Polsat paketinde çözülüyor National nerdeki hiç çözüldüğünü ben görmedim Hotbird uydudan ama Astra veya Hıspadakiler çözülüyor.

satelcom
24-Ağustos-2004, 00:51
Neden Sunny 1030 a yüklüyorsunuz bu haksizlik o zaman ürün alırken kaonun ürünlerinden alın yoksa ürün başkasından yazılım başkasından olmaz.
-sn. moderatörüm,muttafi ustam görüşlerinize tamamen katılıyorum.ancak ben uydu servisi olarak önüme gelen değişik marka cihazlara emu yazılımları yüklemekteyim.nitekim la-cafetera'dan ve mmmstenza'dan aldığım yazılımları da sunnylerle birlikte kaon ve goldmasterlerede yükleyip deniyor test ediyorum.zaten sizinde bildiğiniz gibi ana üretici kore kaon.yerli kaonlar maalesef benim bölgemde çok az.doğru dürüst bir pazarlamacı gelip te kaon'u burada tanıtıp yaygınlaştırmadı.kaon geldi de sanki biz satmadıkmı?analog devrinde elit elektroniğin ithal ettiği pace-d2macları çok satıp kullandık.bu konuda haklı olarak hoşgörülerinizi bekliyorum.saygılarımla.

satelcom
24-Ağustos-2004, 00:54
sn. muttafi moderatörüm, affınıza sığınarak bir sorum olacak:911a ile 911az arasında ne fark var?selamlarımla.

GeZeGeN
24-Ağustos-2004, 08:23
911a ile 911az

Z ler emulu denilir birde zipli dosya derler.
Bunu niye sordun anlamadım.

mustafa1963
24-Ağustos-2004, 08:28
muttafi usta yeni yazılımını digixe ve extreme yükledim mükemmel çalışıyorlar ellerine sağlık .......

GeZeGeN
24-Ağustos-2004, 08:36
Tıkır tıkır.
Güle güle kullan.

satelcom
24-Ağustos-2004, 14:56
extreme seca-2'li 1203a5(dsc911az) yazılım indirdim.sunny-1030'a önce kaon dsc-911a emusuz yazılım yükledim.daha sonra kup230 engineer ile indirdiğim seca-2'li dsc911az dosyasını yükledim fakat sinyal var kanallar yok.tekrar emusuz dsc911a'yı yükleyince kanallar geliyor.acaba 911a emusuz ile 911az farklı emusuz olabilirmi diye merak ettim.velhasılı seca-2 li dosyayı çalıştıramadım.

GeZeGeN
24-Ağustos-2004, 17:20
Çok ilginç işler yapıyorsun olmayacak işler

Site adresi vermek yasak kuralları okuyun.

bekirtuncer
25-Ağustos-2004, 17:29
dsc 911uz yazılımını nerden bulabilirim

GeZeGeN
25-Ağustos-2004, 20:44
Download !

osmanayhan
26-Ağustos-2004, 12:01
:cry: DSC-911UZ 18 Ağustos EMU yazılımını DİGİX Matrix gömülü cihazıma yükledim. Ancak, Polsat ve Cobo AU denemelerimin hepsi başarısız çıktı. Bloker da Nagravision On-OFF denemeleri de dahil.
:P Ayrıca, seca1 leri çözmeyide başaramadım...
bo kunuda başarılı çözümü olanların yardımlarını rica ediyorum....

GeZeGeN
26-Ağustos-2004, 13:32
MatrixReloaded Gömülü Modüle EMU yazılım yüklenmesi hata çünkü Gömülü modül ile çakışma yapar yaşadığınız sorunlar bunlardan kaynaklanıyordur.
Receiverinize Normal yazılım yükleyerek şifreleri MR modül ile çözmeniz tek çözüm yolu budur.

bekirtuncer
26-Ağustos-2004, 14:29
Peki usta Download demişsin.
O bölümdeki MR olan yazılım seca 2 leri destekliyormu

bekirtuncer
26-Ağustos-2004, 14:32
Bende Astra uydusuna bağlı çanak var. D+ ları nasıl izleyeceğim.
Yardımcı olursan sevinirim Muttafı usta. Şimdiden teşekkürler...

GeZeGeN
26-Ağustos-2004, 15:12
Seca2 leri açıyor.

bekirtuncer
26-Ağustos-2004, 16:14
Emusuz yazılımı yükledim. Seca 2 yi açmıyor.
Ayrıca benim cihazda gömülü MR modül var Seca keylerine müdahale edemiyorum. Daha doğrusu keyler görünmüyor. Usta ne önerirsin

osmanayhan
26-Ağustos-2004, 16:29
EMU yüklü DİGİX cihazımda gömülü Matrix R. nasıl devredışı bırakılabilir..

GeZeGeN
27-Ağustos-2004, 08:44
Emusuz yazılımı yükledim. Seca 2 yi açmıyor.
EMU yoksa Modül şifre çözecek anlamına gelir ama MR1,100 ise seca keyler görünmüyor bu yazılım ile ilgili bir sorun yeni yazılımı bekleyip görmek gerek.

Modülü devre dişi bırakmak mümkün değil çünkü digix receiverin içinde mevcut olan MR modül modül olarak takılı değil devre içinde yayılmış durumunda bu yüzden ıptal etmek mümkün değil diye biliyorum belki vardır bir kapı açık bırakalım.

mosaic
31-Ağustos-2004, 14:23
[quote]şimdi indirdim.biraz sonra sunny-1030'a yükleyeceğim.çok teşekkürler sn moderatörüm.

Ne demek haksızlık ? Yasak değil ya. Kaon ürünlerinden alında ne demek ? Sunny de bir Kaon ürünü değil mi? Ürün başka yazılım başka olursa ne değişecek ki ? Ayrıca olmaz da ne demek ? Ayıp mı olur ? Her iki cihaz aynı sonuçta. Bende deneme amaçlı xtreme kasalı cihazıma hemco yada sunny yazılımları yüklediğim oldu.Yapmamam gereken bir şey yapmış mı oluyorum ?

Talihsiz ve acemi bir açıklama olmuş.

GeZeGeN
01-Eylül-2004, 07:59
Ne demek istediğimi anlamadınsa ben ne yapayım.

Yanına jandarma koyacak değilim istediğin yazılımı istediğin receivere atabilirsin bu senin sorunun.

mosaic
01-Eylül-2004, 11:17
Benim sorunlu olduğum konular ile sizin konunuzun bir bağlantısı yok ! Anlama kapasitem sizinkinden yüksek olduğuda buradan anlaşılıyor.Ne demek istediğinizi de gayet iyi anladım ki soruyu net bir şekilde sormuşum. Sorun olan "kaon yazılımı kullanacaksanız ne diye sunny alıyorsunuz" anlamında olan talihsiz açıklamanızdı.

GeZeGeN
01-Eylül-2004, 21:29

Sorunuza bugün cevap geldi Download bölümünde Digix MR için modülüne yeni yayınladığım modül yazılımı yükleyerek devredişi bırakabilirsiniz.

bekirtuncer
13-Eylül-2004, 17:21
Muttafı usta Matrix'e yeni yazılım gelmiş 1.20 diye
bu yazılım seca 2'yi destekliyormu. Yoksa sadece polsat içinmi.

GeZeGeN
14-Eylül-2004, 07:34
Seca2 yi desteklemiyor

bekirtuncer
14-Eylül-2004, 07:54
teşekkür ederim usta

odidinin
02-Kasım-2004, 09:53
yav arkadaşlar ben yeni geldim araştırma yapıyorum kendi receiverime ya bu muttafi usta kimdir banada yardımcı olabilirmisiniz benim receiver digix teşekkürler

GeZeGeN
02-Kasım-2004, 09:57
ben muttafı yım derdini söylersen derman vermeye çalışırım

sankı soru sormadam cevap alacağı dair on şözleşme yapıyor gibisin.