PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Bir gün herkes KAON cu olacak demiştim

GeZeGeN
20-Eylül-2004, 18:58
Tarih bizi haklı çıkardı

Çok önceden bu forumda (gelecekte bir gün herkes KAON'cu olacak) demiştim Şimdi bakıyorumda Next Firması bile KAON cu oldu daha ne diyelim.

Hiç bir zaman kaliteli ürünün önü kesilmez er yada geç herkes doğru yolu bulacaklardır.

Halbukı Next Receiverler pıyasada eşi benzeri olmayan bir numara gösterilirken pazar payıda yüksekken neden artık KAON firmasına fason ürün yaptırıyor çünkü kalite KAON da var ondan.

Şu anda Next firmasının sattığı NextStar 7600 SKY modelide KAON'a yaptırıyor bunu da unutmamak lazım marka ile fason üretimler her zaman farklilik gösterir.

Türkiyede KAON a fason yaptıran bir sürü firma var Sunny, Next, Ora, Digiçağ ve bir kaçtane daha çünkü kaliteyi KAON da olduğunu keşfettiler

Anlayacağınız kalitenin onunde durulmaz

işte resimleri

XTREME
http://www.uzaysat.com/upload/muttafi/muttafi_xtreme.jpg
Kaon firmasının kendi adına Türkiyeye gönderdiği Xtreme Receiver

NEXT
http://www.uzaysat.com/upload/muttafi/muttafi_next2005.jpg
Next firması kaon firmasına fason yaptırdığı Receiver Next 2005 DCI hayırlı olsun diyelim.

GeZeGeN
20-Eylül-2004, 18:59
bu eski forumda idi oradan taşıdım yanı yeni konu değil.

hasananlas
21-Eylül-2004, 09:23
muttafı usta ben kaon alacam ama hala hangi modelini alacam bilemedim kvr 1000 haricinde en iyi modeli hangisi bunların

GeZeGeN
21-Eylül-2004, 10:29
Kaonlarda tümü aynı kalitededir ama biri FTA kart sız hiç bir şey takılmaz ama emu yazılım ile şifreleri çözüyor

diğeri modül girişli yine emu ile şifreleri çözer ama modül takmak istediğinde modül takabilirsin

bir diğeri hem modül girişli hemde içinde MR modül var www.uzaysat.com adresindede kampanya var 175$ dıyor bence 140$ modül girişli alacağına 35$ farka verip modül gömülü tavsiye ederim 35$ MR modül almış oluyorsun.

birde sky modül içinde olan bununda özelliği USB çıkışı ile bilgisayarda kayıtmak.

hasananlas
21-Eylül-2004, 11:50
o zaman en iyisi sky modullu olanı almak usb cıkıslı ben zaten bilgisayardan izliyorum

GeZeGeN
21-Eylül-2004, 12:00
olabilir doğru seçim.

hasananlas
21-Eylül-2004, 14:21
peki usta bunu konyada kim satıyor biliyormusun nasıl öğrenebiliriz

GeZeGeN
21-Eylül-2004, 14:35
Konyada kim satar bilmiyorum ama www.uzaysat.com adresine sipariş verebilirsin kargo ile gönderiyorlar.