Tam Versiyonu Görüntüle : [Araçlar] Kaon ve Kaon bordlu cihazlar için resimli arka fon yükleme
IBOWARE
30-Nisan-2005, 20:27
Arka plan yüklemek için her şey ayrıntılı bir şekilde bu dosyada resimli bir şekilde anlatılıyor.
katmir
12-Mayıs-2005, 16:41
radyo fonunu yükleme aracını nereden indire biliriz.
GeZeGeN
12-Mayıs-2005, 17:26
kaon topğinde var
ara
ersat
13-Mayıs-2005, 10:35
KAon cihaza her arka fon yüklemeye çalışmamda
open a valid image...
maximum size for this firmware it's...
12294Bytes
Gibi bir uyarı veriyor
Yradımcı olursan memnun olurum..
GeZeGeN
13-Mayıs-2005, 14:55
Bundan "12294Bytes" küçük olmalı diyor yüklediğiniz resim
yxsdf
13-Mayıs-2005, 15:11
ustam bu radyo dosyasını büyütmenin yolu yok mu? mesela en az 12294 byte yazan bir yazılıma 20 kb lık bir arka fon ekleme şansımız varmı değişik yollarla...
IBOWARE
13-Mayıs-2005, 15:40
malesef yok ama o resmi keserek veya çözünürlüğünü düşürerek küçültebilirsin
katmir
19-Mayıs-2005, 11:24
gezegen kardeşim radyo fonu yükleme aracını bi türlü bulamıyorum kaon topğinde var demişsin araştırdım bi türlü yakalayamadım açıklık getiripte yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler.
katmir
19-Mayıs-2005, 11:41
radyo fonu yükleme talimatını okudum fakat yükleme programını bulamadım resimde gözüken radyo fonu yükleme kup programını indirmek istiyorum fakat kup programını bulamadıgım için yükleme yapamıyorım yaklaşık 40 adete yakın cihaz verdim eşe dosta hepsi benden haber bekliyor ilgilenirseniz sevinirim.
GeZeGeN
19-Mayıs-2005, 17:58
KAON CHD 3.0 (http://www.uzayforum.com/uploadlar/KaonCDH_3.0.zip)
GeZeGeN
19-Mayıs-2005, 17:59
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=636
ondergunes
26-Mayıs-2005, 13:04
gezegen usta ben de KaonCDH_4.0 var nereden verebilirim??
emrebey
27-Mayıs-2005, 21:32
http://********
ADRESİNDEN "KAON CDH V.4.0" İNDİREBİLİRSİNİZ...
GeZeGeN
28-Mayıs-2005, 09:01
Bak yukarıda link verdim orada var niye bakmıyorsunuz anlamadım KAON CHD 3.0 (http://www.uzayforum.com/uploadlar/KaonCDH_3.0.zip)
GeZeGeN
28-Mayıs-2005, 09:02
3,0 ve 4,0 aynı değişen pek bişe yok
mcantekin
21-Temmuz-2005, 23:52
arkadas1m size nas1l yapt1g1m1 aç1k bir sekilde anlatt1m.olmasayd1 osekilde yazmazd1m ama siz bir yerde hata yap1yorsunuz yaz1m1 iyice okuyun....
10-hatta 9 kb ye kadar resim yapabilirsiniz...tabii video mach program1 laz1m buras1 paylas1m formu ve siz iyi bir arkadasa benziyorsunuz . size sonuna kadar yard1mc1 olmaya haz1r1m.baz1lar1 bir sey yap1yor hava civa dan yanlar1na var1lm1yor.nolur paylassan!amma illaki ben diyor.....ve su an son yaz1l1m1 yükledim ve istedigim yeni fonludur bilginize ....daha da olmazsa bana fon resmini gönder h w yi söyle halledivereyim olurmu......
Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Kaon CDH (4,7) açıyorum Radiac Tools tıklayınca yeni pencerede Radiac UnPack v3,9 diye bir program açılıyor. Trasteos a yapıştırdığım dosyayı seçiyorum ve Generar Fichero en Claro tıkladığımda dosya açılrdı ve yeni oluşan enclaro.bin dosyasında işlem yapabilirdik eskiden Ama en son yazılım açılmıyor. "Generar Fichero generado con exito" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tek seçenek olan tamamı tıklıyorum ve salir deyip çıkıyorum. Tekrar kaonCDH den Load Firmware deyip açılmış olması gereken enclaro.bin dosyasını tıkladığımda "ERROR: This file has an inferior....." diye bir hata mesajı veriyor. Yine tek seçenek olan tamamı tıklayıp image radio bölümüne geçiyorum. Viev original image yi tıklayınca the picture is missing hata mesajı çıkıyor. Patch image dediğimde ise hiç bir şey olmuyor sadece Kaon CDH nin arka fon önizleme penceresinde windows media logosu çıkıyor. Her zaman yaptığımız işlem böyleydi şimdi olmuyor. Acaba neresinde yanlış yaptım.
GeZeGeN
22-Temmuz-2005, 09:19
son yazılımlar tip3 formatında radiac ile açamazsınız
mcantekin
22-Temmuz-2005, 11:47
Nasıl açarız ustam, tek yol cihazdan geri almak mı? Flaşı okutarak. Yoksa bunu basit yolla açmak içinde bir program varmı.
GeZeGeN
22-Temmuz-2005, 18:43
ewet okutarak
skap
22-Temmuz-2005, 22:46
Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Kaon CDH (4,7) açıyorum Radiac Tools tıklayınca yeni pencerede Radiac UnPack v3,9 diye bir program açılıyor. Trasteos a yapıştırdığım dosyayı seçiyorum ve Generar Fichero en Claro tıkladığımda dosya açılrdı ve yeni oluşan enclaro.bin dosyasında işlem yapabilirdik eskiden Ama en son yazılım açılmıyor. "Generar Fichero generado con exito" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tek seçenek olan tamamı tıklıyorum ve salir deyip çıkıyorum. Tekrar kaonCDH den Load Firmware deyip açılmış olması gereken enclaro.bin dosyasını tıkladığımda "ERROR: This file has an inferior....." diye bir hata mesajı veriyor. Yine tek seçenek olan tamamı tıklayıp image radio bölümüne geçiyorum. Viev original image yi tıklayınca the picture is missing hata mesajı çıkıyor. Patch image dediğimde ise hiç bir şey olmuyor sadece Kaon CDH nin arka fon önizleme penceresinde windows media logosu çıkıyor. Her zaman yaptığımız işlem böyleydi şimdi olmuyor. Acaba neresinde yanlış yaptım.
arkadas1m lütfen iyi uygula senin için ususi program indirdim ve bire bir uyguluyorum
radiac tools a t1klay1nca ç1kan sayfayada tamama bas ç1kan sayfada konum yazan korsür e t1kla aç yazan yerin hemen alt1nda.oradan trasteos dosyas1n1 bul (sen orada hata yap1yorsun)sonra asag1da dosya ad1 yazan yere gel yaz1 varsa sil klavyede rakamlar1n üsünde * isareti var dosya yazan yere * yaz aç a bas o zaman trasteos taki yaz1l1m1 göreceksin onu seç hemen radiac tools un alt1ndaki (patchs tusuna) bas sonra load firmwareye tekrar ç1kan yaz1l1m1 seç bu arada chd 4,7 yi hiç kapama sonra( image radio) ya bas sonra (wiew available images) bas kars1na fotos klasörü ç1kar oradan arka fon seç sonra (Patch image ) ye bas 12294 byt. ten küçük bir fon seç ve yüklendigini gör......tamam..............hadi kolay gelsin...sonucu bildir korkma baz1 arkadaslar !!! gibi f1rça atmam tekrar izah ederim......
mcantekin
23-Temmuz-2005, 00:07
12294 byte alan veren zaten gezegen ustanın manzara fonlu olarak verdiği yazılım. Onlarda zaten değişiklik yapabiliyorum esas sorun orjinal fonlu yazılımlarda. Orjinal fonlu yazılımların açılabilmesi için cihaz falaşından dan tekrar okutulması gerekiyormuş. Gezegen ustada yazılımların tip3 formatında olup radiacla açılamayacağını yazdığına göre anladığım kadarıyla o 12294 byt yer olan manzaralı fonu olanlarda bu şekilde yapılmış.
O şekilde flashdan okunmuş gerekli dosyayıda @yxsdf arkadaşımız gönderdi şimdilik sorun halloldu.
Forumlarda epeydir gezinirim genelde aynen senin gibi yardımlaşma ruhuyla karşılaştım arkadaşım. Öyle elinde fırçasıyla gezenlerede taviz vermemeye çalışırım kardeş merak etme. Önemli olan araştırma yaparken doğru forumu ve doğru adamı bulabilmekte. Şimdiye kadar genelde iyilerle karşılaştım ve çok yardım gördüm. Hiçbirşey bilzmezken çok şeyler öğrendim buralarda. Öğrenmeyede devam ediyorum. Umarım bundan sonrada yardımlaşmayı seven arkadaşlara karşılaşırım.
ÖMER19
23-Temmuz-2005, 08:56
emeği geçenlerin eline sağlık
elrond
23-Temmuz-2005, 12:32
Arkadaşlar bu arka fon yükleme aracında resim boyut sınırı var bildiğiniz gibi bunun çözümü kolay be resim proğramıyla iş biter hadi kolay gelsin.....
crazy_584
23-Temmuz-2005, 13:22
arkadas1m lütfen iyi uygula senin için ususi program indirdim ve bire bir uyguluyorum
radiac tools a t1klay1nca ç1kan sayfayada tamama bas ç1kan sayfada konum yazan korsür e t1kla aç yazan yerin hemen alt1nda.oradan trasteos dosyas1n1 bul (sen orada hata yap1yorsun)sonra asag1da dosya ad1 yazan yere gel yaz1 varsa sil klavyede rakamlar1n üsünde * isareti var dosya yazan yere * yaz aç a bas o zaman trasteos taki yaz1l1m1 göreceksin onu seç hemen radiac tools un alt1ndaki (patchs tusuna) bas sonra load firmwareye tekrar ç1kan yaz1l1m1 seç bu arada chd 4,7 yi hiç kapama sonra( image radio) ya bas sonra (wiew available images) bas kars1na fotos klasörü ç1kar oradan arka fon seç sonra (Patch image ) ye bas 12294 byt. ten küçük bir fon seç ve yüklendigini gör......tamam..............hadi kolay gelsin...sonucu bildir korkma baz1 arkadaslar !!! gibi f1rça atmam tekrar izah ederim......
GeZeGeN
23-Temmuz-2005, 19:17
Son yayınladığım kaon manzara resimli yazılım sıkıştırılmamışdır açmanıza gerek yok
levoline
24-Temmuz-2005, 11:47
arkadaşlar selam
ben bütün uygulamaları yaptım fakat treastos klasöründekki
bin dosyasını yükledim receiverde . olarak çıktı acaba hangisini yükleyeceğim
en son hangi işlemi yapacağımyardımcı olursanız sevinirim
cihaz gm 7400cim 1203a5
24-Temmuz-2005, 11:49
ayrıca video mach 3.2.0 versiyonun crack ını nerede bulacağım
24-Temmuz-2005, 13:16
sory
13.41.6d (white kup230 -engineer mode and supervizer mode)==> uncomperesing 4% =>file !!!!!
pvr
my boot 5.1.6 & 6.1.8v1 tested fail too !!!
80mg HDD
help me ???
afshin reciver
24-Temmuz-2005, 17:59
tanks freands
KUP300 == no problem
tanks tanks
GeZeGeN
25-Temmuz-2005, 08:55
software type3 for Up300 with upload
monelge
25-Temmuz-2005, 10:30
yaw ben de yeni model kaon yazılımı yükledim up 300 ile eskiden fonu değiştiriyordum şidi değiştiremiyorum nasol değiştrebilirim?
GeZeGeN
26-Temmuz-2005, 09:12
değişen bir şey yok eskiden nasıl yapıyordunsa aynısını yap
mezler
28-Temmuz-2005, 15:43
Arka plan yüklemek için her şey ayrıntılı bir şekilde bu dosyada resimli bir şekilde anlatılıyor.teşekler gönen
mezler
28-Temmuz-2005, 15:43
teşekkürler gönenli
IBOWARE
28-Temmuz-2005, 18:27
göneneli olan kim
mezler
29-Temmuz-2005, 23:28
mezler gönenli .....................
paktas
30-Ağustos-2005, 05:24
bu link çalışmıyor sayfaya erişilemiyor
dijan
05-Eylül-2005, 16:41
dikkat kaon chd 4.0 viruslu
caninzares
30-Eylül-2005, 11:43
arkadaşlar kaon arka fonu çeirirken problem yok ama kaon cdh programında bi türlü programı çalıştıramadım hazırlanan arka fonu çevirmiyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim ...
firozat
17-Kasım-2005, 13:33
yaw arka fon yükleme programı nerdeeeeee???
ERKAN ER
18-Kasım-2005, 14:19
arka fon degelini yüklemek iştiyorsan orjinal emu yükle alan 25kb a kadar büyüyor ondan kiliyüke resimi ok
ERKAN ER
18-Kasım-2005, 14:19
arka fon degelini yüklemek iştiyorsan orjinal emu yükle alan 25kb a kadar büyüyor ondan kiliyüke resimi ok
digiplus
18-Kasım-2005, 19:29
gezegen hocam verdiğin link çalışmıyor.....
GeZeGeN
19-Kasım-2005, 09:47
herkes oradan alıyor ama bazen bende indiremiyorum asıl sitedir anlamadım
firozat
20-Kasım-2005, 11:40
rica etsem biri su arka fon yüklemenin çalışan bir linkini verebilirmi
GeZeGeN
20-Kasım-2005, 13:00
yukarıda google arama yerinden ara
sibirya_ku
17-Eylül-2006, 18:22
bu gün corum osmancık,ta bir televizyoncu kaon battı parca bulamazsın bozulsa demiş focus yeşil etiket kullanan bir müşteriye bende o adama iftira atıyor dedim üretim durmuş olabilir ama ksc serisinin dönüşüm olur yanİ parca lar oluyormuş sunny 7010 +7011 ve ksc serilerine dedim
onun icinmi kaon kullanıcılarına günlük softcam geliyor focus,lar elle yazıyor tüm gelen keyleri dedim iftira atan televizyoncuda kaon ve sunny ve finest bayii tu..n bu..k ekemegini yedigi cihaz camur atmış nankör
saygılaR
CÜnki adama yeşil etiket yazılımı gelmeseydi cw li kaon verecekti
fabrikatya ayırttım sana bir tane ksc demiş fabrika türkiyedemide ::D:D:
disbiretör türkiyede
sibirya_ku
17-Eylül-2006, 18:28
ksc camur atan televizyoncu tu..n oku burayı
daha cok ben bunları koyuyorum iyi bak
H/W: 12.01.A5
2M8M 4053 No Micom
Kaon KSC 370/ 570
Kaon KSC 511
Kaon KSC 570 CX
Xtreme XSC 550/ 520
Digiline EK-60040 DCI
Hemco GT-60030 DCI
Houston BM-8200 CI
(Stream System)
Streamsystem BM-8300CI
Digiquest 8000 SCI
KSC 560
Manhattan Plaza 3300 CI
Sunny AT 7010 DCI
Sunny AT 7011 DCI
Digicag AT 6010 DCI
Ora AT 5010 DCI
GoldMaster Sat-7300 CI
Onwa X5-CI
Echosat Haifa 9800
Next YE-2005 DCI
Especta ES-2000 S
SAB S-8010 DCI
SAB S-8015 DCI
Nextvision NV-8050 DCI
Sunny AT-8000 CI
AT-7012 DCI
sibirya_ku
17-Eylül-2006, 18:29
VideoMach ile Arkaplan Hazırlama
Program kendi alanında çok başarılı. Program sayesinde birçok resim formatı dönüşümü yapılabiliyor. Onu diğer programlardan ayıran özelliği ise jpg-bmp vs.deki birçok formatta resim dosyasını Mpeg'e çevirebiliyor. Bu şu demek; örneğin digital bir uydu alıcınız var ve arka planına resim atmak istiyorsunuz(örnek Sunny), mpeg hariç hiçbir formatı desteklemez uydu alıcıları. Bu açıdan bu programa ihtiyaç duyulur. Ama programın özellikleri bununla da bitmiyor bir çok efekt verme ve avi dahil birçok format arasında dönüşüm yapabiliyor.
Ben anlatımı v.2.3.4'e göre yaptım ama farketmez. Çünkü yeni versiyonda da yapmanız gerekenler aynı şeyler..:
Programı kurduktan sonra aşağıdaki resme bakarak numaralandırılmış maddelere göre işlemleri uygulayın.: (1) Klasör simgesine tıklayın ve resminizi seçin. (2) Açılan pencereyi AÇ tuşunu seçerek kapatın. http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MDAFKWLudUiLxuQtiWsoChgZSsRjENYo jlrF-lZWEtQqmsdxXehfsKFzYwKCRc1DmaMOeZrIcwYC1f6xpd2GJjB pAqhcrilyCw33jNHZNhKGg
Resimdeki (1)Disket simgeli düğmeye tıklayın. (2) Açılan pencereden Video only seçeneğini seçin ve (3) bu filmi kaydedeceğiniz yeri seçip bir isim verin, Format tipinden de MPEG türünü seçin. (4) OK tuşuna tıklayıp pencereyi kapatın. (5) işaretli şimşek tuşuna tıklayarak klibinizi oluşturun. http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MAhzC7OOFTNgKgXHf4kUZsgsCdjQTiwd MDILKeam2O1mlY1qgFZ3pAp9042QTiDyORA8OMScnavrvy_1xe RbhWKkrQZ1e_SoCdcxlpvW9_CYg
Hepsi bu kadar.
sibirya_ku
17-Eylül-2006, 18:30
gelelim Kaon CDH ile Arkaplan Resmini Yazılıma Ekleme ve Cihaza Yüklenmesine
Öncelikle arkaplan kullanmak istediğiniz resim dosyasını (.jpg, .bmp, .gif) VideoMach programı ile sessiz (audio) bir video klibi *.mpg olarak düzenlemeniz lazım.
Kendi arkaplan resimli video klibinizi oluşturduktan sonra receiver'ınıza uygun yeni yazılımı forumdan indirdikten sonra zip.li dosyadan *.bin uzantılı yazılımı Program Files'da bulunan Kaon CDH içindeki Trasteos klasörü içine kopyalayın.
Sonra Kaon CDH programını açın.
Load Firm Ware bölümünü tıklayıp "Trasteos" içinde ki yazılımı seçin.
Load Firm Ware bölümü üstünde yazılımı görmeniz gerekli.http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MBs6IfePBTYCVodumb23dqTQSZnWhU2Y YRHZQbSnZzui62Faj_8CYZrL3NuGG4AIaGYqVfpIBbfsJzWFbl ox5yOfXn394Uy41HHhrL7idVkuQ
Sonra Image radio paneline geçin. http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MDYpwxn5DkGMnEUtu7jzwT6x4j9OyVjz efhBlaLP9LXeSk8Jj2t1XSmRoxncB86M2Ywy7zYoNYTHDmrDgv y7A-1TmdSq_DC4gxTBr6dqK0UCA burda ayzlım,ın içine koyuyor rwesimi mpg olarak arkadaşlar
Patch image'i tıklayıp oluşturduğunuz yada örnek resimlerden birini seçin. Burda önce bilgi penceresi görüntülenecektir. Burdan max. ne kadar byte ekleyebileceğinizi anlarsınız. (3) madde de dosya durumu hakkında bilgi verilir ve (4) maddesinde de yükleme işleminin durumu görüntülenir. Resim yüklenecek ve önizleme penceresinde görüntülenecek. Artık (5) maddedeki KUP düğmesine tıklayın ve Yükleme programını çalıştırın.
(1) resimdeki yere fare ile tıklayıp boşluk (spacebar) tuşuna basarsanız Engineer moduna germiş olursunuz. (2)Burdan yüklenecek dosyayı seçin. O zaman "Trasteos" (3) klasörüne bakarsanız "firm_mod.bin" dosyasının oluşturulduğunu görürsünüz(4). http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MBtmVz5fKMbMi4zyjZg-HyohkiVeNsTBHFUdLYbThhycSu6z3y_n2eCkyqUO_FZvvqakQd d7j89q8ajxSLXXtHrEPnfUQWZVL-_umwSXw5J4g
Kaon CDH içinden KUP düğmesine tıklayarak KUP 230 ile Trasteos içinde ki "firm mod.bin" dosyasını cihaza bilinen yönergelere göre Engineer Modu'nda yükleyin. (1) Doğru COM bağlantısını seçin ve cihazınızı arka düğmeden kapatın, rs232 kablonuzu takın. (2) Başlamadan önce yükleyeceğiniz yazılımın bilgilerinin cihazınıza uygun olduğunu kontrol edin. (4) Hazır olunca cihazı arka düğmeden açın ve yüklemeyi başlatın.http://storage.msn.com/x1p-TokhQFOFWdRuWgLwWznoa-axiviMDxgyp_I6f8H9MCsG6jhlUOuNXhACOPX5_EiM7M3mIE4L EyHuXz2cLhfS-29-CXl79J_SwAkzpywbPubA5juRGTm_ZSKgACk50Xq0DdUhql4IQd yTcU365eqLA
İşlem Tamamdır... Eğer yeni bir yazılım ile birleştirip attıysanız TV açıldığında yine cihazın key menüsüne girerek Load Default işlemini yapmayı unutmayın. Radio dinlemeye baktığınızda resminizi görebilirsiniz...Eğer hala yapamıyorsanız hiç uğraşmayın demek ki çok acemisiniz ve makinenizin flash'ını yakabilirsiniz..!!!
Herkese kolay gelsin...
paktas
01-Kasım-2006, 23:05
bide kaon cdh programını bulabilsek bu yazdıklarını yapıcaz :))
GeZeGeN
02-Kasım-2006, 09:59
Kaon yükleme araçlarında dün yükledim alabilirsin imzamda ikinci link tıkla
paktas
03-Kasım-2006, 11:44
saol üstad çok teşekkür ederim aldım ve kurdum. çalıştırdım swrider ile cihazdaki programı geri aldım ve load firmware ile bu programı açtım. image radio bölümünde original image bölümüne girdim ve orjinal resmi gördüm daha sonra patchi mage butonuna basarak hazırladıgım resmi yükledim. kaon cdh programını kapattım. kup 230 u çalıştırdım ve program files klasöründeki kaonchd klasörünün altında oluşan FİRM_MOD.BİN DOSYASINI CİHAZIMA GERİ YÜKLEDİM. radiyo fonu değişmiş olduğunu gördüm. merak ettiğim şu.cihaza başka bir bin dosyası yüklemem gerektiğinde bu fon değişecekmi. evet yada hayır demen yeterli birde anlattığım aşamalarda hatam varsa ikazını bekliyorum. teşekkür ederim
GeZeGeN
03-Kasım-2006, 21:17
evet başka yazılım yüklediğinde yükleyeceğin yazılımın içinde radyo resmi olarak ne varsa o görülecek
paktas
03-Kasım-2006, 23:43
ok saol zaten 13.42.65 e yazılım falan geleceği yok uzun süre idare eder:))))
kendine iyi bak sen bu sitede süpersin.senin gibiler olmasa kaonda uzaklaşacam.sayenizde kaoncuyuz. :)))
GeZeGeN
04-Kasım-2006, 16:14
Sende sağol
Resmin hazır dursun kaybetme yükleyeceğin yazılıma pach edersin
Gezegen kardesim,radyo fonu icin birakmis oldugun,zip yani KAON CHD4.9 Programini buldum, ancak video mach programi yok yani resmi hazirlamak icin foruma birakirsan mn.olurum selamlar
GeZeGeN
28-Ekim-2007, 21:13
http://usuarios.lycos.es/kaonweb/download.php?lng=en
hepsi burada
Birakmis oldugunuz sitede,programlar calismiyor,yani aldigim zipler acilmiyor,sanirim hatali,ne yapmam lazim tekrar selamlar.
GeZeGeN
29-Ekim-2007, 10:48
elde program yok burada ne varsa tekrar indir dene indirmede sorun olabilir
Gezegen ve bu konuda bilgisi olan arkadaslar,kaon chd4.9 ve VideoMach programi aldim,resimli anlatimin tam aynisini yaptim ,fakat rodyo fonunu yuklerken image is missing yazisi cikiyor, acikcasi bir turlu arka fon resmini yukleyemedim,hata nereden kaynaklaniyor bu konuda bilgi verirseniz mn.olurum,simdiden tsk.ler selamlar.
GeZeGeN
01-Kasım-2007, 21:15
yaptığın arka fon resmin boyutu yazılımın içinde olan arka fon resmin boyutundan küçük olmalı
Gezegen arkadasim,yeni yuklemis oldugum yazilimda radyo arka fonu hic yok,onun icin yapmak istiyorum,kaonun 12.01.a5 olan auto yazilim yukledim kaon team oldu.acikcasi radyoda ekran siyah duruyor,herhangi bir resim olabilir veya forumdaki gormus oldugun galatasaray avatarim seklide yuklemek istiyorum,durum bundan ibaret ,selamlar.
GeZeGeN
02-Kasım-2007, 22:00
bu programlar orijinal programlar değil derme çatma programlar bu programlar bir arka fon resmi olacakki onun yerine sen istediğiniz var olan boyutten küçük boyutlu arka fon resim yükleyebilirsin yani bu program bazi standartları arıyor hiç resim olmadan resim yükleyemez hiç resim olmadan bir yana var olan resim aynı veya biraz büyük boyutlu bile yükleyemiyor yani resim yeri genişletemiyor
Gezegen arkadasim,yani bu yazilima resim yukleyemiyecegimi soyluyorsun,tsk.lerimle selamlar diliyorum.
GeZeGeN
03-Kasım-2007, 14:30
hiç resim yoksa olmaz diye biliyorum ama siyah resim olabilir onu grmek için resim yükleme programında yazılımı seçtiğinde yazılımın içindeki resmi ve resmin boyutunu gösteriyor bakabilirsin
Sen hangi yazılım için diyorsun link ver hele
KAON ( 12.01.A5.16.00.A1.16.80.91) CIHAZLARA YUKLENEBÿLÿR TÜRKÇE Olarak yaziyor,yazilim yuklendigimde , Receverde model kaon team H/W olarak VFF.00.FF Olarak belirleniyor,auto yazilim bu,eski yukledigim kaonlardan menusu de degisik yazilim.selamlar
GeZeGeN
04-Kasım-2007, 11:54
artık kaon yeni yazılım yapmadığı için gelen geçen kafasına göre yazılım editliyor sorunlar olabilir
Resim yükleme programına açılmış 1024kb yazılımın radyo arkafonu görebilirsiniz 500-600 kb cıvarında olan yazılımlar olmaz açmak gerekiyor 1024kb olanlar açılmış yazılımdır.
Kaon araçlarında SW Reader programı var Receiverden yazılımı okur o zaman 1024kb açılmış yazılım olur
Gezegen,oncelikle bilgilerin icin cok tsk.ler,artik bu yazilimi boyle kullanayim,ileride auto baska bir guzel biryazilim cikar ise onu yuklerim,ayrica BM-8300CI_HW-12.01.A5_Fech-070830_EMU-5.8.189_CA-2.2.3s_Plus yazilimi var ,bu yazilim nasil,bu konuda bilgin varmi,sanirim bu yazilim steram yazilim herhalde,selamlar,basari dileklerimle.
GeZeGeN
05-Kasım-2007, 09:17
bu yazılım diye birşey yok 12.01.A5 kaonun yazılımlardan bir tanesi önemli olan kaon tarafından güncellenmesi ama maalesef kaon artık güncellemiyor
yazilimlarin farkli menu dizayini ve auto olanlari oldugu icin sormustum,tabi ki bu konuda siz daha tercubelisiniz,ancak 12.01.a5 olan yazilimda farkli menu iyi olmayanlarida gordum,tsk.lerimle selamlar..
aprigold
10-Kasım-2007, 13:41
:mikro::mikro:Ya yeter uğraştın... Bitti artık bu tür cihazlar. Kurcalama otur, ne gösteriyorsa seyret. Eğer tek eğlencen bu ise al bi sharing li cihaz kafan rahat etsin... :futbol:
Oylede aprigold atmis oldugum yazilimda tps,ab sat, auto,yeni cikan bir yazilim var sanirim premirelerde auto yazilim var ondan arastiriyorum,yine de bilgilerin icin cok sagolasin,desene artik dreambox alma zamani geldi,ama paraciklar nerede
GeZeGeN
10-Kasım-2007, 20:25
herkesin ortak derdi para para para :)