Tam Versiyonu Görüntüle : next 8000 yardım
hasananlas
15-Eylül-2004, 09:16
arkadaslar next8000 arkasında normal anten girişi var burdan çatıya bir normal t anten diktigimiz zaman yayınları alabilirmiyiz bizim apartmanda ortak anten var anten girişinden bir kablo ile ricivera aktardım ama bir yayın gelmedi nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
GeZeGeN
15-Eylül-2004, 15:32
Receiverden TV ye ne ile bağlı eğer o anten çıkışından RF ile alıyorsan uydudan alamadığın yayını almak istediğinde lokal anteni oraya takıp uydu yayını ile birlikte TV ye gitmesini sağlar yada scart kullanıyorsan orası ile işin olmaz anten fişi direk TV ye tak.
müdür
15-Eylül-2004, 22:09
ya da, bu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamasak da mı saklasak. :wink:
hasananlas
16-Eylül-2004, 10:27
müdürüm anlatamadım herhalde çatı antenindeki yayınları almak için nexttin bir anten girişi var buraya taktığımız zaman yayınları görebilirmiyiz ben takıyorum yayın alamıyorum ricivera takacam televizyona değil ben bilgisayardan izliyorum
müdür
17-Eylül-2004, 13:52
müdürüm anlatamadım herhalde çatı antenindeki yayınları almak için nexttin bir anten girişi var buraya taktığımız zaman yayınları görebilirmiyiz ben takıyorum yayın alamıyorum ricivera takacam televizyona değil ben bilgisayardan izliyorum
hasananlas, muttafı'nın anlatımı bana biraz karışık geldi de ona laf attım ben. yanlış anlama oldu. özür.
konu hakkında da bilgi sahibi değilim, yardım edemiyorum.
hasananlas
18-Eylül-2004, 10:42
tamam müdürüm sıkma sen canını ama bu konuda bana yardımcı olacak yokmu
müdür
18-Eylül-2004, 21:17
sağol. artık sıkmıyorum. :wink:
hasananlas
20-Eylül-2004, 11:20
yalnız bana yardımcı olacak bir kişi bile yok formda
GeZeGeN
20-Eylül-2004, 18:47
receiveri TV ye scart ile kullanıyorsan anten fişi receivere takman gerekmıyor direk tv ye takman gerekıyor yok RF kablo yanı anten kablo ile receivere bağlı ise anten fişi receivere takman gerekıyor bunların dışında kullanılmaz anten fişi receivere takmak bir şey ifade etmez
ne bileyim cevabımı beğenmeyenler doğru cevabı verırdedim ama vermediler.