Tam Versiyonu Görüntüle : digix yükleme hatalarıyla ilgili
euphoria
09-Eylül-2004, 17:30
diyelim ki digix bir cihaza yada herhangibi kaon cihaza yazılım atarken yanlış bi yazlım attık ve cihazda açılırken sadece loaderın versiyonu yazılı kaldı. yani özetle yazlım yükleme hatası yaptık ve cihaz açılmıyor. bu durumda ne yapmalıyız? :shock: ahanda size soru :lol:
GeZeGeN
09-Eylül-2004, 18:03
ahanda yanlış soru olmayan bir şeye yorum yapılırmı hele bir hata olsun ondan sonra şimdi nedersek yalan olur
Neyse gene bir şeyler anlatmaya çalışayım
kaonlarda istesenizde yanlış yazılım atamazsınız ama eğer yazılımda bir sorun varsa flsh dedikleri kanatlanır uçar gider ondan sonra nereye gittin flash diye gazetelere ılan verırsın böyle bir durumda ekranda loader versiyon değil " . " nokta görülür
yanlız yazılım yüklemek için özel kup ile süpervisor veya enginermod kodları girerek istediğin yazılım yüklersin ondan sonrada ilk gelen çöpçüye verirsin.
ahanda sana cevap
bıraz takıldım kusura bakma sen samını yaklaştın bende resmi olmayım dedim.
euphoria
10-Eylül-2004, 09:21
ee o saman niye bu modları komuşlar yaw! bak şimcik biri kalkmış magicli digix 511 modeline baştan yanlış bir yazılım yüklemiş. modeli olmuş mu sana RİCKSON! o da neyse işte. bende düzeltiim diye buradan aldığım digixin 911u magicli emulu yazılımını atiim dedim. amma velakin yükleme programı model mismatch deyip yüklemedi. ee napalım didik supervizör olup bu işi halledelim dedik. ama noldu şimdi alet açılmaz oldu. küstü. loader versiyonuna kadar gelip orada kalıyor. işin özü budur hocam. ellerinizden öper izmirden slmlar ederim :P
GeZeGeN
07-Ocak-2005, 13:36
Bu magic Receivere 112 loaderi yükle sonra kup230 engineer ile normal yazılım yükle sonra yine kup 230 engineer ile EMU yazılım yükle sorun çözülecektir geç oldu ama temiz oldu