PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : öneri ve soru

3306922
30-Mart-2005, 09:48
işte sizden bir istegim: akşam xxl seyrediyorum ve kanalı degiştirmeden cihazı kapatıp yatıyorum ama odane sabah hane halkı benden önce kalkmış ve uyduyu açmış ..böyle durumlar için cihaz kapanıp trkrar açıldıgında belli bir kanaldan başlamalı bence ki benim emektarda bile vardı yazılım yapan arkadaşlardan ricamdır.. ayrıca 511z 12 c1 a5 ile tatlıses tv yi seyredemezken 16 00 a1 ile aynı canakla aynı dakikalarda ve aynı frekans ve pid bilgileriyle catır catır seyrediyorum dün arkadaşın makinasına program attıktan sonra farkettim ki ona sunny yazılımı atmıştım..bendeki kaon yazılımıdır bu fark yazılımdanmı yoksa tunerdenmi
<!-- / message --><!-- edit note -->

apricot
30-Mart-2005, 17:07
cihaz bilgilerini yaz
birde en son hangi yazılımı kullanıyorsun
kaon son yazılımda favorit 1 gizli kanalları içerir ve şifre ister.
Senin istemediğin kanal nerede kayıtlı.

GeZeGeN
30-Mart-2005, 17:24
kusura bakmayın birşey anlamdım
anlaşılır yazarsanız soruyu anlar biliyorsam cevaplarım

RegdaR
30-Mart-2005, 23:29
akşam xxl seyrediyorum ve kanalı degiştirmeden cihazı kapatıp yatıyorum ama odane sabah hane halkı benden önce kalkmış ve uyduyu açmış ..böyle durumlar için cihaz kapanıp trkrar açıldıgında belli bir kanaldan başlamalı bence ki benim emektarda bile vardı yazılım yapan arkadaşlardan ricamdır..

Yeni yazilimda Favori 1 sifrelidir. Bu tur kanallari Favori 1'e atin. O kanali izlerken cihazi kapatirsaniz actiginizda sifre soracaktir. Ayrica Favori 1'e attiginiz kanallar genel kanal listesinde gosterilmedigi icin kanallari dolasirken de sifreyi bilmeyen birisi o kanali izleyemez. Belli bir kanalda acilmasi kisiye gore degisir. Siz boyle isterken bir baskasi en son izledigi kanaldan acilsin ister. Su anda boyle bir calisma yok.

ayrıca 511z 12 c1 a5 ile tatlıses tv yi seyredemezken 16 00 a1 ile aynı canakla aynı dakikalarda ve aynı frekans ve pid bilgileriyle catır catır seyrediyorum dün arkadaşın makinasına program attıktan sonra farkettim ki ona sunny yazılımı atmıştım..bendeki kaon yazılımıdır bu fark yazılımdanmı yoksa tunerdenmi

Bu Tp ayarlarindan olabilir. Tatlises Tv Tp'sini ekleyip tekrar kanal arattirin.

3306922
31-Mart-2005, 07:18
teşekkürler ..cihazım kaon511 z 12.c1 a5 son güncelleme 18 mart versiyon 2.00000 loader6,1,9 . güncellemem eski tarihli gözüküyor fakat enson 25 mart yazılımını attım polsat ok cihazımın özellikleri budur ..tetlıses tv transponderini silip yeniden deger atayıp tarama yaptım sonuç degişmedi ayrıca kanal geçişlerinddede çok karelenme ve çatırtı oluyor tüm baglantılarım standartlara uygun bi anormallik yok .acaba bu yeni versiyonların mı tunerleri zayıf .başlatma kanalı olarak bir ikon konur açık seçen ayrıca bi kanal seçer ordan başlar kapalı seçen son izledigi kanaldan başlar böyle bir çözüm bulunabilir tabiyki herkezin istedigi olmaz fakat benimki sadece bir öneridir ..

GeZeGeN
31-Mart-2005, 08:02
tatlises tv sinyalı geç geliyor tatlises tv nin frekansi girerek frekans üzerinde iken bekle sınyal gelsin sınyal geldikten sonra TP arama yaparsın

yada birere frekans ileri geri dene.