Tam Versiyonu Görüntüle : Cıtroen
sxcan
28-Şubat-2010, 11:28
Citroen C3 alacakların dikkatine.Ben bir hata yapıp citroen C3 picasso aldım ama arab apllaka çıkıp bana geldiğindetaahhüd birçok donanımın içinde olmadığını gördüm.Citroen alacaklar araba gelip kontrol etmeden plaka çıkartmasınlarını sağlık veririmÖzellikle donanımlara önem verenlerin çok daha dikkat etmelerini öneririm.web sayfasında yazıp,broşürde ,kullanma kılavuzunda gösterdikleri halde birçok donanım arabada yok
Adem GENÇ
28-Şubat-2010, 14:09
Geçmiş olsun arkadaşım,
Bir örnek vereyim, çok eskiden abim bana arabistandan FM mikrofonu getirdi o zamanlarda fm yayını felan yok olay çok eski çocukluğumda ve mikrofonun yanında bir adet kalem pil mevcut hatta mika ambalajında mikrofon yeri olduğu gibi yanında da pil yeri mevcut ve seneler sonra aynı fm mikrofonu karaköyde bir elektronik ürün satan dükkanda gördüm ve pil yuvasında pil yoktu pilden dolayı merak ettim sordum bu mikrofon ile pil verilmiyormu dedim adam yok pili ayrı almanız gerekiyor dedi bende niye mikrofonun yanında pil yeri var ama pili alınmış demekki pil ile beraber satılıyor dedim ama nafile adam bize pilsiz geliyor dedi
Mikrofon japon mali idi bu satıcılarda japon pili çok iyi olur düşüncesi ile içinden almışlardır diye düşünüyorum
Bizim ülkemizde ne yazıkkı bu tip hesaplar yapılıyor yanı adam bir hesap yapıyor kimse ince donanıma bakmıyor içinden bir kaç donanım çıkarırız onları ekstra satarın eğer alıcı bu donanım nerede diye sorarsa onlar ekstra ücretlidir deriz adam kabul edip alırsa araba tam fiyatına satmış oluruz der
Bu tip sorunların olmaması için tüketicilerin çok dikkatli olması gerekir ve haklarını aramaları gerekir eğer hakkımızı aramasak bunlar çoğalır ararsak eksilir.
abucan
01-Mart-2010, 12:30
Aynı donanım hataları bir arkadaşımında başına geldi oda wolkvagendi dikkat etmek lazım alıcıları fena kazıklıyorlar bu konuda çok dikkat etmek lazım...
GeZeGeN
01-Mart-2010, 14:51
geçmiş olsun, bu tip haberler yeni alacaklara ders olur ve daha dikkatlı olurlar
bacanak93
02-Mart-2010, 01:03
Herkeze gecmıs olsun umarım yenı araba alacaklar dıkkatlı olur