Tam Versiyonu Görüntüle : Turkcell 3g Wınn Rezaleti
mobasismet
11-Ocak-2010, 20:05
Kayseri´de yeni bir yapılanmaya giren Mobasis Telekomünikasyon Şirketi de Turkcell maduru oldu. Bir çok şirket gibi Mobasis çalışanları da bu kalitesiz hizmetten şikayetçi.
Tarafların bir çözüm yolu bulamaması sebebiyle olaylar Sanayi ve Ticaret Bakanlığına kadar ulaştı. Turkcell’le birlikte ortak çalışmaları bulunan Mobasis şirketi, Turkcell’in kalitesiz satış sonrası hizmetlerinden dolayı işlerinde aksaklıklar yaşandığını, bu durumdan memnun olmadıklarını ifade etti. Dünyanın ileri gelen ülkelerinin 4G teknolojisi üzerinde çalışmalar yaptığı dönemde Turkcell Kayseri çalışanlarının “sorumsuzluk” örneği göstermeleri, firmanın itibarını derinden sarstı. 3G teknolojisine büyük miktarlarda yatırımlar yapılmasına rağmen kalitesiz hizmet verilmesinin kendilerini zor duruma düşürdüğünü belirten Mobasis, Turkcell’in bu hatasını kınadı.
Turkcell’den alınan 3G modemlerin faturalarının ödendiği halde kullanıma bir türlü açılmaması sinirlerin gerilmesine sebep oldu. Yapılan haksızlığı belgeleriyle birlikte Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’yla birlikte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na ileten Mobasis şirketi yetkilileri piyasada alternatifleri bulunan bir firmanın bu tür hatalar yapmasının trajikomik durumlara yol açtığını belirtti.
GeZeGeN
11-Ocak-2010, 21:08
Desenize reklamdaki gibi değil Turkcell arka planı
bacanak93
11-Ocak-2010, 23:30
orasi turkiye neyapsa normal hazir olan teknolojiyi bile kullanamiyorur yapmayi birak
GeZeGeN
12-Ocak-2010, 15:58
Evet ama neden böyle? kimse hakkını aramadığı için böyle
bacanak93
12-Ocak-2010, 16:40
hakkini arasan ne iki gunsonra bizde aynisini yapmiyormuyuz herisimiz ayniyiz yeter ki azbir cikarimiz olsun milletcce acyibiz bence
GeZeGeN
12-Ocak-2010, 21:21
işte satıcı derki 2% şikayet etse hakkını arasa ne olurki ama 98% şikayet etse hakkını arasa her hizmeti değil lafları bile düşünerek söyler
bir iki şikayetle birşey olmaz ne davalı için nede davacı için çünkü bir iki buda müşteride olabilir denir 98% memnunda sen niye değilsin derler
ben bir 3g wınn abonesiyim.bu konuda sizleri uyarmak istiyorum.wınn almayın nedenmi ? 1:>> ttnete gore daha pahalı 2:>> 2g kapsama alanı ıcındeyseniz cok cok yavaş(236kbps) 3:>> cok kesilme hattan düşme oluyor. 4:>> ornek bır 379mb bır program oyun yaklasık 6.5 saatte indirebilirsiniz oda hattan düsmezsenız. 5:>> musterı temsılcılerıne baglandıgınızda sizler yardımcı olmaktansa sızlerı baslarından sagmaya bakıyorlarlar cunku onlarda problemlerın cok oldugunu bılıyorlar.6:>> eger 3g kapsama alanında iseniz o zamanda kotanızın gozünüz önunde erıdıgını goreceksınız.7:>> sözlesme cok agır...dıyeceksınızkı ozaman neden aldın okumadınmı. hayır okumadım.arkadas kurbanı oldum.arkadasım turkcell exra calısanı oldugu ıcın guvendım.onunda sozlesmedekı agır maddelerden haberı yokmus.söyledıgı. 8:>> 1gb bir intenet kullanımınız oldugunda faturanıza 5gb yada daha fazla kullandıgınız belırtılebılır.ucretlerde o oranda artabılır. bu olyı yasayan cok arkadaslarımız var. wınn zedeler. aylık fatura tutarları 150_200_350_750 tl gelen bıle var hıc bır sekıde ıspatlama ımkan vermıyor.cunku sozlesmede madae 20:işbu taahhütnamenin ifasından dogacak her türlü uyuşmazlıklarda,TURKCELL kayıtlarının gecerli baglayıcı olacacıgını ve kesın delil teşkil edecegini;TURKCELL'İ yemin teklifinden beri kıldıgımı ve işbu maddenin hukuk usulu mahkemelerı kanununun 28/7:maddesi anlamında bir yazılı delil sözlesmesi oldugunu,bu düzenlemenın ,ihtilafın yargıya intikali durumunda baska delillere başvuramayacagım seklınde yorumlnanamayacagını, gibi maddelerın bulundugu bır sozlesmeyı okuyupta ımza atabılenehelel olsun maddı durumu ıyı olanlar harıc.....
wınn alırken 1 defa degıl 10 defa degil 100 kere düsünün. cunku su ankı alt yapııle sadece sehır merkezlerının belırlı yerlerınde 3 g den faydalaanabılırsiniz. alt yapı oturması,musterı hızmetlerının daha faydalı olabılmesı ıcın 2 veya 3 yıl daha beklemek gerekıyor galıba....ustune ustelık dedıklerı gıbı oyle 7.2 bır hıza ulasmarıda ımkansız gorunuyor. bunun teknık bılgısınıde memurlar.net te bır ogretım gorevlısının(üniversite) acıklamasını okumustum.
bacanak93
29-Ocak-2010, 21:13
satabilmeleri icin bagzi pembe yalanlar soylemeleri lagzim milletimizin kanmasi kolay nedeolsa 3g diyecek hizlidiyecek satacak
GeZeGeN
01-Şubat-2010, 13:08
winn en yüklü e postalar bile diyor:):) yalannn yalannn :)
Ama biz yalanı seviyoruz!!!!! doğru söyleyeni kovarız yalan söyleyeni taç ederiz sonra ver yansın ederiz!!!!!!
bacanak93
01-Şubat-2010, 22:48
bu heryerde gecen bir olay hocam yalan varsa isin icinde yu rur yoksa zor