Tam Versiyonu Görüntüle : Server test 500 kullanıcı
AKMServer
16-Kasım-2008, 22:30
Merhaba,
Serverlarımızın testi için ( CCcam ) server kullanıcıları atanacaktır .
Server da yerli platformlar kesinlikle yoktur.
500 kullanıcıya kullanıcı ve şifre verilecektir.
Her 50. kişiye 1 yıllık kullanım hediye edilecektir.
Talepleriniz için lütfen adresine mail gonderiniz.24h içinde yanıtlanacaktır.Lütfen Pm atmayınız.
Server CCcamd dır. Newcam değildir. Next -Yumatu gibi cihazlarda çalışmaz.Bu talebiniz için ayrıca mail gönderiniz.
Tesekkurler
AKMServer Ekibi
GeZeGeN
16-Kasım-2008, 23:51
Çalışan cihazlarıda belirtseniz daha iyi olmazmı?
Evet çalışan cihazları mutlaka yazalım...
Molla58
20-Kasım-2008, 00:43
SLm.
Bende Kathrein 910 si var onunla ccs yapabilirmiyim vede yerli platformlar yok derken acaba hangileri mevcut bilgilendirirseniz sevinirim.Eger olursa test amacli ccs yapmak isterim,ama kurulum icin yardima ihtiyacim var.
Yardimlariniza simdiden tesekkür ederim.
giresun28
22-Kasım-2008, 04:11
ne kadar beceriksizim.AKM servewre bir mesaj atamadim.
eger yine buralara ugrarsan 1 adet cccamd serverde ben rica edeyim.
kathrein910 enigma2 de test etmek istiyorum.
tesekkürler
AKMServer
22-Kasım-2008, 23:18
AKMServer ı google dan aratırsan bize ulasırsın.Burada mail adresi yazmak yasakmış.
Kusura bakmayın lütfen.
Ucretsız CCcam server.
AKMServer Ekibi
GeZeGeN
23-Kasım-2008, 02:44
Burda email yazmak yasak değil gelip konuyu açıp email verip sorulara cevap vermek için birdaha uğranmıyor bu yüzden sildim yoksa niye yasak olsun
Açtığın konuya abone olacaksın tabi ücretsiz:) soru soran oldumu cevap vereceksin madem foruma konu açtın cevap vermekte gerekir doğrusu bu bu olduktan sonra email vermek sorun değil
AKMServer
23-Kasım-2008, 16:54
Merhaba,
AKMServer@hotmail.com (AKMServer@hotmail.com) a server için talepte bulunun lutfen.
24h içinde kullanıcı adı ve pass gonderilecektir.Soru yada sorunlarınızda aynı sekılde yanıtlanır.
Forumada yazarsanız memnun oluruz.Yasadıgınız baglantı sorunları olmak uzere serverın yayın kalıtesı hakkında yorumlarınız cok onemlı.
Tesekkurler
AKMServer Ekibi adına
Kuzey
nihatbozba
07-Aralık-2008, 21:00
nihatbozbay@superposta.com veya nihatbozbay@gmail.com adreslerine mail atabilirsiniz.
AKMServer
15-Aralık-2008, 10:02
Merhaba,
MSN ve/veya pm uzerinden "banada gonderir misiniz ? " "Bende cccam istiyorum" gibi gelen taleplere zaten user ve pass gonderilemiyor.Kaldi ki sadece mail ile gelen isteklere cevap gonderildiği açık ve net sekilde yazılı.
www.akmserver.com (http://www.akmserver.com/) üzerinden ve akmserver@hotmail.com (akmserver@hotmail.com) üzerinden gelen tüm mailler yanıtlanıyor.
Lütfen sizlerde mail gönderiniz,
CCCam server talebi olan herkese gerekli mail gonderildi.
Newcamd server talebi olan kullanıcılara mail gonderilmedi.Bekletiyoruz.
Sonuç olarak CCcam ne Newcamd server kullanıcıları sorunsuz şekilde izlemeye devam edecekler.
Bu vesileyle birkez daha taleplerinizi mail yoluyla bildirmenizi rica ediyoruz.
AKMServer Ekibi
Kuzey
GeZeGeN
15-Aralık-2008, 19:13
Sitenizde bu forumun adını göremedik bu forum desteklemiyormu?
AKMServer
27-Aralık-2008, 23:42
Sitenizde bu forumun adını göremedik bu forum desteklemiyormu?
Merhaba Gezegen,
Dikkatin için tesekkurler.Sitenin girişinde destegını belirtmiştik oysaki.Eger farkında olmayarak bunu belirtmediysekte kusura bakma lütfen...
AKMServer
robooo
27-Aralık-2010, 19:48
tşk bizde test edelim