PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : tarama yaparken takılma

zesin
27-Ekim-2008, 21:49
next 8000 ye-xcam receıver tam tarama yaparken belli bir yerde(yumurcak tv)takılıyor ve tarama devam etmiyor.Birkaç kez kapatıp-açtım ama yine değişmedi.Neden olabilir?

Herkese iyi akşamlar

GeZeGeN
27-Ekim-2008, 23:13
Botech fırmanı ürettiği tüm receiverlerde bu sorun var eskiden Hotbird uyduda bası frekanslarda takılıp kalıyoryordu demekki şimdi Türksat uydudan da takılan yerler var

Yapacağın tek şey tüm frekansları tek tek elle girecesin takılan frekansı girmeyeceksin uyduyu arayacaksın sonra takılan frekansı girip tek başına arayacaksın

ozsel
27-Ekim-2008, 23:17
slm arkadaşım
bende de aynı problem oldu ben çözdüm. yumurcak tv de takıldı diyorsun.takılan yerde en üst kısma bak 9000mhz sr 0 diye bir tp numarası yazar.o yazan tp yi silmen gerek. onuda menüden gir tp ayarlarına ordan o tp yi bulup sil sonra tarama yaptır sorunun çözülür.benimkinde iki farklı yerde vardı aynı tp den ikisinide sildim sorun çözüldü . sana da kolay gelsin. başarılar (alimestanli@mynet.com)

zesin
02-Kasım-2008, 21:14
çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi tp silerek hallettim ama bütün 9000 leri silmeme rağmen ensonlarda yine takıldı.hiç %100 tamamlayamadı.Ama istediğim kanallar için bu yeterli oldu

GeZeGeN
02-Kasım-2008, 22:17
NIT açık yanı şebeke açık olarak aramaya başladınmı şebeke kanala geldimi ve frekanslar yüklendimi receiverin aramasını iptal edip 9000 yazanları sildin ve tekrar şebeke kapalı olarak aradınmı 100% aramış olursun
Bu receiverleri botech yapıyor botechin yaptığı tüm receiverlerde bu sorun var