Tam Versiyonu Görüntüle : star'ın şifresi
jayjay50
25-Eylül-2008, 20:22
öncelikle herkese selam.arkadaşlar next cı plus 2000 var bende geçen gün starın şifresini girdim ama izleyemedim.şifrede yada benim işlemde bir sorunmu var bilemiyorum.bilgisi olan arkadaşlar next cı plus 2000 için şifre nedir ve nasıl girilir yardımcı olursa sevinirim.saygılarımla...
GeZeGeN
26-Eylül-2008, 11:32
Şu notuda düşelim iyi olur bence eğer CI Sistemi yoksa cihaz bilgilerine girip kırmızı tuşa basıp 1234 şifre girildikten sonra CI Sistemi görülecektir eğer yanlış hatırlamıyorsa
Şu notuda düşelim iyi olur bence eğer CI Sistemi yoksa cihaz bilgilerine girip kırmızı tuşa basıp 1234 şifre girildikten sonra CI Sistemi görülecektir eğer yanlış hatırlamıyorsa
olur ustadım
fakat sofcam atanlarda zaten açık cı sistemi
GeZeGeN
26-Eylül-2008, 20:59
Hanı bence CI sistem yok diyenler için bir bilgi olsun
jayjay50
27-Eylül-2008, 12:27
tşk ediyorum umarım o şekilde açar açmazsa teessüf ederim...saygılarımla
tşk ediyorum umarım o şekilde açar açmazsa teessüf ederim...saygılarımla
biz bunla seyrettik değişirse forumda yenisini bulursunuz
illegal bir durum değil star şifresi kendileri basın aracılığıyla verdiler şifreleri
sonra ikinci bir durum uydu antenini çıkartıncada kanal açık
bu geçen sene ermenistanın KANAL 1 kanalını şikayet etmesi olayı
uydu aracılığı ile verilen maç yayınlarının kendileri para ödeyıpte seyretmeleri ve TÜRKİYENİN seyırcılerine bedava seyrettırme olayı
inşallah fazla karıştırmadan geçen maçtakı sistem devam etmeleri dileği ile
bu bir yerde milli olay
saygılarla
GeZeGeN
28-Eylül-2008, 11:46
Evet illega durum yok
Aydın doğan kendi cihazlarına prim yaptırmaya çalışıyor başka birşey değil gerekirse seyretmemde bu adama parada kazandırmam
ve yeni duyum dostlarım paylaşmak istedim
saygılar
GeZeGeN
29-Eylül-2008, 13:14
Bu aydın doğandan korkulur
D-smart alsınlar diye starın şifresini ha bire değiştiriyor tam kan emici bu adamdan Türkiyeye bir fayda gelmez
öncelikle herkese selam.arkadaşlar next cı plus 2000 var bende geçen gün starın şifresini girdim ama izleyemedim.şifrede yada benim işlemde bir sorunmu var bilemiyorum.bilgisi olan arkadaşlar next cı plus 2000 için şifre nedir ve nasıl girilir yardımcı olursa sevinirim.saygılarımla...
cihazında problemmi var derken girdiğiniz keyler cihazda gözükmüyormu?
keyler her cihaz için aynıdır önemli olan identleri dogru girin
Emin olmadığımız keyleri yazmayalım insanların kafası karışır... birde aydın doğanında bayramını kutlarım bu arada:)
GeZeGeN
29-Eylül-2008, 19:41
birde aydın doğanında bayramını kutlarım bu arada:)
Anlaşılan aydın dayınla işi iyi bağladın he?? :):):)
evet gercek haber
11800 H 2400 5/6 (TÜ2A/Tp:4) *ANS TV
http://www.hizliresim.com/2008/9/30/4872.jpg (http://www.hizliresim.com/)
k.guclu
30-Eylül-2008, 20:07
karasal yayına paşa paşa izin verip acısını uydu cihazı sahiplerinden
çıkaran bu arkadaşın bayramını en içten dileklerimle
şey!!! ederim.
Ulan! sana inat Tayyip'e oy vermeyeni!
Adem GENÇ
30-Eylül-2008, 22:22
Azeri ANS GROUP kanalında Maç Şifresiz
Bu aydın doğandan korkulur
D-smart alsınlar diye starın şifresini ha bire değiştiriyor tam kan emici bu adamdan Türkiyeye bir fayda gelmez
aynen dostum..bakalım ipini çekebileceklermi???arkası çok sağlam global takılıyor arkadaş...arkasında koçlar!!falan var vs..
GeZeGeN
01-Ekim-2008, 10:59
Düğmeye basıldı artık geri dönüşü yok diye düşünüyorum