PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Nextstar Ye2000 Ci Acİl Yardim...

guro
12-Mart-2005, 18:21
------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar NEXTSTAR YE2000 CI'ya yazılım bulamıyorum
yada uyan bir yazılım varmı arkadaslar kafam cok karıstı
NEXTSTAR YE2000 CI'ya plus yazılımları uyarmı?
ACiLL YARDIMMM...

GeZeGeN
12-Mart-2005, 18:40
Nextstar 2000 nin yazılımı hiç görmedim bunlamn bıraz zor.

serseri_1907
24-Mart-2005, 13:45
valla aynı sorunu bende yaşıyorum yazılım attırdım makineye bütün kanallar göstermeye başlada ama 2 gün sonra hispassattaki yayınlar gitti şimdi ona bir çözüm arıyorum bula bilirseniz banada bir bilgi verin

fastbast
28-Nisan-2005, 14:37
Arkadaşım eğer cihaz nextstar ye 2000 cı eski kasa ise ...

Nexstar 2000 ci (eski siyah kasa ,gri ön panel...)
Nextteknik bunlara teknik desteği3-4 yıl önce çekmişti..Bırakın emuyu...ana yazılımı dahi yok..
Emektar,kıyıda duran bir cihazdı.. merağı bu .....risk aldım denedim..
Artık bu cihazları kullanabiliriz..
TPS OK
Polsat au..
Benim model 220 idii,donanım2.00 ve yazılım versiyonu 2.22.2a-b idi..
Bu cihaz starsat srx 200cı imiş meğerse..

<<<Önce clean.zip dosyasından clean.bin dosyasını bir klasöre veya dilersen kolaylık olsun diye masaüstüne aç.Daha sonra emupgrade yazılımıyla clean.bin dosyasını cihazına yükle.Bunu şöyle yapıyorsun.Receiver in menüsünden bilgi aktarmaya gelip oradan ana yazılımı aktar menüsünü açıyorsun.Bilgisayardanda upgrade yazılımını açıyorsun.Browse den clean.bin yazılımın hangisiyse onu açıyorsun.Download ve Prog,data seçili olacak.Rs232 kablosu bağlı olacak.Upgrade yalımında start diyorsun.Receiverin elektrik kablosunu çıkarıp 1-2 sn sonra tekrar takıyorsun.Bu işlem sonucunda televizyon ekranı beyaz bir renk alıyor.Daha sonra upgrade yazılımında start ın yanındaki exit butonuna basıyorsun.İkinci defa clean.bin dosyasıyla yukarıda anlatılan işlemleri yapıyorsun.Televizyon ekranı av modundaki siyah ekrana dönüyor ve Cihazın flash ı sıfırlanmış oluyor.Cihazda menu falan hiç birşey kalmıyor.Cihazı açtığında ekrana gelen dünya resmi falanda gelmiyor.(Eğer ikinci defa clean.bin i aynı şekilde yüklemediysen bu sorunu yaşamış olabilirsin.)

Bu aşamadan sonra cihaz farklı model id li ve farklı software versiyonlu yazılımları kabul etmeye hazırdır.Burada Upgrade yazılımını açıyorsun.Browse dan yükleyeceğin cihazına ait yeni .bin yazılımını seçiyorsun.Start butonuna tıklıyorsun.Fişi çıkartıp yeniden takıyorsun...Televizyon ekranından ve bilgisayardan yüklemeyi izleyebiliyorsun.İşlem bittiğinde televizyonda download success yazısını gördüğünde yükleme tamamlanmıştır.>>>

EMU YA KUMANDA İLE ULAŞAMIYORSUN...key.hex dosyalarını. dreamloader.exe programı ile birkaç sn içinde cihaza yükleyebiliyorsun.
Ben güncel Mach1 dosyasında fun6.1 in içindeki (eeprom hundai,dbox,xcam8000) hex dosyasını yükledim,daha sonra denemek için eeprom magic hex dosyasını da yükledim..Sorunsuz çalıştı..Bence hertürlü eepromu kabul ediyor bu cihaz..Keyler değişince loader ile mach1 in eepromlarını yüklemek kalıyor sadece..POLSAT AU...gerek yok..diğerleri zaten uzun sürede key değiştiriyor..

Bu arada değişiklikler de oldu...Menülere girmeden ekranda sinyal seviyesi ve kalitesi için bir bar ile sinyal seviyesi ve kalitesini görebiliyorsun.Cas arayüzü ile seyredilen şifreli kanalın hangi şifreleme sistemini kullandığını görebiliyorsun.Eski yazılımda bir uyduda giderken arada başka uydunun frekansları taratılmışsa o uyduya geçiyordu.Bunda ise arada başka uyduya ait frekanslar olsada yalnızca hangi ududaysan sırasıyla o uydunun frekanslarını zaplıyorsun.
Kullandığım dosyaları upload ediyorum...Elinizde rafa kaldırdığınız varsa deneyin...

25 nisan yazılımı

senin dosyan
April_25_SR-X200CI

http://********

kaplosuda next kaplosu kolay gelsin

guro
28-Nisan-2005, 14:52
Evet doğrudur ana yazılımı var fakat
eski emu yok...

maxtor
23-Haziran-2005, 23:57
DİKKAT... FASTBAST bilgiler eksik ve yanlş.model,hw,sw. çok önemli yoksa benim gibi flaşınız uçar....

ayocan55
05-Mayıs-2006, 15:10
next-ye-2000 cı plus serisi uydum var ve kumandayla emu key girmek için cihaz bilgisine girip kumandadaki kıırmızı düğmeye basıyorum ama ekranda hiç bi şifre sormuuo aynı duruyor ?????

YARDIM DİLİYORUM!!!!!!!!

aten
05-Mayıs-2006, 17:13
Menü / Cihaz Bilgisi / Kırmızı Tuş / 1234 (EMU)Aktif Etme okey.
Nextplus ve XPlus serisi içindir,bilginize.
next-ye-2000 cı plus serisi Key menu Giriş:MENU+CI SİSTEMİ OK