PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : download kısmındaki digix dosyası ile ilgili

howard
03-Eylül-2004, 22:56
iyi akşamlar, birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. download kısmındaki receiver yazılımları bölümündeki digix ile ilgili olan yazılımı indirdim.(bende digix KSC 911A var) oku beni dosyasını açtığımda "2004 subattan sonra satılan ve üretilen cihazlar içindir.Bu cihazların embedit kısmının hemen üstünde kasanın ızgarasından bakıldığında Beyaz bir etiket olup etiket üzerinde RD2 yazmaktadır bu etiketi olmayan cihazlara kesinlikle kullanmayınız.Cihaz üst kapağından bakıldığında Enbeded boardun üzerinde etiket olmayan seri RC dir.2004 ocak ayından önce satılan Sky gömülü cihazlar RC dir." yazısını okudum. receiveri mart ayında almama rağmen bu etiketi göremedim, bende RC ile ilgili kısmı indirmeye çalıştım ama program hata verdi. ne yapmamı önerirsiniz (RD2 ile ilgili kısmı yapayımmı?). birde receiver ile usb bağlantı kablosu vermişlerdi, data kablosu yerine bununla download edebilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim...

GeZeGeN
04-Eylül-2004, 08:33
Dowload takı kaon yazılımları ben yayınladım yukarıda anlattığınız yazı ben koymadım ve öyle bir yazı yok siz onu nerden okudunuz öyle bir yazı forumun hiçbir yerinde görmedim Download-->Digix bölümünde 3 çesit yazılım var 1. Digix911U MatrixReloaded Receiver için EMU suz yazılım. 2. Digix911U Magic Receiver için EMU yazılım. ve 3. Digix911A SKY Receiver içinde EMU yazılım var bunları kup 230 ile yükleyin

Eğer senin Receiverin Digix911A SKY ise kup230 ve Digix911A sky EMU yqazılımı indir ve yükle

Nerden buluyorsunuz böyle bir şey olsayıdı onları bulmazdınız.

freespeed
04-Eylül-2004, 19:05
iyi akşamlar, birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. download kısmındaki receiver yazılımları bölümündeki digix ile ilgili olan yazılımı indirdim.(bende digix KSC 911A var) oku beni dosyasını açtığımda "2004 subattan sonra satılan ve üretilen cihazlar içindir.Bu cihazların embedit kısmının hemen üstünde kasanın ızgarasından bakıldığında Beyaz bir etiket olup etiket üzerinde RD2 yazmaktadır bu etiketi olmayan cihazlara kesinlikle kullanmayınız.Cihaz üst kapağından bakıldığında Enbeded boardun üzerinde etiket olmayan seri RC dir.2004 ocak ayından önce satılan Sky gömülü cihazlar RC dir." yazısını okudum. receiveri mart ayında almama rağmen bu etiketi göremedim, bende RC ile ilgili kısmı indirmeye çalıştım ama program hata verdi. ne yapmamı önerirsiniz (RD2 ile ilgili kısmı yapayımmı?). birde receiver ile usb bağlantı kablosu vermişlerdi, data kablosu yerine bununla download edebilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşım senin söylediğin konu cam le ilgili sen rs 232 bağlantısı ile http://www.uzayforum.com/dload.php?action=file&file_id=31 buradaki yazılımı muttafi ustanın dediği gibi yükle cihazı yükledikten sonra resetlemeyi unutma saygılar.

GeZeGeN
04-Eylül-2004, 21:10
kaonlarda Resetlemeye gerek yokki.

freespeed
05-Eylül-2004, 15:42
her kesin yoğurt yeyişi farklıdır tahminim herhangi bir problem olmadığından gerek yok demişsin muttafı arkadaşım ama bence cihaz ne marka olursa olsun reset şart cihazdan cihaza yazılım transferinde ise ilk önce yazılım atılacak cihazı resetleyip daha sonra transferi gerçekleştirmek bence en sağlıklı olanı saygılar

GeZeGeN
05-Eylül-2004, 17:22
Ben daha şimdiye kadar bir defa olsun kaona yazılım yükleyipte reset atmadım ve sorunda yaşamadım şahıtta olmadım

Receiverden Receivere transfer yaparken hayatta hiç reset atmadım transfer ettiğimde de sorun yaşamadım

hatta yeni son 18 Ağustos polsat AU yazılımı yükledim hiç reset atmadan hiç bir yerini silmeden polsata geldim AU yaptı daha kaonun receiverlerinde hiç sorun yaşamadım

@freespeed sen her halde next ten kalma alışkanlıkla kaonlarada reset atıyon ben bügüne kadar kaona reset attığım 1-2 ancak oda müşteri uyduyu siliyor uydu ekleme yerine reset atıyon dediğim gibi buda 1-2 defa ancak 3 yok tur.

freespeed
05-Eylül-2004, 18:41
:lol: elite bir danışalım

GeZeGeN
05-Eylül-2004, 19:56
Ben bukadar kaon kullandım eğer reset atmadan olmaz ise sorun yaşanırdı ama ben hiç sorun yaşamadım yaşamadım yaşayanıda duymadım elit reset atın diyebilir bilmiyorum ama ben haladaha reset atmayı düşünmüyorum.

Ben Next ürünleri eleştiriyorum yazılım yükleyince format atmak gerektiği için çünkü her yazılımda rest ata tekrar kanal yükle olurmu diyordum kaonda böyle bir problem yok diyordum

hatta şimdi hatırladım senler önce kaon receiverin kanalları düzenledim bir kaç saat sonra elit servis ten yeni yazılım çıktığını öğrendim o zamanlarda kaonla yeni tanışıyorduk servisteki ersin beyle tel bıraz önce kanalları düzenledim şimdi yazılım yüklenirmi demiştim çünkü nexte yazılım yükleyince reset zaten makine kendisi atıyordu ersin beyde kanallara bir şey olmazkı demişti bende nasıl makine reset atmazmı demiştim yok dedi ve ondan sonra yazılım yükledikten sonra hiç reset atmadım ve atmamda. elit servis ne der bilemem.

musta
28-Kasım-2004, 01:35
@muttafı;
digix down. bölümünde "KAON DIGIX 911U MAGIC TPS OK POLSAT AU 12,03,A5" yazmaktadır.12.03.A5 Sky gömülü receiverlerle ile ilgili değilmi?911U'nun chipseti 13.42.65 olmalı.sanırım bir yanlışlık var,o da programda değil,açıklama bilgisinde diye düşünüyorum.düzeltilmesi iyi olur.
ayrıca, digix'e "reset" atılmıyor.ama illa "ben reset atacağım" deniliyorsa,kanal edit ile önce kanalları PC'ye indirip resetten sonra STBye geri yüklemek en iyisi.
musta

GeZeGeN
28-Kasım-2004, 15:15
bakıyorum yanlışlık varsa düzeltiyorum

diğer sorunu anlamadım kaon veya digix lerde yazılım yüklendiğinde reset atmaya gerek yok

musta
30-Kasım-2004, 23:03
@ muttafı;
diğeri zaten soru değildi ,freespeed dostuma verilmiş bir cevaptı.
ayrıca, yanlışlık düzeltilmiş...saol.

GeZeGeN
01-Aralık-2004, 11:55
evet H/W leri yanlış yazım düzeltim uyarın için Teşekkürler

kadirefee
23-Şubat-2005, 20:50
slm arkada$lar ben yeni olmakla aceminin acemisiyim lutfen bana digix KSC 911A ya yuklemem için ne lazim gelir ve ne ile yukleme yapmam gerek YARDIMCI olursaniz te$ekur ederim

GeZeGeN
23-Şubat-2005, 20:53
Rs232 kablo, bilgisayar, receiver, kup230.exe, ve yazılım.

ismailyi
26-Şubat-2005, 13:56
Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçektem çok yararlı bir forum ve insanlara epeyce fadalı olduğunu düşünüyorum o yüzden çok teşekkür ederim.
Bende bir digix receiver var aldığımdan beri hiç software yüklemedim hotbird te olan çoğu kanal takip etmediğim için gitti şifereler zamanla değişti şimdi receiver ı tekrar sizlerin yardımı ile ayağa kaldırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.Forumda epeyce dolaştım aklımda nazı şeyler şekillendi ama yinede sormak istiyorum.
Receiver özellikleri
modelSC-911u
last updatect 31 2003
Sw:V02.00.00
HW:V13.42.65
loader:V5.1.4
CA:3.0.9
------
CAS slot1:MR1.03
H/W:1.5
S/W:MR 1.03
Loader:1.0
------
RS 232 kablom var kup 230 ve kup 300 programını download ettim simdi en son software i yüklemek, kanal tablosunu güncellemak vede şifreleri çözmek istiyorum hepsi için farklı proglamlar mı yükleniyor bu proglamlar hangileri ve bu proglamları yüklerken nasıl bir yol izlmemiz gerekiyor.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

RegdaR
26-Şubat-2005, 14:53
ismailyi arkadasim oncelikle cihazin KAON bordlu bir cihazdir. KAON bolumunde anlatilan yazilim yukleme konusuna bakarak aynisini kendi cihazina uygulayabilirsin. Her zaman soyledigimiz gibi yukleyecegin yazilimin H/W si cihazinin H/W si ile ayni olmali. Ayrica bu cihaza kendi yazilimi haricinde H/W uymak kaydiyla Extreme, KAON, Sunny yazilimlari da yukleyebilirsin.

GeZeGeN
26-Şubat-2005, 18:40
bu soru biryerdede vardı cevaplamıştım

ismailyi
28-Şubat-2005, 10:09
bu soru biryerdede vardı cevaplamıştım
Arkadaşlar hafta sonu denedim ama olmadı RS232 kablomda da bir sorun yok receiver stdby modundan açma tuşuna bastığımda bir türlü yüklemeyi başlatamadım.Stdby modunda ön panelde sadece saat gözüküyor değilmi ayrıca kanal tablosu sanırım farklı bir proglamla giriliyor.Hangi program olduğunu tam çözemedim.
Teşekkürler.

ismailyi
28-Şubat-2005, 10:12
gezegen arkadaşım soruyu sana göndermiiştim fakat cevabın yerini bulamadım bana herhangi bir cevap gelmedi

GeZeGeN
28-Şubat-2005, 12:35
Receiverinizdeki sistem bilgisindeki bilgileri buraya yazın.

ismailyi
28-Şubat-2005, 16:02
Receiver özellikleri
modelSC-911u
last updatect 31 2003
------

kissofdead
28-Şubat-2005, 16:32
Gezegen Usta Ben Digix U Cihazima 26 şubat Yazilimini Yükledim 26 Ocak Yaziliminda Multiler Açilmasina Rağmen Bu Yeni Yazilimla Açilmadi.her Yolu Denedim.key Sayfasini Açip Load Default Yaptim.kanal Kilidide Açik Konumda Ancak Genede Multiler Açilmiyor.yardimci Olursaniz Sevinirim.
Modül Ver Mr 1.161
Hw 13.42.65

GeZeGeN
28-Şubat-2005, 18:27
Receiver özellikleri
modelSC-911u
last updatect 31 2003
------
Loader:1.0 Kup230 engineer mod kullanarak yükleyebilirsin

Gezegen Usta Ben Digix U Cihazima 26 şubat Yazilimini Yükledim 26 Ocak Yaziliminda Multiler Açilmasina Rağmen Bu Yeni Yazilimla Açilmadi.her Yolu Denedim.key Sayfasini Açip Load Default Yaptim.kanal Kilidide Açik Konumda Ancak Genede Multiler Açilmiyor.yardimci Olursaniz Sevinirim.
Modül Ver Mr 1.161
Hw 13.42.65Receiverlerinizde MR modüle yazılım yüklü ise çakışma yaptığı için açmayabilir bunu için modüle boş yazılım yükleyeceksiniz forumda var.

ismailyi
28-Şubat-2005, 18:52
Kup 230 engineer moda nasıl giriliyor.

kissofdead
01-Mart-2005, 09:57
Receiverlerinizde MR modüle yazılım yüklü ise çakışma yaptığı için açmayabilir bunu için modüle boş yazılım yükleyeceksiniz forumda var.[/QUOTE]
İYİ AMA GEZEGEN USTA MR MODÜLLE DELTA KART KULLANIYORUZ.ÖNCEKİ YAZILIMDA ÇAKIŞMA SORUNU OLMAMIŞTI GAYET GÜZEL ÇALIŞIYORDU.BAŞKA BİR YOLU OLAMAZMI ACABA?

GeZeGeN
01-Mart-2005, 10:16
olursa çakışma olur yanı çözülen kanal çözülmez gibi problemler olabilir olmuyorsa mesele yok

ismailyi
02-Mart-2005, 11:32
Engineer moda girdim fakat yinede yazılım yüklenmedi ne yapabilirim
Receiver özellikleri
modelSC-911u
last updatect 31 2003
------

kissofdead
02-Mart-2005, 12:04
Gezegen Usta Anlaşilan Yeni Yazilimi Beklemek Zorunda Kalacağim.genede Yardiminiz Için Teşekkür Ederim.

GeZeGeN
02-Mart-2005, 17:31
Engineer moda girdim fakat yinede yazılım yüklenmedi ne yapabilirim
Receiver özellikleri
modelSC-911u
last updatect 31 2003
------

Yüklerken kup 230 da çıkan bilgileri burayayapıştır.

bekirtuncer
05-Mart-2005, 08:00
gezegen usta dsc 911 mr'ye harddisk takılırmı.
Takılırsa kaça olur.

ismailyi
05-Mart-2005, 11:54
Yüklerken kup 230 da çıkan bilgileri burayayapıştır.
engineer mode yazısı çıkıp kalıyor acaba hyper terminal ayarları mı yapmamız gerekiyor

GeZeGeN
05-Mart-2005, 14:32
gezegen usta dsc 911 mr'ye harddisk takılırmı.
Takılırsa kaça olur. www.uzaysat.com sor takılır.

engineer mode yazısı çıkıp kalıyor acaba hyper terminal ayarları mı yapmamız gerekiyorKup230 açıp yazılımı seçtikten sonra aşağıdaki beyaz pencerede en sona tıklayıp uzun tuşa basacaksın Engineer Mod yazısı görülür ve receiveri açıp yükleyecek başka bir şey yapmıyorsun.

guney_97
19-Mart-2005, 14:20
Arkadaşlar yüklemeye çalıştığım proğramda (h/w 13,42,65) aşağıdaki uyarı çıkıyor.bir türlü yükletemiyorum.xp kullanıyorum.konuya hakim bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Mühendis Modu
Bu binary dosyası dönüştürülmemiş formatta!

GeZeGeN
19-Mart-2005, 17:41
yazılım yüklerken kup penceresindeki bilgileri ve receiverin H/W ve Loader bilgileri buraya yaz.

kadirefee
19-Mart-2005, 19:27
EMU yukledikten sonra resetlemek ne demek arkadaslar yardimci olurmusunuz

NE DEMISLER BILMEMEK AYIP DEGIL OGRENMEMEK AYIP

------------------------ Saygilar-----------------

GeZeGeN
20-Mart-2005, 10:43
sarı, mavı,yeşıl, menu tuşlarına basarak emu penceresi açılır orada sarı tuş ve ok tuşuna basarsan yazılımın orıjınal keyleri gelir buda 18 mart yazılımın keylerini güncelledim bunun için gerekli.