Tam Versiyonu Görüntüle : SKY Embedded lere modül yazılımı
GeZeGeN
05-Mart-2005, 15:04
Digix 911A veya Xtreme 550A Sky modellere Fullx 1 ve 2 Çözmek için yazılımı yüklü olan receiverde hiçbir kart çalışmaz ve bu yazılımı kaldırmak ve kartların çalışmasını sağlamak için aşağıdaki dosyayı indirip receiverinize yükleyin
Not: Download hızlı gider Falsh çok yavaş yükler sabırlı olun
Not: Cihaz üst kapağından bakıldığında Enbeded boardun üzerinde etiket olmayan seri RC dir.
Dosyanın içinde yükleme talımatı var lütfen dikkatlı okuyun.
RegdaR
05-Mart-2005, 19:09
Sevgili gezegen ustam bu yazilimi yukledigimizde emu calisacak mi? Yukleme talimatini okudum bununla ilgili birsey yazmiyor. Yani bunu yukleyip uzerine yeni yazilimi yuklemem mi gerekiyor. Sanirim bu kullandigimiz emulu yazilimdan farkli birsey.
RegdaR
05-Mart-2005, 19:12
Bir de bunu yukledikten sonra ileride tekrar sky modulu calistirmak istersek calistirabilir miyiz. Anladigim kadariyla bu yazilimla sky ozelligi gitmis olacak. Yanlisim varsa duzeltirsen ve biraz daha ayrintili bilgi verirsen sevinirim. Kolay gelsin.
aykonet
06-Mart-2005, 10:01
Bu yazılımın emu ile alakası yok sadece fullx2m kanalı için saygılar.
GeZeGeN
06-Mart-2005, 12:15
bu sky yazılım eskiden fullx 1 ve 2 ler için yazılım yüklenmişti onu kaldırmak için kullanılır eskiden fullx ler için yüklenen yazılım yüklendiğinde modülde hiçbir kart çalışmazdı kart ların çalışması için o yazılımı kaldırmak için kullanılır.
emu ile ilgisi yok
modülde kart çalışmasını sapğar.
RegdaR
06-Mart-2005, 15:14
Yukledim ama sorun hala devam ediyor.
GeZeGeN
06-Mart-2005, 18:07
ucuz CW modül bulabilsen iyi olurdu
RegdaR
06-Mart-2005, 21:18
Servis bana merkezle gorusup bedava veya ucuza verebilirler mi onu ogrenecekti ama hafta sonu oldugu icin haber alamadim. Yarin bakacagiz artik.
GeZeGeN
07-Mart-2005, 09:52
İnşallah bedava alırsın.
RegdaR
10-Mart-2005, 00:28
59 milyon verip alacagim modulu. Bedava degil indirim bile yok. Bir kac gundur bununla ugrasiyorum. Forumla da ilgilenemedim. Kusura bakmayin. Kolay gelsin herkese.
GeZeGeN
10-Mart-2005, 08:14
yerin nerde bilmiyorum ama önce bi karaköyde araçtırsan beki 59 dan daha ucuza bulabilirdin