Tam Versiyonu Görüntüle : kaon digix a ile ilgili karmaşık bi problem
Druigard
01-Eylül-2004, 16:39
slm forumun yeni üyesiyim vede kaon 911 ile ilgili bi problemim var
cihazda gömülü sky modül var bu modül freex tv yi mi yoksa fullx 2m i mi çözüyo
birde cihaz ile birlikte skyvideo link diye bir yazılım geliyo bunu bilgisayara kurduğumda vede cihazı bağladığımda sadece hotbird uydusundaki kanalları izleyebiliyorum programda turksat uydusu yok
bu çok kafamı bozdu bu cihazı almamdaki asıl etken bu özellik idi yanız biigisayardan kullanabilme ama hotbird var vede tüm kanallar yok
şifreli kanalları da izleyemiyom çünki sadece şifresiz kannalar çıkıyo
bu programın yeni versiyonunu nerden bulabilirim yada buna eşdeğer bi yazılım varmı kullanabileceğim
teşekürler...
horrozz
01-Eylül-2004, 19:06
1-sanırım freeX tv hotbirt yayınını bitirdi. ama fullx'le çözülüyor senin makina ile.
2-Skyvideolink için bilgisayardan izlemek için ayrı bir setting(Türksat kanal listesi) gerekiyor. muttafi ustada olması lazım galiba.
3-yeni yazılımlar download bölümünde var
kolay gelsin
GeZeGeN
01-Eylül-2004, 19:48
Bu receiverlerle beraberinde verilen sky video link programı demodur gerçek sahıbı başak receiverdir bu proram xml uzatılı dosya kullanır bu dosyayı not defterinde açıp tüksata göre düzenlemen gerekıyor bunun programı felan yok
şifreli kanalları seyredememenin nedeni bilgisayardakı programa giriş yaparken tek resimli bölümden gir giriş şifrelidir senin verdiğin şifre buradan seyredersin.
Druigard
02-Eylül-2004, 17:40
eyvallah
Druigard
03-Eylül-2004, 14:51
:))
hala haledemedim elinde bu xml dosyaları olan yokmu
muttafi dediğin gibi yaptım ama hiçbirşey anlamadım bu uydu olayına biraz yabancıyım da :(
Druigard
03-Eylül-2004, 15:01
Bu receiverlerle beraberinde verilen sky video link programı demodur gerçek sahıbı başak receiverdir bu proram xml uzatılı dosya kullanır bu dosyayı not defterinde açıp tüksata göre düzenlemen gerekıyor bunun programı felan yok
şifreli kanalları seyredememenin nedeni bilgisayardakı programa giriş yaparken tek resimli bölümden gir giriş şifrelidir senin verdiğin şifre buradan seyredersin.
bu başka receiver ın başka yazılımları benim cihaz ile uyuşmazmı yani başka bir yazılımda bu işe yaramazmı ??
başka yazılım kullanamazmıyım ??
GeZeGeN
03-Eylül-2004, 15:48
bu işte acele yok yavaş yavaş bir ara yayınlarım bıraz sabret.
GeZeGeN
03-Eylül-2004, 15:50
eski forumda bilgisayar programları bölümünde var eski idr ama idare et
eski forum en başat link var oradan gir üyelik gerekmiyor.
Druigard
03-Eylül-2004, 16:55
ok sağol